Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν είπαμε ακριβώς βαρεμάρα αλλά ότι ήταν επαναλαμβανόμενο, συνέχεια τα ίδια και τα ίδια έκανες...

μου φαίνεται ότι το παραδέχτηκαν και οι δημιουργοί του game οπότε τσάμπα διαφωνείς :P

Ναι, το πρόβλημα με το πρώτο ήταν ότι είχε πολύ χαζές, επαναλαμβανόμενες και εντελώς arcade - "κοσνολίστικες" αποστολές, μέχρι να φτάσεις στην τελευταία με την δολοφονία που ήταν πιο ενδιαφέρουσα. Αυτό έχουν πει οι ίδιοι οι developers πως θα διορθωθεί: "It won't be repetitive as the first one".

Κατά τα άλλα, για το σύστημα μάχης δεν το συζητάμε, είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό που έχω δει σε παιχνίδι, τουλάχιστον εγώ προσωπικά. Σε κάνει να θέλεις να ξαναπαίξεις ολόκληρο το παιχνίδι, μόνο και μόνο για τον badass χαρακτήρα και τις κινήσεις του.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 652
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
New Assassin’s Creed II dev diary shows play, Mario

The latest Assassin’s Creed II dev diary - after the break - includes new gameplay footage and a good amount of background information.

Did you know Ezio has an uncle Mario? You do know.

The game’s out later this year. It’ll be pride of place on the Ubi stand at GamesCom next week.

τρομερο εξεραιτικο αψογο omg!

• Super Moderators
Δημοσ.

εντάξει οι τύποι απλά είναι απαράδεκτοι, τα videάκια αυτά υπάρχουν εδώ και καιρό και αντί να πάνε κάτι καινούριο στην GC2009 ξαναδείχνουν πάλι τα ίδια...

Δημοσ.
εντάξει οι τύποι απλά είναι απαράδεκτοι, τα videάκια αυτά υπάρχουν εδώ και καιρό και αντί να πάνε κάτι καινούριο στην GC2009 ξαναδείχνουν πάλι τα ίδια...

Οντως,ελεοςςςς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...