Bigi444444 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δεν είπα ότι οι κονσόλες δεν έχουν πειρατεία.Στο xbox360 πχ δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο να παίζεις πειρατικά.Εντούτοις οι ίδιοι τίτλοι που βγαίνουν και σε pc πουλάνε πάρα πολύ καλύτερα, παρόλο που και εκεί μπορείς να τους κατεβάσεις και κοστίζουν πολύ περισσότερο.Άρα τι φταίει;Η τιμή;Δε θα το έλεγα.Τέσπα... Erwdios για το settlers έχει βγει και demo αν θες να το δοκιμάσεις, δεν ξέρω αν το πρόσεξες.
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Erwdios για το settlers έχει βγει και demo αν θες να το δοκιμάσεις, δεν ξέρω αν το πρόσεξες. Το κατέβασα το demo και το έπαιξα λίγο. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, ίσως και να φταίει η μεγάλη αποχή μου από το χώρο των strategy, αλλά ακόμα και στο demo το γνωστό DRM! Ακόμα και στο demo, την τρέλα μου μέσα. Αν δεν ήταν το DRM θα είχα κάνει και προπαραγγελία, αλλά...
outlaw star Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δεν είπα ότι οι κονσόλες δεν έχουν πειρατεία.Στο xbox360 πχ δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο να παίζεις πειρατικά.Εντούτοις οι ίδιοι τίτλοι που βγαίνουν και σε pc πουλάνε πάρα πολύ καλύτερα, παρόλο που και εκεί μπορείς να τους κατεβάσεις και κοστίζουν πολύ περισσότερο.Άρα τι φταίει;Η τιμή;Δε θα το έλεγα.Τέσπα...Erwdios για το settlers έχει βγει και demo αν θες να το δοκιμάσεις, δεν ξέρω αν το πρόσεξες. δε ξέρω τι να πω ίσως πουλάνε περισσότερο διότι είναι τίτλοι που απευθύνονται περισσότερο σε κονσολάδες παρά σε pcάδες..(πχ hack and slash games)..anyway σεβαστή η άποψή σου απλά εγώ ότι είπα το βασίζω σε προσωπική εκτίμηση μιας και οι περισσότεροι αυθεντικοί τίτλοι που έχω για pc ανήκουν σε εύρος τιμών μέχρι 30 ευρώ..και όπως προείπα πιστεύω ότι οι ποιοτικοί τίτλοι σε όλες τις πλατφόρμες πάντα θα πουλάνε..θεωρώ πχ ότι παιχνίδια όπως το diablo, το css,το mw2(καλά εγώ το θεωρώ καλό μη βαράτε) οι περισσότεροι τα έχουμε αυθεντικά,παρά πειρατικά με το assasin's creed 2 δε πρόκειται να ασχοληθώ όχι λόγω του drm αλλά λόγω του ότι στο πρώτο μετά απο καμιά ώρα που χάζεψες τα πανέμορφα γραφικά του ήθελες prozac για να συνεχίζεις να παίζεις...όταν όμως βγει το splinter cell και αν είναι καλό εκεί θα πάει για αγορά και ας έχει και drm και ότι άλλο θέλει..και δε το παίζω και εγώ υπέρμαχος των αυθεντικών,σίγουρα ο θείος μου έχει φέρει αρκετά περισσότερα απο αυτά που έχω γνήσια...απλά κάποια παιχνίδια που γουστάρεις πολύ είναι σίγουρο ότι θα τα αγοράσεις
john2gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 και κάτι τελευταίο offtopic..@john2gr σε γνωστό prive tracker που έχει ανέβει το assasin's creed 2 στη περιγραφή είχε τη δική σου κριτική...μπήκες στα κόλπα άθελά σου και χωρίς να το ξέρεις WTF? Screengrab screengrab, δεν χάνονται τέτοια πράγματα
outlaw star Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 WTF? Screengrab screengrab, δεν χάνονται τέτοια πράγματα ψώνιο:-D υπομονή μέχρι το βραδάκι γιατί δεν είμαι σπίτι
chill Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 με το assasin's creed 2 δε πρόκειται να ασχοληθώ όχι λόγω του drm αλλά λόγω του ότι στο πρώτο μετά απο καμιά ώρα που χάζεψες τα πανέμορφα γραφικά του ήθελες prozac για να συνεχίζεις να παίζεις...όταν όμως βγει το splinter cell και αν είναι καλό εκεί θα πάει για αγορά και ας έχει και drm και ότι άλλο θέλει..και δε το παίζω και εγώ υπέρμαχος των αυθεντικών,σίγουρα ο θείος μου έχει φέρει αρκετά περισσότερα απο αυτά που έχω γνήσια...απλά κάποια παιχνίδια που γουστάρεις πολύ είναι σίγουρο ότι θα τα αγοράσεις Το AC2 δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το αρχικό AC. Είχα πάρει ps3+AC τον Γενάρη του 2008 και μετά από καμιά ώρα ingame το "βάφτισα" assassins sleeps και έκλαιγα τα λεφτά μου . Το 2 παρόλο που το πήρα με χίλια ζόρια μου έκλεισε το στόμα. Πολλές κλάσεις ανώτερο, καθηλωτικό, ανεπανάλληπτο! Αν δεν υπήρχε δε το Uncharted 2 για μένα θα ήταν GOTY 2009 για κονσόλες. Όσον αφορά το splinter cell χμμμμμ, μάλλον θα την βγάλω με το peacewalker στο psp. Όσο μπορώ το συγκεκριμένο drm θα το αποφύγω.
loukas77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Το AC2 δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το αρχικό AC. Είχα πάρει ps3+AC τον Γενάρη του 2008 και μετά από καμιά ώρα ingame το "βάφτισα" assassins sleeps και έκλαιγα τα λεφτά μου . Το 2 παρόλο που το πήρα με χίλια ζόρια μου έκλεισε το στόμα. Πολλές κλάσεις ανώτερο, καθηλωτικό, ανεπανάλληπτο! Αν δεν υπήρχε δε το Uncharted 2 για μένα θα ήταν GOTY 2009 για κονσόλες. Όσον αφορά το splinter cell χμμμμμ, μάλλον θα την βγάλω με το peacewalker στο psp. Όσο μπορώ το συγκεκριμένο drm θα το αποφύγω. Συμφωνώ! Το AC2 καμία σχέση με το 1... Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και επίσης είναι μεγάλο παιχνίδι! Εγώ έπαιζα και δεν τερματιζόταν! Και το τέλος τα σπάει. (και το τέλος του 1 με είχε αφήσει άφωνο όμως τώρα με άφησε ακόμα πιο άφωνο!!!). Περιμένω το 3 με ανυπομονησία! Εγώ το έχω για ps3 το AC2 αλλά σε ένα φίλο μου το έκανα δώρο για pc (από Αγγλία εννοείται - με 19 ευρώ το βρίσκεις!!!) και δεν έχει κανένα πρόβλημα με το DRM και όλα αυτά. Υ.Γ.: Εμένα ακόμα και το 1ο AC με είχε πoρώσει... Είμαι λάτρης των AC άρα ότι και να βγάλουν εγώ θα λέω ότι είναι παιχνιδάρες XD Πάντως ναι. Το Uncharted είναι το GOTY και μετά το AC2. Γιατί το AC2 από τότε που το τερμάτισα δεν το έχω ξαναβάλει, ενώ το Uncharted 2 το έχω μόνιμα μέσα γιατί παίζω multi με τους φίλους μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 το 1ο ήταν γτπκ, επαναλαμβανόμενο μέχρι αηδίας...
bnvdarklord Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μονο σε εμένα αρεσε το 1? Ντάξει ηταν επαναλαμβανόμενο αρκετά, αλλα λίγο πριν το βαρεθώ, τερματίστηκε
liopyr Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 WTF? Screengrab screengrab, δεν χάνονται τέτοια πράγματα LoL, το είχα πετύχει κι εγώ αλλά ξέχασα να στο πω. after a few scrolls
FallenAngelGR Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Παιδιά το παιχνίδι σκίζει, τρομερά γραφικά, ωραίες κινήσεις!!! Μόνο το bug με τις σκάλες να διωρθωθεί και για μένα αγγίζει την τελειότητα, όχι ότι θα την φτάσει αλλά είναι καταπληκτικό παιχνίδι και μπράβο σε αυτούς που το έφτιαξαν!
vocals_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ρε ούτε και με force από τον πίνακα ελέγχου της ατι δεν γίνεται τίποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα