FocusX Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δεν εχει σχέση με το AC2 άμεσα, αλλά εδώ και κάποιες ώρες προσπαθώ να παίξω settlers 7 και guess what... servers unavailable. Αλήθεια εσείς παίζετε το ac2 ;(όσοι το αγοράσατε τέλος πάντων) Μαζί τους είμαι, κάπως πρέπει να προστατεύσουν τα παιχνίδια τους, αλλά νομίζω ότι ο τρόπος που βρήκαν τιμωρεί τους νόμιμους κατόχους...
john2gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Για τίμιο δεν ξέρω μιας και ο ένας έχει πρόβλημα, ο άλλος λέει ότι είναι μια χαρά. Τα ίδια όπως παντού κοινώς όσον αφορά τα Online shops: http://www.amazon.co.uk/UBI-Soft-Assassins-Creed-II/dp/B001TK3DO0/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=videogames&qid=1270488603&sr=8-3 http://www.asda-entertainment.co.uk/games/inspiration/assassins-creed-2.list http://www.play.com/Games/PC/4-/9606606/Assassin-Creed-II/Product.html (26 ευρώ με free delivery) http://www.game.co.uk/Games/PC-Games/Assassins-Creed-II/~r343257/ PS: Στο BlahDVD είναι στα 31 ευρώ.
fearwhatnow Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δεν εχει σχέση με το AC2 άμεσα, αλλά εδώ και κάποιες ώρες προσπαθώ να παίξω settlers 7 και guess what... servers unavailable. Αλήθεια εσείς παίζετε το ac2 ;(όσοι το αγοράσατε τέλος πάντων)Μαζί τους είμαι, κάπως πρέπει να προστατεύσουν τα παιχνίδια τους, αλλά νομίζω ότι ο τρόπος που βρήκαν τιμωρεί τους νόμιμους κατόχους... Πραγματι στο Settlers ειναι μεγαλο το προβλημα με τους servers.Στο AC2 δεν υπαρχει προβλημα.Αυτο ειναι το θεμα με αυτο το DRM.Δεν ειναι μονο να εχεις σταθερη γραμμη (το 90% εχει) αλλα και να μην εχουν προβλημα οι servers στην Ubi...
Bigi444444 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Εγώ συμφωνώ απολύτως με τον john.Για μένα δεν είναι θέμα τιμής οι πωλήσεις παιχνιδιών στα pc (πώς είναι δυνατόν οι ίδιοι τίτλοι στο pc να κάνουν τα μισά λεφτά σε σχέση με τις κονσόλες, να είναι τεχνικά αρτιότεροι αλλά να πουλάνε υποδεκαπλάσια αν όντως παίζει τέτοιο ρόλο η τιμή;;; ).Είναι το θέμα ότι πολύ εύκολα, γρήγορα και με ανύπαρκτο κίνδυνο μπορείς να έχεις πλέον οποιοδήποτε παιχνίδι σου γουστάρει χωρίς ούτε την παραμικρή χρέωση.Οπότε μετά αρχίζεις φιλοσοφίες περί ποιότηατας τίτλου, συνοδευτικού υλικού, τιμής και τα σχετικά. Τώρα όσον αφορά στο drm, εγώ προσωπικά δεν έτρεξα να το κατηγορήσω εξαρχής γιατί πραγματικά με έχει εκκνευρίσει η κατάσαση με την πειρατεία στα pc.Και πιο πολύ μ' έχει εκκνευρίσει που εξ αυτού του λόγου κονσολοποιούνται ολοένα και περισσότερα παιχνίδια που βγαίνουν και για υπολογιστές.Βέβαια η αλήθεια είναι ότι με αυτό το μονίμως online που απαιτείται δε συμφωνώ απόλυτα και αυτό που μου κάθεται κάπως δεν είναι η ποιότητα της σύνδεσης.Εξάλλου δεν κατεβάζεις τίποτα όσο παίζεις για να πεις ότι θες τούμπανο σύνδεση.Πέραν αυτού, mmorpg και άλλα online παιχνίδια πώς παίζουμε;Εκεί δε θέλει καλή σύνδεση;Ή μήπως θέλει καλό πινγκ για να μπεις στους σέρβερ της ubi; Το πρόβλημα για μένα είναι ότι δεν είναι δυνατόν να έχεις internet σε κάθε pc που θες να παίξεις.Πχ εγώ στο σπίτι στην Αθήνα πλέον δεν έχω.Παρόλ' αυτά μπορεί να κάτσω και δέκα μέρες μέσα σε ένα μήνα.Εκεί δε μπορώ να παίξω όμως ό,τι και να κάνω.Ή πχ άλλος θέλει να πάρει το λάπτοπ του που παίζει και παιχνιδάκια στο εξοχικό του.Δεν είναι υποχρεωμένος να έχει adsm για να παίξει...Ό,τι σύνδεση και να έχει πάντως θα παίξει, αλλά έλα μου που πρέπει ακριβώς να υπάρχει αυτή η σύνδεση. Με το demo του settlers πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα, άσχετα που δεν μου πολυάρεσε το παιχνίδι.Το ac2 λογικά θα το πάρω όταν μπορεί να το βρει κανείς με 15-20 ευρώ.Ας έχει και αυτό το drm, δεν είναι πολλά τα λεφτά.Πάντως από το anno με τις 3 ενεργοποιήσεις που πήρα το προτιμώ αβασάνιστα... John, δεν ξέρεις πόσο θα χαρώ αν επικρατήσει κανένα τέτοιο μοτίβο προστασίας.Μάθαμε όλοι τους prive και μη τρακερ πλέον, μπαίνουμε κάθε 5 λεπτά κοιτάμε και κατεβάζουμε ότι βγαίνει.Και μετά μάθαμε και από παιχνίδια και δε μας φτάνουν και 4-5 τέρατα σκληροί, αλλά όχι έχουμε πρόβλημα με τη σύνδεση... Μπορούν να τα κλειδώσουν όλα;Ε μπορούν;Να γίνει πάλι ελιτίστικος χώρος όπως πριν από δεκαετίες....Τελείωσε είμαι κάθετος σε αυτό (και όχι δεν είμαι άγιος ούτε εγώ, έχω και τα κατεβασμένα μου)!
dkmaster Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Παιδιά εγώ το AC2 δεν το έπαιξα και δεν νομίζω να βρω χρόνο κιόλας (δουλειά + FFXIII). Να πω την αλήθεια όμως δεν έπαιρνα παιχνίδια γενικότερα, όμως όταν πήρα ps3 σκατόχάρηκα που πήρα metal gear 4 (27 ευρώ), heavy rain (41) και FFXIII (30). Σχεδόν όλα σε διπλάσια τιμή από pc titles. Αυτό που θέλω να πω είναι πως όταν κάτι αξίζει πάρ' το γνήσιο και ας περιμένεις να 20 μέχρι να το κάνεις, αλλά κάνε το. Παίξε ότι σαβούρα θες τζάμπα, αλλά τα καλά αγόρασε τα. Και τέλος για όσους λένε για το drm. Αν σας άρεσε το παιχνίδι αγοράστε, κρατήστε το στην θήκη αν δεν έχετε internet και παίξτε στον emulated server. Όλοι ευχαριστημένοι.
fearwhatnow Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Παντως ειναι απεραντη ξεφτιλα για την Ubi να σπαει με εξομοιωση server ενα παιχνιδι της.Δηλαδη νομιμα και με τα αρχεια να μπορουν να γινουν host νομιμως ακομα και στο site του FBI.Ρεζιλικια πραγματικα.
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Το συγκεκριμένο παιχνιδάκι δεν με συγκλονίζει, αλλά θα ήθελα να παίξω το Settlers 7. Ο λόγος που δεν το αγοράζω, πέρα από το ηθικό του θέματος, είναι ότι θέλω να το παίζω όποτε πηγαίνω στο πατρικό μου όπου δεν έχουμε Internet. Δεν έχουν όλα τα σπίτια Internet, ούτε πρόκειται να αποκτήσουν, επειδή ντε και καλά θέλει η Ubi να ξέρει ποιος παίζει το παιχνίδι της.
outlaw star Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 πάντως μιας και πιάσαμε το θέμα πειρατείας again πιστεύετε ότι αν όλα τα παιχνίδια είχαν 20-25 ευρώ θα ήταν τόσο μεγάλο το φαινόμενο?εγώ πιστεύω πως όχι...γιατί πχ 40-50 ευρά ναι ζορίζομαι να τα δώσω...και επιτέλους οι τυρέμποροι σε αυτή τη χώρα ας διαμορφώσουν τις τιμές στα παιχνίδια σε ανάλογα επίπεδα με αυτές του εξωτερικού...γιατί πχ το aliens vs predator να έχει εδώ 40 και εγώ να το πάρω απο το play 24 euros,χρήματα τα οποία δε μου κακοφάνηκαν καθόλου που τα έδωσα μιας και το θεωρώ πολύ λογικό ποσό...και θα πείτε εντάξει,το ψάχνεις και παραγγέλνεις απο εξωτερικό...ναι αλλά αλήθεια πόσοι είναι αυτοί που γενικά σε αυτή τη χώρα κάνουν αγορές μέσω net??εκτός insomnia εγώ ξέρω πολύ λίγα άτομα...αν πάντως οι τιμές ήταν γενικά σε αυτά τα επίπεδα θεωρώ ότι το ποσοστό της πειρατείας θα ήταν πολύ μικρότερο...επίσης πιστεύω ότι όσο μεγάλο και να είναι το φαινόμενο οι ποιοτικοί τίτλοι πάντα θα πουλάνε πάντως αυτό που μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως γίνεται απο κατάστημα σε κατάστημα(δε μιλάω μόνο για ελλάδα) να παίζουν τρελές διαφορές στις τιμές των παιχνιδιών...πχ στο steam πέτυχα το left 4 dead 2 περίπου 25 ευρώ αν θυμάμαι καλά, ενώ αλλού το χτυπάνε γύρω στα 45-50..έλεος δηλαδή...
Bigi444444 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ναι είναι πολλά τα 35 για ένα μέσο παιχνίδι για pc.Γι αυτό πουλάνε όλα σαν καρβέλια στις κονσόλες που είναι στη μισή τιμή και κάνουν 69... Ελάτε ρε παιδιά...εγώ πάντως όποτε κάνω καμιά βόλτα για παιχνίδια βρίσκω πολύ καλές τιμές (κατά την προσωπική μου εκτίμηση) και μάλιστα πλέον οι τιμές σε παιχνίδια 6μήνου πέφτουν κατά πολύ ακόμα και στα ελληνικά μαγαζιά.Αλλά είμαστε πολύ μεγαλοπιασμένοι gamers όλοι και δεν καταδεχόμαστε να παίξουμε παιχνίδι εξαμήνου ή δiετίας πχ...
chill Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Τα παιχνίδια δεν είναι ακριβά επειδή στην Καζαμπούμπουland που ζούμε μας τα πουλάνε σε τιμές χρυσού. Eshopping ftw απλά!!! Όποιος δε έχει υπομονή 1 - 2 μήνες στην κυριολεξία τα αγοράζει σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Να μην μιλήσω για το spring sales που τρέχει τώρα σε όλα τα ξένα eshops.....και κυνηγάς τα παιχνίδια σαν τα pokemon : GOTTA CATCH EM ALL με τέτοιες τιμές που τα δίνουν
gdimoulas7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 http://www.thehut.com/games/platforms/pc/assassins-creed-2/10042545.html?awc=2547_1270549455_616a92da6b8156c2e332ddad7889c5da&affil=awin Για το φιλο που ειπε πριν οτι ηθελε λινκ με 20 ευρω και θα το παρει.18,43+1,15 τα μεταφορικα για Ελλαδα μας κανουν κατω απο 20 .Εχω παραγειλλει αρκετες φορες απο δω και σε περιπου μια βδομαδα το παιχνιδι ειναι σπιτι σου. Αξιοπιστο site γενικα.
konstantinos77 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ισχύει ακομα αυτο το προβλημα που υπηρχε με το παιχνιδι .Οτι δηλαδη θελει μονιμη συνδεση στο ιντερνετ και κολλαει ?
outlaw star Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ναι είναι πολλά τα 35 για ένα μέσο παιχνίδι για pc.Γι αυτό πουλάνε όλα σαν καρβέλια στις κονσόλες που είναι στη μισή τιμή και κάνουν 69...Ελάτε ρε παιδιά...εγώ πάντως όποτε κάνω καμιά βόλτα για παιχνίδια βρίσκω πολύ καλές τιμές (κατά την προσωπική μου εκτίμηση) και μάλιστα πλέον οι τιμές σε παιχνίδια 6μήνου πέφτουν κατά πολύ ακόμα και στα ελληνικά μαγαζιά.Αλλά είμαστε πολύ μεγαλοπιασμένοι gamers όλοι και δεν καταδεχόμαστε να παίξουμε παιχνίδι εξαμήνου ή δiετίας πχ... με τις κονσόλες δεν ασχολούμε ιδιαίτερα οπότε δεν ξέρω τι παίζει μιας και έχω μείνει στο play2...πάντως στους trackers γίνεται χαμός με σπασμένα σε wii και xbox360...και ναι βρίσκεις και εδώ προσφορές αλλά είναι πολύ-πολύ περιορισμένες...το πιο σωστό το είπε ο chill online shopping for the win:-) και κάτι τελευταίο offtopic..@john2gr σε γνωστό prive tracker που έχει ανέβει το assasin's creed 2 στη περιγραφή είχε τη δική σου κριτική...μπήκες στα κόλπα άθελά σου και χωρίς να το ξέρεις
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 και κάτι τελευταίο offtopic..@john2gr σε γνωστό prive tracker που έχει ανέβει το assasin's creed 2 στη περιγραφή είχε τη δική σου κριτική...μπήκες στα κόλπα άθελά σου και χωρίς να το ξέρεις ........For Whom the Bell Tolls
fearwhatnow Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ισχύει ακομα αυτο το προβλημα που υπηρχε με το παιχνιδι .Οτι δηλαδη θελει μονιμη συνδεση στο ιντερνετ και κολλαει ? Θελει μονιμη συνδεση internet και δεν κολλαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα