Προς το περιεχόμενο

2 Ταυτοτητες στο Microsoft Outlook ?

farao69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορω να εχω δυο ταυτότητες στο Outlook. Παραδειγμα, εχω ενα ppc και ενα ο αδελφος μου αλλα μονο ενα λαπτοπ. Ο καθενας εχει ξεχωριστα contacts. Οταν ομως συνδεσω το ppc μου στο λαπτοπ τοτε συνχρονιζονται και οι επαφες του αδελφου μου.

Πως γινετε ο καθενας να χει τα δικα του και να μην μπλεκονται ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Control panel/mail/show profiles/add.Απο εκει κιολας διαλεγεις αν θελεις το outlook να σε ρωταει να διαλεγεις με πιο προφιλ να μπεις.Μολις κανεις add σεταρεις το 2 acount οπως ειχες κανει στο αλλο pc πχ pop3 ,settings κλπ και εισαι οκ.Αν χρησημοπιεις pst file οπου και εκει αποθηκευονται ολα τα email και τα contacts κλπ θα πρεπει να αντιγραψεις και το pst αρχειο καπου στον δισκο και να του κανεις add personal folder μεσα απο το outlook.Αν ομως μετα πας σε αλλο υπολογιστη και δουλεψεις το outlook με το παλαιοτερο pst file θα σου λειπουν οπως καταλαβαινεις τα email που ειχες κατεβασει στο αλλο pc.Εκτος και εχεις to pst καθε φορα σε usb stick και το πας και το φερνεις ωστε να χρησιμοποιεις ενα και μονο.απλως θα πρπει καθε φορα να το κανεις add μεσα στο outlook αν δεν το βρισκει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...