OROKUSAKI Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kn06H8wOkVk#at=12
georgegre23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα σας να κάνω μια ερώτηση έχω το συγκεκριμένο παιχνίδι για υπολογιστή υπάρχει τρόπος να παίξει με χειριστήριο???? κάποτε το είχα καταφέρει με του ps3. ξέρει κάποιος??? ευχαρηστω
Xristaras12 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 για να βαλεις χειριστηριο του ps3 θες το Motionjoy(προγραμμα+drivers)για να τρεξει σωστα. μπαινεις στο μενου του παιχνιδιου κ αλλαζεις την επιλογη που εχει απο keyboard+mouse(αν θυμαμαι καλα)! πληροφοριακα γιατι δεν σε καλυπτει ο χειρισμος του πληκτρολογιου; προσωπικα μου ειναι εξαιρετικα πιο δυσκολο ενα χειριστηριο!
georgegre23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 εμένα πάλι το αντίθετο .το έκανα αυτό που είπες ειδη αλλά μ βγάζει τα κουμπιά κενά και όταν πάω να τα φτιάξω συνεχίζουν να είναι κενά :/
qsis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 το ac2 απο οσο θυμαμαι υποστηριζε μια χαρα ενσυρματο χειριστηριο xbox (που εχω και δουλευε τελεια) , αλλα δεν υποστηριζε ασυρματο καποια patch που το διορθωναν το θεμα εβγαιναν απο 3ους , η ubisoft αργησε να ασχοληθει με το θεμα αμα μιλας για ps3 περιπλεκεται το ζητημα , εδω δε δουλευε με χειριστηριο της ms για να βαλεις χειριστηριο του ps3 θες το Motionjoy(προγραμμα+drivers)για να τρεξει σωστα. μπαινεις στο μενου του παιχνιδιου κ αλλαζεις την επιλογη που εχει απο keyboard+mouse(αν θυμαμαι καλα)! πληροφοριακα γιατι δεν σε καλυπτει ο χειρισμος του πληκτρολογιου; προσωπικα μου ειναι εξαιρετικα πιο δυσκολο ενα χειριστηριο! μη κοροιδευομαστε , τετοια παιχνιδια ειναι ουσιαστικα κονσολοπαιχνιδα και φτιαχτηκαν για να παιζονται με χειριστηριο
georgegre23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως οτι το βρίσκει το βρίσκει αλλά δεν δουλεύει καλά και μου κάνει εντύπωση. δεν ξέρω με το πληκτρολόγιο μπερδεύομαι αρκετά δεν μπορώ να το συνηθίσω
qsis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 μαλλον αυτο το παιχνιδι δεν υποστηριζει ασυρματο χειρισμο για καποιο λογο και ας το βλεπει το pc σου αν παιζεις παντως σε κοντινη αποσταση παρε ενα ενσυρματο xbox να εχεις το κεφαλι σου ησυχο , δουλευει κυριολεκτικα με τα παντα στα win απλα συνδεοντας το ουτε λογισμικα , ουτε ρυθμισεις ουτε τιποτα ο ορισμος του plug and play
georgegre23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 και του ps3 με καλωδιο το συνδεω και παιζει τα παιχνιδια απλα θελω το συγκεκριμενο με καθε τροποο
nemesiskp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 μαλλον αυτο το παιχνιδι δεν υποστηριζει ασυρματο χειρισμο για καποιο λογο και ας το βλεπει το pc σου αν παιζεις παντως σε κοντινη αποσταση παρε ενα ενσυρματο xbox να εχεις το κεφαλι σου ησυχο , δουλευει κυριολεκτικα με τα παντα στα win απλα συνδεοντας το ουτε λογισμικα , ουτε ρυθμισεις ουτε τιποτα ο ορισμος του plug and play Που μονο κοντινη αποσταση δεν ειναι,γιατι μιλαμε για 3 μετρα καλωδιο. +1 και απο μενα για το xbox γιατι ξεχνας πραγματικα τα κουμπια σε ολα τα παιχνιδια.
qsis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 ναι ενταξει εχεις περιθωριο , απλα ειχα στο νου μου φιλο μου με 47αρα και το κουτι στην ακρη του θεου σε σχεση με εκει που καθεται , οποτε το ασυρματο εκει επιβαλλεται (εκει ειχα προσεξει το θεμα με το ασυρματο xbox που δε δουλευε) αν καποιος παιζει σε τηλεοραση ειναι πολυ πιθανο να μην καλυπτεται απο ενσυρματο αν παιζει σε μονιτορ αποκλειεται να εχει θεμα με αυτο
Xristaras12 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 @qsis τι να πω μονο εγω ειμαι ο αναποδος; κανενα παιχνιδι δεν μπορω να παιξω με χειριστηριο περα απο το προ! 1
Greygore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Είναι δυστυχώς μερικές φορές το port quality τέτοιο όμως, που και με keyboard/mouse να σε βολεύει έχεις πάλι καλύτερα αποτελέσματα με pad (ειδικά σε αυτού του είδους τα 3rd person action games)...
qsis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 @qsis τι να πω μονο εγω ειμαι ο αναποδος; κανενα παιχνιδι δεν μπορω να παιξω με χειριστηριο περα απο το προ! οχι δεν εισαι μονο εσυ, τα ατομα που δεν ειχαν ποτε κονσολα ειναι κυριως ετσι εχω κι εγω φιλο που παιζει τη συγκεκριμενη σειρα με ποντικι/πληκτρολογιο
Xristaras12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 οχι δεν εισαι μονο εσυ, τα ατομα που δεν ειχαν ποτε κονσολα ειναι κυριως ετσι εχω κι εγω φιλο που παιζει τη συγκεκριμενη σειρα με ποντικι/πληκτρολογιο κονσολα εχω απο εποχης ps1 και τοσα χρονια εχω τερματισει παρα πολλα παιχνιδια σε ps2/ps3 και εξακολουθω να παιζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Να ξεθαψω λιγο το θεμα, επειδη δεν εχω ασχοληθει με tps περα απο το hitman εχω 2-3 ερωτησεις να κανω... εχω xbox 360 χειριστήριο (ενσύρματο) θα λειτουργησει κανονικα απο το AC1, το εχει δοκιμασει κανεις ???? να τα παρω απο το 1 ολα - καλα σε θεμα τιμες παει κοντα στο 7ευρω ο τιτλος μεχρι το 3 - αλλα αξιζουν σαν παιχνιδια ολα τους ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα