FallenAngelGR Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Νομιζω για πλάκα το είπε... ---------- Προσθήκη στις 14:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:25 ---------- @@ τούμπανο,το σπαθί του Αλνταίρ πολύ καλύτερο είναι.Δεν έχω τι να κάνω και κάθισα και μάζευα φτερά.. Άλλα 30 μείναν στην Βενετία.Θα τα μαζέψω και αυτά να το τερματίσω 100% τώρα το πήραμε το κολάι. Εννοείται με τη βοήθεια χάρτη!Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να φάω κανένα 20άωρο να ψάχνω φτερά και στο τέλος που θα μου έχουν μείνει 3-4 να κοιτάξω τον χάρτη και να μη θυμάμαι και ποιά πήρα.Όποιος θέλει ας ανοίξει το σπόιλερ.. VILLA TUSCANY ROMAGNA/FORLI FLORENCE VENICE Εχεις βάλει την ίδια πόλη 2 φορές!!!!!!!
loukas77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Αποστολές ΔΕΝ μπορείς να ξαναπαίξεις αν δεν κάνεις new game δυστυχώς...
we_will_rise Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Το τερμάτισα... Δεν έχω μαζέψει όλα τα φτερά, ούτε ανέβηκα σε όλα τα viewpoints. Κορυφή το παιχνίδι για μένα, μακάρι να βγάλουν και 3ο
FallenAngelGR Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Θα βγάλουν, σίγουρα, αφού έχει συνέχεια και θα το είδες αφού το τερμάτισες!
Sed22 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εγω με το συστημα που εχω να τολμησω να ασχοληθω ή οχι?
scrooge Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εγω με το συστημα που εχω να τολμησω να ασχοληθω ή οχι? ο τολμων νικα:Ρ μπορει κ να το παιζει στα medium, you never know. μια δοκιμη θα σε πεισει.
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εγω με το συστημα που εχω να τολμησω να ασχοληθω ή οχι? Χαλαρά πιστεύω.
FallenAngelGR Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εγω με το συστημα που εχω να τολμησω να ασχοληθω ή οχι? Είναι παιχνίδι που χρειάζεται κυρίως επεξεργαστή
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ναι χωρίς επεξεργαστή δεν θα ποστάρει η μητρική.Στα τέρματα θα παίζει κατά πάσα πιθανότητα.
FallenAngelGR Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ναι χωρίς επεξεργαστή δεν θα ποστάρει η μητρική.Στα τέρματα θα παίζει κατά πάσα πιθανότητα. μπρρρ... πάγωσα!!!:rolleyes:
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Toυ πόστη.Άμα δεν παίξει σε 1280 x 1024 στα τέρματα με την 9800gt που θα παίξει;
mariosk89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Το τερμάτισα... Δεν έχω μαζέψει όλα τα φτερά, ούτε ανέβηκα σε όλα τα viewpoints. Κορυφή το παιχνίδι για μένα, μακάρι να βγάλουν και 3ο εγώ τώρα μπήκα στη 10! έχω στολή και σπαθί του Αλταιρ, έφτιαξα όλη τη βίλα,βρήκα τα αγαλματάκι κτλ. τρομερό παιχνίδι.κορυφή δεν λες τίποτα. σίγουρα θα βγει τρίτο. στο τέλος του 1ου παιχνιδιού το είχαν πει (μπορεί να το είχα διαβάσει και κάπου αλλού, δεν είμαι σίγουρος). στο τέλος του 1ου, όταν κάνεις eagle vision και βλέπεις τα αίματα, γράφει κάπου το όνομα ενός νησιού στον ειρηνικό ,κάτι τέτοιο είχα διαβάσει http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175552
loukas77 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 εγώ τώρα μπήκα στη 10!έχω στολή και σπαθί του Αλταιρ, έφτιαξα όλη τη βίλα,βρήκα τα αγαλματάκι κτλ. τρομερό παιχνίδι.κορυφή δεν λες τίποτα. σίγουρα θα βγει τρίτο. στο τέλος του 1ου παιχνιδιού το είχαν πει (μπορεί να το είχα διαβάσει και κάπου αλλού, δεν είμαι σίγουρος). στο τέλος του 1ου, όταν κάνεις eagle vision και βλέπεις τα αίματα, γράφει κάπου το όνομα ενός νησιού στον ειρηνικό ,κάτι τέτοιο είχα διαβάσει http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175552 Όταν δεις το τέλος του 2 δεν θα έχεις καμία αμφιβολία ότι θα βγει 3ο . Δεν λέω τίποτα άλλο, όταν το τερματήσεις θα καταλάβεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα