john2gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Καλά ρε John αγόρασες παιχνίδι με τέτοιο drm ?Θέλω το settlers αλλά κρατιέμαι Προφανώς και δεν θα το αγόραζα εγώ Μααααααλιστα. Και πώς το ξεκλειδώνουμε αυτό (υπό την προυπόθεση ότι το έχουμε αυθεντικό)? Μαζί με το mail, έρχεται και νέος κωδικός για να πας σε special edition. Όσοι έχουν ήδη την special edition, θα μπορούν να πάρουν τσαμπέ ένα παιχνίδι της Ubisoft!
Erwdios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δηλαδή τι κάνει η κυρία Ubisoft? Λαδώνει κόσμο με ξεροκόματα για να μην της γυρίσουν πίσω τα όσα κομμάτια έχει πουλήσει. Αλήθεια, έχουμε ενημέρωση για το πόσα είναι αυτά?
nickvog Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δηλαδή τι κάνει η κυρία Ubisoft? Λαδώνει κόσμο με ξεροκόματα για να μην της γυρίσουν πίσω τα όσα κομμάτια έχει πουλήσει. Αλήθεια, έχουμε ενημέρωση για το πόσα είναι αυτά? Αυτό ακριβώς κάνει. Παιγμένα πιστεύω τα έχει και δεν ξέρει τί να κάνει για μην εκραγεί το σύμπαν των pc gamers που μέχρι σήμερα προτιμούσαν τα προϊόντα της... Τρομάρα τους....
IMMORTALFRANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μαζί με το mail, έρχεται και νέος κωδικός για να πας σε special edition. Όσοι έχουν ήδη την special edition, θα μπορούν να πάρουν τσαμπέ ένα παιχνίδι της Ubisoft! Δηλαδή πρέπει να της στείλουμε mail με παράπονα ε? Κάτσε να βρω τους server down καμιά φορά τώρα που το τερμάτισα, και θα σου πω εγώ :devil:
john2gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δηλαδή πρέπει να της στείλουμε mail με παράπονα ε?Κάτσε να βρω τους server down καμιά φορά τώρα που το τερμάτισα, και θα σου πω εγώ :devil: Πρέπει να έχεις κάνει register το παιχνίδι σου. Το mail στο στέλνουν εκείνοι χωρίς να τους έχει στείλει εσύ ή να έχεις παραπονεθεί (εννοείται ότι αν κάποιος πάρει τώρα το παιχνίδι δεν θα το στείλουν νέο mail. Για τα πρώιμα προβλήματα το στέλνουν)
fearwhatnow Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Παντως μπορειτε σχετικα φτηνα (17Ε) να αγορασετε serial key για το παιχνιδι.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Αν και το πήρα από τους πρώτους (μη χάσω κ εγώ!) δεν έκανα register. Θα κάνω τώρα και ότι γίνει!
mrunbox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Εγώ δεν θα το πάρω σαν μορφή αντίστασης για το εξευτελιστικό DRM που προσπαθούν να μας πασάρουν. Αν και προσωπικά δεν με χαλά,απο την στιγμή που πληρώνω κανονικά για κάτι,θέλω να έχω απόλυτη ελευθερία πάνω του.
>-Nosakos<- Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Παντως μπορειτε σχετικα φτηνα (17Ε) να αγορασετε serial key για το παιχνιδι. Έχεις κάποιο link?
IMMORTALFRANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Τα DLC που βγήκαν ήταν μόνο για PS3 και XBOX? Γιατί εγώ στο PC μου τα έπαιξα ως μέρος της ιστορίας!!!
kostacurtas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Η έκδοση του PC περιλαμβάνει εξαρχής τα δύο DLC (The Battle of Flori και Bonfire of the Vanities). Το ίδιο είχε κάνει η Ubisoft και με το πρώτο Assassin's Creed... χρυσώνει το χάπι που τα βγάζει αρκετά αργότερα στο PC.
fearwhatnow Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Χμμμ.Αραγε το να κανεις server emulation μετραει ως προσπαθεια παραβιασης της συγκεκριμενης προστασιας?Γενικα το emulation εχει κριθει νομιμο.Μεχρι το seq5 παιζεται ηδη το παιχνιδι με τον παραπανω τροπο (εγω εχω αγορασει ουτως ή αλλως key επειδη βρηκα φθηνο).
>-Nosakos<- Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 εγω εχω αγορασει ουτως ή αλλως key επειδη βρηκα φθηνο. Θα μ πεις π το βρήκες(το serial για αγορά) ή μήπως είναι μυστικό???
fearwhatnow Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Θα μ πεις π το βρήκες(το serial για αγορά) ή μήπως είναι μυστικό??? Δεν μπορω διοτι ειναι black.Για αυτο το λογο δεν το ποσταρω.Νομιζω και καποιος αλλος ειχε ρωτησει προηγουμενως.Πιστευω γινομαι αντιληπτος.
>-Nosakos<- Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δεν μπορω διοτι ειναι black.Για αυτο το λογο δεν το ποσταρω.Νομιζω και καποιος αλλος ειχε ρωτησει προηγουμενως.Πιστευω γινομαι αντιληπτος. Μάλιστα. Κ νόμιζα ότι ήταν απο κατάστημα κ αναρωτιόμουν ποιος θα έκανε τέτοιες προσφορές Τουλάχιστον τώρα δεν καίγομαι μιάς κ το μισό game ήδη "έσπασε" κ όχι απο φημισμένες ομάδες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα