maik356 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδια τελικα η SAMSUNG SYNCMASTER T220HD εχει μονο DVB-T tuner η εχει και αναλογικο και ψηφιακο? με ενδιαφερει για αμεση αγορα στις 22" καλης οθονης-τηλεορασης Ευχαριστω
DioNiSis_000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 εγω την εχω περιπου 2 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος παιζει και αναλογικα και ψηφιακα απλα σε καποια αναλογικα δεν εχει πολυ καθαρη εινονα οταν κοιτας απο κοντα αλλα ισως να φταιει και η κεραια μου. μη φανταστεις τιποτα τρομερο σε αποσταση 2+ μετρα δεν φενεται η διαφορα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Αυτο συμβαινει (οχι πολυ καθαρη εικονα) γενικα με ολα τα αναλογικα σε TFT Οθονες με αναλυση > απο την αναλυση του standrard definition σηματος των αναλογικων καναλιων.
pug_f_e Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Ναι ρε παιδια.. εχω και γω την Τ200 HD και παιζει και τα αναλογικα Ομως με τα αναλογικα καναλια εχω το εξης προβλημα... Βλεπω μια οριζοντια γραμμη να κινειται σιγα-σιγα πανω κατω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.