{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Αχά, το 'πιασα. Πάντως πέρα από την ξερή και αποστειρωμένη πλευρά του 3D engineering/προγραμματισμού (ή δεν ξέρω σε ποια κατηγορία υπάγεται) δες το και από μια καλλιτεχνική πλευρά... Υπέροχη η στολή, έτσι δεν είναι? Σύμφωνο ίνα πολύ όμορφη, αλλα να σου πω την αλήθεια θα προτιμούσα κάτι πιο blend in with the crowd αν με πιάνεις γιατί έτσι όπως είναι σαν super hero τις αναγέννησης μου κάνει, και επίσης είμαι περίεργος να δω πως θα είναι όταν βρέχεται...
kostacurtas Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Assassin's Creed 2 Story Teaser [gt]48084[/gt] Επεξ/σία 16 Απριλίου 2009 από kostacurtas
Panahs Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Σύμφωνο ίνα πολύ όμορφη, αλλα να σου πω την αλήθεια θα προτιμούσα κάτι πιο blend in with the crowd αν με πιάνεις γιατί έτσι όπως είναι σαν super hero τις αναγέννησης μου κάνει, και επίσης είμαι περίεργος να δω πως θα είναι όταν βρέχεται... Σωστή η παρατήρησή σου, αλλά αν κατάλαβα καλά, μάλλον παίζει να είναι ευγενής ή κάτι τέτοιο, οπότε ίσως γιαυτό να δικαιολογείται η πιο fancy στολή. Και ως συνέχεια αυτού που λέω, θα ήταν πολύ ωραίο να μπορείς να αλληλεπιδράσεις περισσότερο με το περιβάλλον και τον κόσμο γύρω σου. Πάντως εγώ στον καλλιτεχνικό τομέα δεν τη φοβάμαι τη Ubisoft, έχει δείξει ότι τα καταφέρνει μια χαρά. Και το πρώτο οπτικά ήταν από τα πιο ωραία παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει (κατά τη γνώμη μου) και με εντυπωσιακή νομίζω αναπαράσταση του τότε κόσμου και κυρίως των πόλεων, για παιχνίδι του είδους του. Μένει τώρα να δούμε πώς θα κάνεις blend στον αναγεννησιακό κόσμο και αν ο Ezio θα είναι ακόμα πιο badass από τον Altaϊr .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Άμα έχει US προφορά όπως στο πρώτο μην φοβάσαι μια χαρά badass θα είναι...lol!
Panahs Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Άμα έχει US προφορά όπως στο πρώτο μην φοβάσαι μια χαρά badass θα είναι...lol! Πφφφ κακίες!
kostacurtas Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Assassin's Creed II Team Triples In Size Producer Sebastien Puel told us that around 450 people are working on Assassin's Creed II, and that 75 per cent of the original Assassin's Creed team is working on the sequel. "The team's size for the second title of Assassin's Creed 2 is about three times the size of the team of the first game," said Puel. "Making [Assassin's Creed] from A to Z took around four years... it's a very good thing we are keeping most of the core members who envisioned the first Assassin's Creed. They know the project very well."
kostacurtas Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ubisoft narrows down 2009 lineup Speaking in today’s full-year investor call, Ubisoft boss Yves Guillemot narrowed down release dates by quarter for the following titles: Q3 (November - December 2009) Assassin’s Creed 2, Splinter Cell: Conviction; Red Steel 2, Shaun White Snowboarding: World Stage and Rabbids Go Home. Q4 (January 2010 to March 2010) R.U.S.E., I Am Alive and a new Ghost Recon.
kostacurtas Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Watch eleven seconds of leaked Assassin’s Creed 2 footage
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 cutscene ασφαλώς..
vocals_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 http://www.feebs.nl/video/2549dea9a48fd αυτο ηταν το βιντεακι που εβαλε ο kostacurtas? γιατι το βγαλαν απτο youtube...
apathya Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Θα τα σπαει σιγουρα, ειδικα αν εχει "περιβαλλον" σαν το πρωτο ;-)
kostacurtas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 E3: Assassin's Creed 2 - Extended trailer
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Θα τα σπαει σιγουρα, ειδικα αν εχει "περιβαλλον" σαν το πρωτο ;-) αρκεί να μην είναι επαναλαμβανόμενο σαν το πρώτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα