constantinos_rho Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 παντως μεχρι στιγμης εχω φτασει στο sequence 3 και παιζει κανονικα. το αρχειο values.db στο συγκεκριμενο forum ενημερωνεται συστηματικα και πιστευω σε λιγες ημερες θα ειναι ολοκληρωμενο. το παιχνιδι παντως δε παιζεται!! ειναι φανταστικο και φοβερη ιδεα σα σκεψη... το link για τις ενημερωσεις του values.db σε χρηση με τον "Assassin's Creed 2 Server Emulator by Dormine" http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=55780
IMMORTALFRANK Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 παντως μεχρι στιγμης εχω φτασει στο sequence 3 και παιζει κανονικα. το παιχνιδι παντως δε παιζεται!! ειναι φανταστικο και φοβερη ιδεα σα σκεψη... και που να φτάσεις στο τέλος!!!!!!
Panahs Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δηλαδή, ακόμα κι αν βγάλει update η Ubisoft, θα δουλεύει αυτό το πράμα?
constantinos_rho Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δηλαδή, ακόμα κι αν βγάλει update η Ubisoft, θα δουλεύει αυτό το πράμα? αδιαφορο αν βγαλει update. δεν ειναι cracked EXE η συγκεκριμενη λυση. το ποιο πιθανο να δουλευει.! και αν παλι δε δουλευει με update, απλα δε το κανουμε και παιζουμε και χωρις αυτο. ετσι κι αλλιως με τις αλλαγες στο hosts που κανουμε το παιχνιδι δε βρισκει servers τις UBI για να κανει update. εφτασα στο sequence 4 χωρις προβληματα. θα σταματησω να παιζω για αποψε γιατι με βλεπω να το τερματιζω. ειναι τελειο...!!!
Erwdios Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δεν τη χαλασε τη Ubi. Στα τσακιδια απο το χωρο του PC gaming, ας ασχοληθεί με τις κονσολίτσες, γιατί χαλάει το χώρο με τα ηλίθια drm της
Inler Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Μπορει καποιος να δωσει οδηγιες για το πως θα κανουμε το παιχνιδι να παιξει με τον emulator;
liopyr Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Τόσος κόπος για ένα game που και να μου το χάριζαν θα το σκεφτόμουν να το παίξω... Inler, νομίζω πως είμαστε ήδη στα όρια των (εδώ) κανονισμών αναφέροντας αν έσπασε ή όχι το παιχνίδι. Δεν επιτρέπονται εκτενείς αναλύσεις - crack infos...
Inler Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Τελικα επαιξε και πρωτες εντυπωσεις εξαιρετικες.To μονο προβλημα οτι παιζοντας το με χειριστηριο θες 50 κουμπια πανω και καθε φορα που μπαινεις στο παιχνιδι να το ρυθμιζεις γιατι χαζει τις ρυθμισεις....Μαζι με Μetro 2033 Pro και Battlefield οτι καλυτερο για φετος.
liopyr Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Το δεύτερο δε το έχω αγγίξει ακόμα, για τους προφανείς λόγους, οπότε δε μπορώ να έχω πλήρη άποψη. Στο πρώτο, μετά από ~3 ώρες παιχνιδιού ξεκίνησα την πρέζα.
john2gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Καλά διαβάζω να λένε μερικοί ότι είναι τέλειο το παιχνίδι και τα σχετικά και αντί να το έχουν γνήσιο (αφού είναι τόσο τέλειο πια), κάθονται και παιδεύονται με emulated servers και τα σχετικά. Μιλάμε για την απόλυτη ειρωνεία.... ή καλύτερα κατάντια, δεδομένου ότι γουστάρουν τόσο το παιχνίδι και δεν το αγοράζουν (η δικαιολογία για το DRM είναι τραγική, ειδικά αν κάποιος το θεωρεί το παιχνίδι τέλειο). Και να πεις ότι έχει μείνει στα 50 ευρά να πάει στο διάλο... και με 20 ευρώ το βρίσκετε πλέον. Δεν είναι μαγκιά τα αγαπημένα σας παιχνίδια να είναι πειρατικά (ούτε είναι μαγκιά να παίζεις σαν πειραματόζωο το AC2 επειδή δεν έχει crack-αριστεί απόλυτα). Π@παριά είναι. Και στην τελική αν έχετε τόσο πρόβλημα με το DRM (μα δοκίμασα εκτενέστατα το DRM και μια χαρά είναι ακόμα και για την Ελλαδίτσα μας και τις γραμμές μας, ακόμα κι όταν είναι 'μπουκωμένες'), γράψτε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τα παιχνίδια που θα το χρησιμοποιούν. Μην λέτε από την μία <<Στο διάλο η Ubi>> και από την άλλη <<Βγήκε το crack. Αχ θα χαρώ επιτέλους το AC2>>. Χειρότεροι κι από τους πολιτικούς μας θα καταντήσετε PS: Η όλη φάση μου θυμίζει την γκρίνια αρκετών στο Batman όπου η πρώτη πειρατική έκδοση είχε bug και δεν σε άφηνε να προχωρήσεις και έλεγαν πόσο μούφα ήταν το game. Η τραγικότητα με όλη την σημασία της λέξεως
>-Nosakos<- Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλά διαβάζω να λένε μερικοί ότι είναι τέλειο το παιχνίδι και τα σχετικά και αντί να το έχουν γνήσιο (αφού είναι τόσο τέλειο πια), κάθονται και παιδεύονται με emulated servers και τα σχετικά. Μιλάμε για την απόλυτη ειρωνεία.... ή καλύτερα κατάντια, δεδομένου ότι γουστάρουν τόσο το παιχνίδι και δεν το αγοράζουν (η δικαιολογία για το DRM είναι τραγική, ειδικά αν κάποιος το θεωρεί το παιχνίδι τέλειο). Και να πεις ότι έχει μείνει στα 50 ευρά να πάει στο διάλο... και με 20 ευρώ το βρίσκετε πλέον. Δεν είναι μαγκιά τα αγαπημένα σας παιχνίδια να είναι πειρατικά (ούτε είναι μαγκιά να παίζεις το AC2 επειδή δεν έχει crack-αριστεί απόλυτα). Π@παριά είναι!Και στην τελική αν έχετε τόσο πρόβλημα με το DRM (μα δοκίμασα εκτενέστατα το DRM και μια χαρά είναι ακόμα και για την Ελλαδίτσα μας και τις γραμμές μας, ακόμα κι όταν είναι 'μπουκωμένες'), γράψτε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τα παιχνίδια που θα το χρησιμοποιούν. Μην λέτε από την μία <<Στο διάλο η Ubi>> και από την άλλη <<Βγήκε το crack. Αχ θα χαρώ επιτέλους το AC2>>. Χειρότεροι κι από τους πολιτικούς μας θα καταντήσετε PS: Η όλη φάση μου θυμίζει την γκρίνια αρκετών στο Batman όπου η πρώτη πειρατική έκδοση είχε bug και δεν σε άφηνε να προχωρήσεις και έλεγαν πόσο μούφα ήταν το game. Η τραγικότητα με όλη την σημασία της λέξεως Ξέρεις υπάρχουν ακόμα άτομα π δεν έχουν η δεν μπορούν να χρησιμοποιούν Internet για πολύ ώρα κ επίσης πολλά άτομα απλά δεν γουστάρουν να τα σκάσουν σε μια τόσο φασιστική εταιρία ακόμα κ αν είναι το καλύτερο game ever....κ μην μιλήσω για το πόσες μέρες έχασαν οι original κάτοχοι από προβλήματα στον ubisoft server... Πίος μίλησε για μαγκιά lol. Άν όντως αυτό πιστεύεις κάνεις μεγάλο λάθος. Επίσης δεν έχουν όλοι τις γραμμές σ..εγώ π ζω φοιτητής μακριά από το κέντρο κ με ένα κακοrouter assus π χρειάζεται reboot για να πάρει νέα ip μετά από κάθε dc(κ τρώω 3-4 την μέρα) δεν έχω την ίδια δυνατότητα με σένα(αν όντως σ τρέχει τόσο καλά).. Η όλη φάση μου θυμίζει την γκρίνια αρκετών στο Batman όπου η πρώτη πειρατική έκδοση είχε bug και δεν σε άφηνε να προχωρήσεις και έλεγαν πόσο μούφα ήταν το game. Η τραγικότητα με όλη την σημασία της λέξεως μαρέσει η λέξη "αρκετών" χαχχα ...καλο..μερικοί είναι πιο σωστό.. κ btw αυτό το "παιδεύονται" είναι 4 λεπτά υπόθεση αρκεί να ξέρεις το site π δόθηκε πριν.. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2010 από >-Nosakos<-
john2gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το Internet για πολύ ώρα αλλά μπορούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κατεβάσουν το ISO (δεν μιλάω καν για το μετέπειτα seeding που απαιτείται στους closed trackers που μερικοί χρησιμοποιούν). Και ειλικρινά, όσοι PC gamers είναι στο Insomnia έχουν ασταθείς γραμμές; Θα σου πω ότι ένα 10% ναι, έχει. Δεν έχουν όμως όλοι. Αυτό είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Τώρα αν ξαφνικά οι περισσότεροι αποκτήσατε σε χρόνο dt ασταθείς γραμμές, ο νοών νοείτω (δεν μιλάω για σένα, μιλάω για όποιον το θέτει σαν φτηνή δικαιολογία γιατί ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, δεν είμαστε στην εποχή της 384kbps γραμμής πλέον... αν και πάλι και τότε δεν είχα τρελούς αποσυγχρονισμούς. Ούτε έμενα χωρίς net για παραπάνω από μέρα). Οι original χρήστες έχασαν δύο απογεύματα, αλλά το Internet εννοείται έκανε το τόσο, ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ. Επίσης όταν κάποιος λέει κάτι, καλό είναι να το τηρεί. Δεν γίνεται την μια να λες <<Στο διάλο η Ubi, δεν ξαναπαίζω παιχνίδια της. Ας πάει στις κονσόλες μόνο>> και μόλις σκάει το crack να παίζεις. Περισσότερο μου φέρνει σε φτηνή δικαιολογία επειδή ήταν δραστικό το DRM και δεν βγήκε αμέσως το crack παρά σε πραγματικό μποϋκοτάζ. Και δικαιολογώ έτσι απόλυτα τις εταιρείες που πηγαίνουν μόνο στις κονσόλες. Κοιτάνε την τσέπη τους, όπως το ίδιο ακριβώς κάνει κι αυτός που το παίζει τάχα μου ιδεαλιστής και κατεβάζει πρώτος πρώτος το crack ώστε να μην πληρώσει τίποτα! PS: Αν θέλετε όντως να δώσετε ένα μήνυμα στην Ubi, τότε μην ασχοληθείτε ξανά με παιχνίδια της που έχουν αυτό το DRM. Και όταν λέμε να μην ασχοληθείτε, εννοούμε ακόμα και όταν βγουν οι πειρατικές εκδόσεις. Διαφορετικά ενισχύεται την λογική της ότι θέλετε να την βγάζετε τσαμπέ. Και μόνο όταν σταματήσετε να ασχολείστε θα το πάρει το μήνυμα. Όλα τα άλλα είναι μουφίτσες. Μα δόξα τον Θεό, υπάρχουν πολλά άλλα PC games για να παίξουμε (ειδικά για το 2010)! PS2: Να φανταστώ αυτοί που είναι κατά του συγκεκριμένου DRM, θα μποϋκοτάρουν και το Starcraft2 που απαίτει σύνδεση στο Internet ακόμα και για το Single Player μέρος, right; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2010 από john2gr
constantinos_rho Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 και εγω ειμαι υπερ της αγορας του συγκεκριμενου παιχνιδου το οποιο αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω. πρεπει καπως να πληρωθει ο κοπος των προγραμματιστων και ολων των αλλων συντελεστων που δουλεψαν ωστε να δημιουργηθει αυτο το παιχνιδι ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ασχετα με το αν τα οικονομησε η UBI, μπραβο της γιατι μονο ΑΡΙΣΤΟΥΣ τιτλους ξερει να παρουσιαζει. δε χρειαζετε να αναφερω ποιους... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ για το DRM ειναι ψιλα γραμματα. οποιος δε θελει να βαλει το χερι στη τσεπη, προχωραει παρακατω, ασχολειται με κατι αλλο και αφηνει τις φθηνες δικαιολογιες περι DRM, αργο internet, κτλ...
john2gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 παντως μεχρι στιγμης εχω φτασει στο sequence 3 και παιζει κανονικα. αδιαφορο αν βγαλει update. δεν ειναι cracked EXE η συγκεκριμενη λυση. το ποιο πιθανο να δουλευει.!και αν παλι δε δουλευει με update' date=' απλα δε το κανουμε και παιζουμε και χωρις αυτο. ετσι κι αλλιως με τις αλλαγες στο hosts που κανουμε το παιχνιδι δε βρισκει servers τις UBI για να κανει update. εφτασα στο sequence 4 χωρις προβληματα. θα σταματησω να παιζω για αποψε γιατι με βλεπω να το τερματιζω. ειναι τελειο...!!![/quote'] και εγω ειμαι υπερ της αγορας του συγκεκριμενου παιχνιδου το οποιο αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω. πρεπει καπως να πληρωθει ο κοπος των προγραμματιστων και ολων των αλλων συντελεστων που δουλεψαν ωστε να δημιουργηθει αυτο το παιχνιδι ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ασχετα με το αν τα οικονομησε η UBI, μπραβο της γιατι μονο ΑΡΙΣΤΟΥΣ τιτλους ξερει να παρουσιαζει. δε χρειαζετε να αναφερω ποιους... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ για το DRM ειναι ψιλα γραμματα. οποιος δε θελει να βαλει το χερι στη τσεπη, προχωραει παρακατω, ασχολειται με κατι αλλο και αφηνει τις φθηνες δικαιολογιες περι DRM, αργο internet, κτλ... Απλά ασχολίαστο να προτείνει αγορά του αυτός που ξεκίνησε να παίζει με τον cracked server και δεν το έχει αγοράσει καν (ούτε ο Xoxosis με τον apokleiro δεν κάνουν τέτοια πράγματα ). Μ' αρέσει δε που λέει ότι σε όποιον δεν αρέσει το DRM ή δεν θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη πάει παρακάτω, την στιγμή που ο ίδιος δεν πήγε παρακάτω. Δηλαδή μιλάμε για EPIC FAIL!
>-Nosakos<- Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Και να πεις ότι έχει μείνει στα 50 ευρά να πάει στο διάλο... και με 20 ευρώ το βρίσκετε πλέον. john άμα μ δώσεις link απο τίμιο site με 20 Ε(συνολικά έξοδα) το παραγγέλνω σήμερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα