Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για τον υπολογιστη που συνθεσα.

giannour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια φτανω σιγα σιγα στην τελικη επιλογη με την βοηθεια σας, εκανα μια μικρη αναμιξη των οσων ειπατε ,σκεφτηκα οικονομικα αλλα και μελλοντικα.

Oπως ειπες @random δε ειμαι ο τυπος που παιζω με το hardware , ουτε κανω overclocking κτλ , αλλα δε νομιζω επισης ποτε να βαλω πανω απο 2 κληρους και πανω απο 2 DVDRW δηλαδη συνολο 4.

Ετσι λοιπον επελεξα το κουτι : THERMALTAKE VC3000BWS ARMOR JUNIOR BLACK+WINDOW

αλλα ειμαι αναμεσα σε THERMALTAKE VI1000BWS M9 WINDOW BLACK

και

THERMALTAKE VG7000BWS SOPRANO RS 101 BLACK WINDOW

θα ηθελα το κουτι να εχει και τα usb Μπροστα (εστω 2 θεσεις αν γινεται) και συστημα ανεμιστηρων ενα εμπρος ενα πισω οπως ειπε ο @mihalakis.

Ποιο απο τα 3 να επιλεξω?

Επεξεργαστη διαλλεξα τον AMD PHENOM 9950 2.6GHZ QUAD-CORE BLACK EDITION BOX

μνημη KINGSTON KHX6400D2K2/4G DDR2 4GB (2X2GB) PC6400 800MHZ HYPERX DUAL CHANNEL KIT

μητρικη οπως μου ειπατε επελεξα μια καλυτερη.

GIGABYTE GA-MA790X-DS4

Θα παρακαλουσα να σκεφτειτε οτι ο σκληρος δισκος που εχω δεν ειναι Sata ειναι παλιος (4ετη) αρα κανει για αυτη τη μητρικη?

καρτα γραφικων SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E DUAL SLOT COOLER RETAIL

τροφοδοτικο οπως ειπατε απο 700W που ειχα επιλεξει το εβαλα να ειναι 550W,

HERMALTAKE W0101 TR2 POWER 550W

και το SAMSUNG DVD-RW SH-S223F BLACK BULK

συνολο 635Ευρω απο e-shop.

Βεβαια αν σκεφτειτε οτι παιζω κανα pro ,Mafia Crysis λιγο, ισως αυτη η καρτα γραφικων που διαλλεξα να ειναι πολυ καλη για αυτα τα παιχνιδια, αν επαιρνα μια χειροτερη (4670) και εβαζα και αλλη επιπλεον μνημη???

Θα σας παρακαλουσα μιας και ειμαι ασχετος....

να ελενξεται αν οι επιλογες που εκανα μπορουν να συνυπαρξουν μεταξυ τους, δηλαδη καρτα γραφικων και Μητρικη αν ταιριαζουν κτλ.

Ευχαριστω παρα πολυ παιδια...

Δημοσ.
Ωραίες συνθέσεις σου έχουν δώσει όλα τα μέλη. Να και 2 από μένα, με τους περιορισμούς που έχεις, και μέγιστο budget ~600euro. Θα κάνω την AMD από e-shop, και την intel απο plaisio...^^

AMD

SHARKOON REBEL9 ECONOMIC

OCZ (δλδ PCP&C) OCZ500SXS-EU STEALTH XSTREAM POWER SUPPLY 500W

AMD PHENOM 9950 2.6GHZ QUAD-CORE BLACK EDITION BOX

GIGABYTE GA-MA790X-DS4

CRUCIAL BALLISTIX 4GB (2X2GB) PC6400 800MHZ DUAL CHANNEL KIT

SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E DUAL SLOT COOLER RETAIL

SAMSUNG DVD-RW SH-S223F BLACK BULK

Σύνολο, 605euro.

INTEL

CoolerMaster Εlite 334 Black Case (RC-334-KKN1-GP)

Enermax PSU EPR525AWT PRO82 + 525W

Intel Core 2 Duo 8400 (s775, 3.00 GHz, Cache 6MB, Box)

ECS P45T-A (s775,P45,DDR2)

Adata 4GB DDR2-800 Ram Kit

Sapphire HD 4850 SVGA (PCI-Express, 512MB)

Samsung SH-S223F/BEBE Black

Σύνολο, 600euro.

Και τα 2 συστήματα θα σε καλύψουν απόλυτα, σαν όμως AMD fanboy (και ας έχω intel τώρα) θα έκλινα περισσότερο στο πρώτο σύστημα. Το κόστος μπορεί να πέσει ακόμα, ανάλογα με το πόσο σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, την ανάλυση της οθόνης σου και το αν σε ενδιαφέρει να κλοκάρεις στο μέλλον.

Μπορείς για παράδειγμα να αλλάξεις τις 4850 με υλοποιήσεις της 4670, εξοικονομώντας έτσι 60-70euro. Τα οποία μπορείς να τα ρίξεις σε extra μνήμη σε αμφότερα τα συστήματα (υποθέτω πως τρέχεις autocad κτλ), να τα βάλεις στην τσέπη σου, ή να αλλάξεις τον επεξεργαστή intel με ένα τετραπύρηνο 6600 G0, ή να βάλεις σε αμφότερα τα συστήματα καλύτερα κουτιά όπως τα CoolerMaster Centurion 590 (RC-590), και πάει λέγοντας...

Γενικά, γύρω από τα 600euro, έχεις πολλές επιλογές για να κάνεις παιχνίδι man...^^

η πρωτη σου συνθεση νομιζω πως ειναι παρα πολυ καλη...

και σιγουρα καλυπτει παρα πολυ καλα τον φιλο μας.....

Δημοσ.

Ετσι ακριβως ειναι..

ΘΑ ακολουθησω την πρωτη επιλογη.

Θα κατεβασω λιγο την αποδοση της καρτας γραφικων θα παρω την 4670, μισα λεφτα και σε 3-4 χρονια ετσι και αλλιως θα παρω και κανα καινουριο pc.

Σας Ευχαριστω πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...