FallenAngelGR Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Οι πίνακες και οι τελευταίες αναβαθμίσεις της στολής είναι τα πιο ακριβά αλλά έχεις βγάλει πιο πριν τόσα πολλά που σου περισσεύουν!
UpToDate_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εγω μετα απο λιγο,αφ οτου ειχα φτασει βενετια ειχα την στολη του altair το σπαθι του επισης και στην μπαντα 250κ Αλλα οταν εφευγα απο το σπιτι καμια φορα το αφηνα να μαζευει
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Τι είναι προτιμότερο για to game ; Gamepad ή πληκτρολόγιο+ποντίκι ;
UpToDate_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εγω με το πληκτρολογιο παντως δεν εχω συναντησει προβλημα!
VAssassin Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Τι είναι προτιμότερο για to game ; Gamepad ή πληκτρολόγιο+ποντίκι ; Gamepad για 'μένα. Τα δοκίμασα και τα δύο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αφού δεν έχει shooting κτλ gamepad all the way.
loukas77 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αυτο με τα λεφτά πάντως... Στην αρχή νομίζεις ότι δεν φτάνουν... Και μετά δεν ξέρεις τι να τα κάνεις...
fabio Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 το σκεφτομουνα χθες το ιδοι πραγμα.... Στην αρχη ετρεχα σαν χαζος μην και δεν βρω καποιο σεντουκι ή να προλαβω να παρω τα λεφτα απο η βιλα να μην γεμισει και χανω χρονο και τωρα ουτε να τα χ3σω :D
we_will_rise Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά, σκότωσα τον Savonarola και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Γυρνάω άσκοπα από πόλη σε πόλη κι αν πάω στο θαυμαστικό απλώς με πάει σε άλλη πόλη. Έχω μαζέψει 20/30 codex pages και έχω πάρει μόνο 2 ασπίδες και δεν ξέρω πως να βρω τις άλλες.. Βοήθεια
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Άμα τελειώσεις το sequence 13 και πας στην Villa χωρίς να έχεις όλα τα codex τότε στα εμφανίζει στο χαρτί γιατί χρειάζεσαι και τα 30 για το sequence 14 στην Ρώμη.
Luciddream Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ρεε βάλτε κανα spoiler για μας που παίζουμε αργά αργά..
nikos21aek Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Το τελείωσα.Αυτά τα ορνιθοσκαλίσματα που σου βγάζει πάζλς και ξεκλειδώνει βιντεάκια από the truth έχουν καμία σημασία;Μόνο καμιά 10αριά τέτοια μου μείναν,καμιά 90άρα φτερά και 1 όπλο(!!!) τα αγόρασα όλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί!
Arxidamos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Γνωρίζει κανείς που αποθηκεύονται τα saves του παιχνιδιού; του θείου σκιντροου Μέχρι χτες έπαιζα κανονικά, και σήμερα πριν από λίγο που άνοιξα, δεν μου έβγαζε το profile μου, μου έλεγε create new game μόνο! Τι στα κομμάτια έπαθε ξαφνικά; Πάνω που το τερμάτιζα...
mariosk89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Γνωρίζει κανείς που αποθηκεύονται τα saves του παιχνιδιού; του θείου σκιντροου Μέχρι χτες έπαιζα κανονικά, και σήμερα πριν από λίγο που άνοιξα, δεν μου έβγαζε το profile μου, μου έλεγε create new game μόνο! Τι στα κομμάτια έπαθε ξαφνικά; Πάνω που το τερμάτιζα... νομίζω (χωρις να ορκιζομαι) οτι αποθηκευονται στους σερβερ της ubisoft
scrooge Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 αν κοιτουσες το spoiler θα καταλαβαινες οτι αυτο που λες δεν ισχυει... C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα