Προς το περιεχόμενο

Php και focus()

k.tnb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,

γνωρίζει κανείς αν μπορώ μέσα από php κώδικα να εστιάσω (focus() ala javaScript) σε κάποιο στοιχείο μιας οποιασδήποτε ιστοσελίδας; Υπάρχει κάποια μέθοδο που κάνει focus σε στοιχεία; φυσικά αφού ανακτήσω το κατάλληλο στοιχείο.

Ευχαριστώ..

Δημοσ.

...τη φοβόμουν αυτή την απάντηση. :-D Γνωρίζω από άλλες server side γλώσσες και μάλλον το περίμενα, απλά επειδή είμαι καινούριος στη php είπα να ρωτήσω μήπως έχω χάσει επεισόδια..

Cheers!!

Δημοσ.
Γιατί να μην το κάνεις με javascript?

Ψάχνω ένα τρόπο κατά τον οποίο, μέσα από την εφαρμογή μου (διαδικτυακή) να μπορώ να εστιάζω σε διάφορα στοιχεία μιας ιστοσελίδας κατά βούληση, χωρίς αυτές οι ιστοσελίδες να είναι δικές μου, πράγμα που σημαίνει ότι δε μπορώ να χρησιμοποιήσω μεθόδους όπως getElementById() ή getElementsByTagName().

Για παράδειγμα, να έχω στην ιστοσελίδα μου ένα iframe το οποίο θα έχει σαν πηγή μια άλλη πχ. Google, να μπορώ με βάση κάποια δεδομένα να εστιάζω σε διάφορα στοιχεία της ιστοσελίδας Google. Είναι δυνατό κάτι τέτοιο;;

Δημοσ.

Παιδιά πως μπορούμε να επιλέξουμε συγκεκριμένο τμήμα από μια σελίδα που εμφανίζουμε σε iframe? Θέλουμε δηλαδή να φαίνεται μόνο μια συγκεκριμένη περιοχή (αν ήταν rectangular θα ήθελα πχ να εμφανίζεται απο το 300px έως το 700px στο μήκος και από το 100px έως το 300px στο ύψος-πλάτος της σελίδας-στόχου που θα έχουμε ορίσει στο iframe).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...