leonidas_fs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 21 ευρω βγαίνει....καλα ειναι ε? η platinum εκδοση δεν εχει καμια διαφορά απο την κανονική ετσι??
ondine Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 H Ubisoft έκανε το 1ο βήμα για τη βελτίωση του uplay περιορίζοντας το drm. Το παιχνίδι είναι πια playable. Συνεπώς η τιμή του ανεβαίνει επειδή ανεβαίνει και ζήτηση (από gameplay κανείς δεν είχε παράπονο). Όποιος προλάβει! ΥΓ. αναφέρομαι στην pc έκδοση, ελπίζω να πόσταρα στο σωστό thread, βλέπω και λένε για το ps3 οι από πάνω.
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Στο σωστό thread είσαι, οι άλλοι είναι σε λάθος.
ondine Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ούτε 10€ (το play το έχει 27 και κάθε μέρα ανεβαίνει). Να μια φορά που μας συμφέρει το γεγονός πως τα νέα ταξιδεύουν αργά στην Ελλαδίτσα
xaiko Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 προβλημα... ειμαι εκει οπου ξιπνανε το ezio, κ με βαζουν να κανω κατι μ@λ@κιες, και ξαφνικα γινομαι altair και πρεπι να κινιγισω μια τυπισα νμζ, η οποια μπενει σε μια πορτα κ την κλινει... και εγω πρεπι να σκαρφαλωσω αλλα δεν πιανετε στο κολοξιλο... θιματε κανεις την πιστα να με help??
ChRis6 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 προβλημα... ειμαι εκει οπου ξιπνανε το ezio, κ με βαζουν να κανω κατι μ@λ@κιες, και ξαφνικα γινομαι altair και πρεπι να κινιγισω μια τυπισα νμζ, η οποια μπενει σε μια πορτα κ την κλινει... και εγω πρεπι να σκαρφαλωσω αλλα δεν πιανετε στο κολοξιλο... θιματε κανεις την πιστα να με help?? Πρεπει να ανεβεις τον πυργο.Τωρα απο που πιανεσαι δεν θυμαμαι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Τρέχεις προς τον τοίχο και όπως μισοσκαρφαλώνεις (πριν ξαναπέσεις), πηδάς στο πλάι και πιάνεσαι. Ήταν λίγο tricky το σημείο.
zvarthangalos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να παίξω το παιχνίδι με gamepad xbox 360 μέσα στο μενού δεν βλέπω κάποια επιλογή μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποιο software αν ναί έχετε κάποιο link να μου στείλετε;
nemesiskp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Εγω δεν θυμαμαι να το ρυθμισα,απλα μπηκα και επαιξε.
nemesiskp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ναι.Μου φαινεται περιεργο να μην στο αναγνωριζει απευθειας.Τα περισσοτερα games για υπολογιστη αναγνωριζουν απευθειας τον χειριστηριο του 360.
Dennisbest Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως , εγώ προσπαθώ να βάλω το xbox360emu για να παίξω με ένα φτηνό gamepad που έχω , και είναι το μόνο παιχνίδι που δεν το αναγνωρίζει..
IMMORTALFRANK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ναι.Μου φαινεται περιεργο να μην στο αναγνωριζει απευθειας.Τα περισσοτερα games για υπολογιστη αναγνωριζουν απευθειας τον χειριστηριο του 360. Πρέπει να ανοίξεις το gamepad πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Μετά το βλέπει μόνο του
ondine Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πρέπει να πας στα control settings του παιχνιδιού και να το επιλέξεις αντί για πληκτρολόγιο.
nemesiskp Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πρέπει να ανοίξεις το gamepad πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Μετά το βλέπει μόνο του Προφανως μιλας για το ασυρματο.Στο ενσυρματο(που εχω μονιμα συνδεμενο στον υπολογιστη),απλα μπηκα και το αναγνωρισε χωρις να μπω σε καποιο μενου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα