RPDrummer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Σίγουρα δεν είναι θέμα του παιχνιδιού. Δοκίμασε να βάλεις vsync και φυσικά drivers.Το παιχνίδι είναι παλιό, άρα το θέμα drivers δεν κολλάει και πολύ, αλλά κάνε μια δοκιμή. Δε χάνεις κάτι.
Rogue90 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Επειδή είμαι λίγο άσχετος με τις ρυθμίσεις μπορείς να μου εξηγήσεις τι παίζει με το vsync και τι πρέπει να κάνω και τι drivers θέλει???....
Rogue90 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το βρήκα RPDrummer ευχαριστώ για την βοήθεια..
Brazhlias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Παιδια υπαρχει κανενας ευκολος τροπος να μαζεψουμε ολα τα feathers;
Brazhlias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, RPDrummer είπε Youtube ηλπιζα σε κατι πιο ευκολο, γιατι εχω ακομα καμια τριανταρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 καλησπέρα στο assassins creed 2 πως μπορω να κανω φαστ τραβελ μεσα στην φλωρεντία??
Despotas Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Αν θυμάμαι καλά πρώτα πρέπει να ανοίξεις το χάρτη μέσω των viewpoints. Μετά πας στο μαγαζί με σύμβολο <--> στο χάρτη και από εκεί επιλέγεις προορισμό. Δες και εδώ:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα