fotisar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα σε ολους.προσπαθω κ εγω να κανω τα πρωτα μου βηματα σε assembly.η αληθεια ειναι οτι δυσκολευομαι λιγακι....μηπως κπς εχει κατα τυχη κπ παραδειγμα της mergesort σε assembly του Mips να μου στειλει τον κωδικα μπας κ παρω λιγο μπρος...??? οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη.ευχαριστω εκ των προτερων.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα σε ολους.προσπαθω κ εγω να κανω τα πρωτα μου βηματα σε assembly.η αληθεια ειναι οτι δυσκολευομαι λιγακι....μηπως κπς εχει κατα τυχη κπ παραδειγμα της mergesort σε assembly του Mips να μου στειλει τον κωδικα μπας κ παρω λιγο μπρος...???οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη.ευχαριστω εκ των προτερων. Αφου θες να κανεις τα πρωτα σου βηματα, ξεκινα αρχικα να διαβαζεις και να κανεις τα παραδειγματα που εχει εδω: http://chortle.ccsu.edu/AssemblyTutorial/TutorialContents.html Το να σου δωσει καποιος εναν ετοιμο κωδικα, δεν νομιζω να σε βοηθησει ιδιαιτερα να μαθεις Assembly!
PCharon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Το να σου δωσει καποιος εναν ετοιμο κωδικα, δεν νομιζω να σε βοηθησει ιδιαιτερα να μαθεις Assembly! Ειδικά Assembly! Πρέπει να ξέρεις και πέντε πράγματα από επεξεργαστές...
fotisar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστω για την απάντηση.αλλά με αυτούς τους καταχωρητές δν βγάζω άκρη.τεσπα,ας ελπίσουμε ότι σιγά σιγά θα πιάσω το νόημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.