Panahs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Απλά του άρεσε το 1... Και περιμένει τόσους μήνες για το 2........ Λέτε θα τον καταστρέψω ε? Θα σας πω πως θα είναι αφού παίξει Το παράγγειλα 27 ευρώ... Από ποιο site το παρήγγειλες;
loukas77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Από ποιο site το παρήγγειλες; thehut.com .... Πρώτη φορά πήρα pc game από εξωτερικό... Μόνο για ps3 αγοράζω μιας και το pc μου είναι για τα μπάζα... Αλλά από αυτό το site έχω ξαναπάρει και είναι πολύ καλό!
Panahs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μου φάνηκε αρκετά φθηνό, γιαυτό ρωτάω. Και στέλνουν και Ελλάδα ε; Sent from my iPod touch using Insomnia.app
skiabox Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μια λιρα μονο μεταφορικα το thehut.com. Καθολου ασχημα!
IMMORTALFRANK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Πάλι down οι servers Αμαν πια, για ποσες ωρες θα ειναι εκτος?????
nickelodeon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Έχει παίσει σήμα στο piratebay αλλά και σε πολλά φόρουμ με οδηγίες πώς να κάνει ο καθένας ping σε συγκεκριμένα ip της :devil: Ubi :devil: για να φορτώσουν οι σέρβερς, παίζει συγχρονισμός μεταξύ χρηστών σε φορουμς και η επίθεση ξεκινάει οικειοθελώς από πολλούς ταυτόχρονα για να μην περάσει το DRM, κυκλοφορεί και ένα σκριπτάκι που το τρέχεις και αρχίζει παρασκηνιακά να στέλνει πακέτα στην :devil: Ubi :devil:
Erwdios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Έχει παίσει σήμα στο piratebay αλλά και σε πολλά φόρουμ με οδηγίες πώς να κάνει ο καθένας ping σε συγκεκριμένα ip της :devil: Ubi :devil: για να φορτώσουν οι σέρβερς, παίζει συγχρονισμός μεταξύ χρηστών σε φορουμς και η επίθεση ξεκινάει οικειοθελώς από πολλούς ταυτόχρονα για να μην περάσει το DRM, κυκλοφορεί και ένα σκριπτάκι που το τρέχεις και αρχίζει παρασκηνιακά να στέλνει πακέτα στην :devil: Ubi :devil: Θέλω το script λέμεεεεεεεε
nickelodeon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Θέλω το script λέμεεεεεεεε Τσέκαρε τα μηνύματά σου you got mail :devil: Βλέπω τώρα ότι σήμερα κυκλοφόρησε το δεύτερο "dos attack on ubi" μάλλον γι' αυτό πέσανε οι σέρβερς. Και θα συνεχιστούν οι επιθέσεις.
polonos1313 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Τσέκαρε τα μηνύματά σουyou got mail :devil: Βλέπω τώρα ότι σήμερα κυκλοφόρησε το δεύτερο "dos attack on ubi" μάλλον γι' αυτό πέσανε οι σέρβερς. Και θα συνεχιστούν οι επιθέσεις. Το script τι ακριβώς κάνει ???? Αν είναι κάτι το οποίο βοηθάει να κάνουμε τελικά αποστολές σε εμας που το έχουμε από τον θείο please send me a pm. Thanks!!!!!
ksaplostra Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 στείλτε ενα πιεμ να το φορτώσω σε ολα τα πισι αύριο το πρωι.
nickelodeon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Το σκριπτάκι που αναφέρομαι κάνει Dos attack στους σέρβερς τις Ubi για να καταρρεύσουν και να μην μπορεί κανείς να παίξει το παιχνίδι ώστε να φάει κράξιμο η Ubi για το DRM από τους νόμιμους gamers ώστε να αναγκαστεί να ζητήσει συγνώμη και να ξεκλειδώσει το παιχνίδι.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 στείλτε ενα πιεμ να το φορτώσω σε ολα τα πισι αύριο το πρωι. Internet caffee ε?
ksaplostra Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Internet caffee ε? IKTEO kjhfjufxdsfkjhgkjfhdlfkjkgyhdfsjkj
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα