Προς το περιεχόμενο

Προβληματικη LG ;;;

xouzel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 3 μερες αγορασα μια FLATRON L1734S, απο U. Δεν περιμενα σπουδαιες επιδοσεις σε τετοια κατηγορια τιμης, αλλα ανησυχω για ενα περιεργο φαινομενο : μου εμφανιζει συνεχως κυματισμους απο την πανω μερια εως και την κατω, οπως οταν ενα κινητο χτυπαει διπλα. Οχι τοσο εντονους, αλλα της ιδιας μορφης. Ειναι λετε θεμα ρυθμισεων, η να την πακεταρω και να την επιστρεψω;;;

Δημοσ.

Αυτό θυμίζει λάθος drivers αλλά μπορεί πραγματικά να έχει κάποιο πρόβλημα.

Δοκίμασε να την συνδέσεις σε έναν η/υ που δουλεύει σίγουρα σωστά.

Υ.Γ. Μη σκέφτεσαι το χρηματικό και κατηγορίες τιμής δεν ισχύουν ως προς την ποιότητα του προιόντος, κατά τη γνώμη μου μόνο στο after sale service μετράει το ποσό που λέχεις δώσει.

Δημοσ.
Αυτό θυμίζει λάθος drivers αλλά μπορεί πραγματικά να έχει κάποιο πρόβλημα.

Δοκίμασε να την συνδέσεις σε έναν η/υ που δουλεύει σίγουρα σωστά.

Υ.Γ. Μη σκέφτεσαι το χρηματικό και κατηγορίες τιμής δεν ισχύουν ως προς την ποιότητα του προιόντος, κατά τη γνώμη μου μόνο στο after sale service μετράει το ποσό που λέχεις δώσει.

Τι εννοεις "λαθος drivers". Plug n' play ειναι, δεν εγκαθιστω drivers για να τη δει ο υπολογιστης.

Δημοσ.

Σε αυτη την περιπτωση ποιον κατηγορουμε το you η την LG???

Πριν μια ώρα μου ηρθε και μενα η LG W2042T 20" προσφορα απο το crazy you που ειναι καθαρα e-shop . Το λεω γιατι αν ήταν κανονικο μαγαζί ισως την ανοιγα πριν την αγορασω....

Τωρα που εχω και καμμενο pixel μεσ τα μουτρα μου (πρασινο) και κυματισμο ολη την ωρα τι κανω?

Έχει zero pixel για 20" ή μεχρι 19" και μετα ξεκινανε τα "πρεπει να εχεις 2 pixel καμμενα και αυτα σε αποσταση 2 δαχτυλων???"?

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις κυμματισμό την επιστρέφεις ως ελλατωματική. Πάρε τηλέφωνο στην LG και θα σου στείλουν άλλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...