fearwhatnow Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ρε ούτε και με force από τον πίνακα ελέγχου της ατι δεν γίνεται τίποτα.. Καλα απο τον πινακα της ATI δεν γινονται αλλα και αλλα force AA θα γινει το AC2?
zvarthangalos Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Πάρα πολύ καλό παιχνίδι ατμοσφαιρικό και με σούπερ χειρiσμό ενα μεγάλο μπράβο στην ubisoft. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2010 από zvarthangalos
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Όντως το game είναι πολύ καλύτερο από ότι περίμενα...
vocals_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Καλα απο τον πινακα της ATI δεν γινονται αλλα και αλλα force AA θα γινει το AC2? Τι να σου πω.. Στο mass effect 2 π.χ. το έκανα, τώρα γιατί δεν γίνεται στο ac2 δεν ξέρω να σου πω..
fabio Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ρε παιδες εφαγα μια ωρα να παλευεω με τον περιεργο να για να κανω 3 counter kills με πληρη αποτυχια ουτε μια φορα δεν το περυχα ..... τι #@$%@# κανω λαθος ??? ΑΚΥΡΟ !!!! λιγη σταματινα στην tv και ξανα προς τη δοξα τραβα
FallenAngelGR Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Practice is the best way to victory! Απλά πάτα τα κουμπιά που σου λέει...
padelis71992 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 καλησπερα παιδια να κανω μια ερωτηση? μετα απο ποια αποστολη η ποτε περνουμε την πρωτη outfit και ποια ειναι η πρωτη?
loukas77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 καλησπερα παιδια να κανω μια ερωτηση? μετα απο ποια αποστολη η ποτε περνουμε την πρωτη outfit και ποια ειναι η πρωτη? Βασικά σε μία αποστολή (είναι πολύ κοντά στην αρχή του παιχνιδιού) σου....... λέει ο πατέρας σου από την φυλακή να πας να ψάξεις στο γραφείο του και μέσα βρίσκεις την στολή του Assassin (άσπρη στην αρχή). Αυτή τη στολή έχεις για όλο το παιχνίδι απλά μπορείς να τη βάψεις με άλλα χρώματα. Επίσης όταν ξεκλειδώσεις το armor του Altair μπορείς να το θεωρήσεις σαν στολή αφού είναι κάπως διαφορετική και σε γαμ*το χρωματάκι
FallenAngelGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Πραγματικά η στολή του Altair είναι όλα τα λεφτά!
vocals_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά τα assassin contracts πότε τελειώνουν ; Κάνω και ξανακάνω και ξανακάνω και τελειωμό δεν έχουν! Δηλαδή τι σκατά, όλη την Ιταλία πρέπει να δολοφονήσω ;
FallenAngelGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Γιατί σε χαλάει? Έχει μεγάλη και καλή διάρκεια
vocals_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Καλημερα παιδια!Υπαρχει καποιο λινκ απο το οποιο μπορω να κατεβασω το παιχνιδι για το PC? Ή και καποιον τρακερ στον οποιο να εχει ανεβει? Άμα διάβαζες του Όρους χρήσης του ινσόμνια θα έβλεπες ότι απαγορεύεται κάποιος να ποστάρει λινκ που παραπέμπει σε πειρατικό υλικό οπότε...δε νομίζω να έχεις και μεγάλη ανταπόκριση στο ερώτημα σου. Πάντως δεν χρειάζεται να ρωτήσεις για να σου πουν, λίγο να ψάξεις στο google θα το βρεις.. Γιατί σε χαλάει? Έχει μεγάλη και καλή διάρκεια Ντάξει οκ απλά έχει και άλλα τόσα να κάνω και πήρα απόφαση όπου πηγαίνω να κάνω πρώτα όλες τις δευτερεύουσες αποστολές και μετά τις πρωτεύουσες.. Ε, οι δευτερεύουσες κάνουν 5 ώρες να τελειώσουν και θέλω να παίξω και λίγο στόρυ βρε αδερφέ.
FallenAngelGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Γιατί δεν τα παίζεις εν αλλάξα για να μην το βαρεθείς??? Εγώ το τερμάτισα αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα με το exclusive content. Μου λέει ότι ο κωδικός είναι invalid
loukas77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Γιατί δεν τα παίζεις εν αλλάξα για να μην το βαρεθείς??? Εγώ το τερμάτισα αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα με το exclusive content. Μου λέει ότι ο κωδικός είναι invalid Στείλε email στην ubi και βριστους :p:p
FallenAngelGR Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Ναι άλλη όρεξη δεν είχα, εκτός και αν είναι κάτι τόσο σημαντικό που έχει τόση μεγάλη αξία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα