cyberking Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 γεια σε όλους, σε υπολογιστή με windows xp βγάζει μήνυμα για ιό trojan στο αρχείο antiwpa.dll.είναι ιός το συγκεκριμένο ή απλά επειδή είναι σπάσιμο για την ενεργοποίηση το εμφανίζει;τι μπορώ να κάνω για να μην το εμφανίζει; ευχαριστώ
sarakinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Antiwpa.dll is a prohibited software crack which is used to avoid the Windows’ copy protection... Ποιό antivirus έχεις?Δές από τις ρυθμήσεις του άν μπορείς να το βάλεις στις εξερέσεις ώστε να μην το ελένχει..
cyberking Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 έχω το avira antivir.δε λέει όμως απλά ότι είναι hacktool αλλά ότι έχει trojan
sarakinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Όπως σου είπα είναι ένα υποτιθέμενο "κακοβουλο" αρχείο άρα και τα antivirus θα το βλέπουν έτσι...το ποιο λογικό είναι να μην έχεις κάποιο πρόβλημα...δοκίμασε να το βάλεις στις εξαιρέσεις ώστε να μην το ελένχει.
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Όλα πλέον τα antivirus χτυπάνε στα win hacks/cracks για ιούς. Μπορεί να είναι μπορεί και όχι. Από την στιγμή που αποφασίζεις να χρησιμοποιήσεις πειρατικά ή σπασμένα προγράμματα σημαίνει ότι είσαι διατεθειμένος να πάρεις και το ρίσκο. Το θέμα είναι ότι η λειτουργία αυτών των προγραμμάτων είναι παρόμοια με ενός trojan/virus και συχνά αναφέρονται εσφαλμένα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάνει exclude το συγκεκριμένο αρχείο από τις ρυθμίσεις του avira. Ψάξ' το λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.