Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά ρε John αγόρασες παιχνίδι με τέτοιο drm :shock:?

Θέλω το settlers αλλά κρατιέμαι

Προφανώς και δεν θα το αγόραζα εγώ :P

Μααααααλιστα. Και πώς το ξεκλειδώνουμε αυτό (υπό την προυπόθεση ότι το έχουμε αυθεντικό)?

Μαζί με το mail, έρχεται και νέος κωδικός για να πας σε special edition. Όσοι έχουν ήδη την special edition, θα μπορούν να πάρουν τσαμπέ ένα παιχνίδι της Ubisoft!

Δημοσ.

Δηλαδή τι κάνει η κυρία Ubisoft? Λαδώνει κόσμο με ξεροκόματα για να μην της γυρίσουν πίσω τα όσα κομμάτια έχει πουλήσει.

Αλήθεια, έχουμε ενημέρωση για το πόσα είναι αυτά?

Δημοσ.
Δηλαδή τι κάνει η κυρία Ubisoft? Λαδώνει κόσμο με ξεροκόματα για να μην της γυρίσουν πίσω τα όσα κομμάτια έχει πουλήσει.

Αλήθεια, έχουμε ενημέρωση για το πόσα είναι αυτά?

Αυτό ακριβώς κάνει. Παιγμένα πιστεύω τα έχει και δεν ξέρει τί να κάνει για μην εκραγεί το σύμπαν των pc gamers που μέχρι σήμερα προτιμούσαν τα προϊόντα της...

Τρομάρα τους.... :mad:

Δημοσ.

Μαζί με το mail, έρχεται και νέος κωδικός για να πας σε special edition. Όσοι έχουν ήδη την special edition, θα μπορούν να πάρουν τσαμπέ ένα παιχνίδι της Ubisoft!

Δηλαδή πρέπει να της στείλουμε mail με παράπονα ε?

Κάτσε να βρω τους server down καμιά φορά τώρα που το τερμάτισα, και θα σου πω εγώ

:devil::devil::devil:

Δημοσ.
Δηλαδή πρέπει να της στείλουμε mail με παράπονα ε?

Κάτσε να βρω τους server down καμιά φορά τώρα που το τερμάτισα, και θα σου πω εγώ

:devil::devil::devil:

Πρέπει να έχεις κάνει register το παιχνίδι σου. Το mail στο στέλνουν εκείνοι χωρίς να τους έχει στείλει εσύ ή να έχεις παραπονεθεί :P (εννοείται ότι αν κάποιος πάρει τώρα το παιχνίδι δεν θα το στείλουν νέο mail. Για τα πρώιμα προβλήματα το στέλνουν)

Δημοσ.

Εγώ δεν θα το πάρω σαν μορφή αντίστασης για το εξευτελιστικό DRM που προσπαθούν να μας πασάρουν. Αν και προσωπικά δεν με χαλά,απο την στιγμή που πληρώνω κανονικά για κάτι,θέλω να έχω απόλυτη ελευθερία πάνω του.

Δημοσ.

Η έκδοση του PC περιλαμβάνει εξαρχής τα δύο DLC (The Battle of Flori και Bonfire of the Vanities).

Το ίδιο είχε κάνει η Ubisoft και με το πρώτο Assassin's Creed... χρυσώνει το χάπι που τα βγάζει αρκετά αργότερα στο PC.

Δημοσ.

Χμμμ.Αραγε το να κανεις server emulation μετραει ως προσπαθεια παραβιασης της συγκεκριμενης προστασιας?Γενικα το emulation εχει κριθει νομιμο.Μεχρι το seq5 παιζεται ηδη το παιχνιδι με τον παραπανω τροπο (εγω εχω αγορασει ουτως ή αλλως key επειδη βρηκα φθηνο).

Δημοσ.
Θα μ πεις π το βρήκες(το serial για αγορά) ή μήπως είναι μυστικό???

Δεν μπορω διοτι ειναι black.Για αυτο το λογο δεν το ποσταρω.Νομιζω και καποιος αλλος ειχε ρωτησει προηγουμενως.Πιστευω γινομαι αντιληπτος. :o

Δημοσ.
Δεν μπορω διοτι ειναι black.Για αυτο το λογο δεν το ποσταρω.Νομιζω και καποιος αλλος ειχε ρωτησει προηγουμενως.Πιστευω γινομαι αντιληπτος. :o

Μάλιστα. :-(

Κ νόμιζα ότι ήταν απο κατάστημα κ αναρωτιόμουν ποιος θα έκανε τέτοιες προσφορές :-D

Τουλάχιστον τώρα δεν καίγομαι μιάς κ το μισό game ήδη "έσπασε" κ όχι απο φημισμένες ομάδες :lol: .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...