Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πολλά saves έχουν βγει αλλά όλα είναι αρκετά μετά την πρώτη εισαγωγή στο animus. Χάνεις περίπου 2 ώρες παιχνιδιού (αν δεν "χαζεύεις") και όλη την ιστορία που εξελίσσεται στην αρχή και το πώς τελικά γίνεσαι assassin. Το ξέρω γιατί πριν το πάρω τα είχα ψάξει και εγώ τα συγκεκριμένα saves :rolleyes:

Το θέμα με την έκδοση του θείου είναι ότι οτι saves και να βάλεις δεν μπορείς να κάνεις αποστολές

• Απαντ. 652
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μη σώσω να το παίξω. Προτιμώ να πάω να το νοικιάσω μία μέρα από το videoclub (αλήθεια με τα ενοικιαζόμενα τι γίνεται, μπορείς να παίξεις νοικιάρικο AC2 μιάς και δε γίνεται κάθε φορά που θα το νοικιάζει κάποιος να φτιάχνει νέο profile) να το παίξω 2-3 ώρες να μου φύγει η περιέργεια παρά να τους τα σκάσω. Ελπίζω να το σπάσουν πρίν βγει το Settlers 7, για να έχουμε τη λύση έτοιμη τότε.

Δημοσ.

Assassin's Creed 2 PC Review

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι βασικό. Δεν έχω κανένα, μα κανένα πρόβλημα να περιμένω πέντε-έξι μήνες παραπάνω για να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι στο PC. Σοβαρολογώ. Δεν έχω. Αρκεί μονάχα να έχουμε να κάνουμε με μια σωστή μεταφορά κι όχι με μια προχειροδουλειά. Αυτός ήταν και ένας λόγος που δεν παραπονέθηκα για την καθυστέρηση του πρώτου Assassin’s Creed, καθώς η PC έκδοση ήταν ομολογουμένως καλύτερη σε όλους τους τομείς από την αντίστοιχη που είχε κυκλοφορήσει στα X360 και PS3. Ήλπιζα ότι το ίδιο θα συνέβαινε και με το sequel του, αλλά φαίνεται ότι η Ubisoft… το έχει χάσει το θέμα.
Δημοσ.

Έχω ήδη μπει σε 2 assassin's tombs και νιώθω ειλικρινά ότι παίζω prince of persia. Το gameplay σε αυτά τα σημεία το έχουν δανειστεί από..........άλλον τίτλο τους!!!!

Δένει βέβαια καλά, αλλά στην αρχή ξενερώνεις όταν μπαίνεις σε μια κατακόμβη που νομίζεις ότι κάτι θα γίνει, και ανακαλύπτεις ότι πρέπει να κάνεις σχεδόν αποκλειστικά jump and seek ..........

Δημοσ.

γεια σας....ειμαι καινουρια εδω κ θ η8ελα να ρωτησω κατι πανω σε αυτο το παιχνιδι....τ εχω κατεβασει μ torrent κ προσπαθω να το τρεξω αλλα δεν μπορω.εχω μεταφερει οσα αρχεια dll μου εχει ζητησει στο:windows/system32 αλλα οταν παταω στο εικονιδιο του παιχνιδιου μ λεει ν βαλω το σωστο cd....μηπως γνωριζει καποιος κατι πανω σε αυτο...??αν μπορειτε απαντηστε μου....:-)ευχαριστω....

Δημοσ.

Ερώτηση: Αν το ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ από ΑΓΓΛΙΑ θα παίζει κανονικά εδώ ε? Θα μπορώ να κάνω log in κλπ? Θέλω να το κάνω δώρο σε ένα φίλο μου που έχει γενέθλια :P

Δημοσ.
γεια σας....ειμαι καινουρια εδω κ θ η8ελα να ρωτησω κατι πανω σε αυτο το παιχνιδι....τ εχω κατεβασει μ torrent κ προσπαθω να το τρεξω αλλα δεν μπορω.εχω μεταφερει οσα αρχεια dll μου εχει ζητησει στο:windows/system32 αλλα οταν παταω στο εικονιδιο του παιχνιδιου μ λεει ν βαλω το σωστο cd....μηπως γνωριζει καποιος κατι πανω σε αυτο...??αν μπορειτε απαντηστε μου....:-)ευχαριστω....

Και μετά διάβασε και αυτό.

Δημοσ.
Ερώτηση: Αν το ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ από ΑΓΓΛΙΑ θα παίζει κανονικά εδώ ε? Θα μπορώ να κάνω log in κλπ? Θέλω να το κάνω δώρο σε ένα φίλο μου που έχει γενέθλια :P

Το λογικό είναι να παίζει ανενόχλητο, αλλά είμαστε στην Ελλάδα και είναι παιχνίδι της Ubisoft άρα όλα να τα περιμένεις....:lol:

Δημοσ.

Πολυ τον αγαπας βλεπω τον φιλο σου. :shock: Θελεις να του σπασεις τα νευρα?Αν θες να τον αποτελειωσεις παρε του πακετο και το Silent Hunter 5.

Δημοσ.

Αν και έχει παλιώσει πάρε του και το Far Cry 2

Από αυτό το παιχνίδι και μετά θα εκτιμήσεις τα μέσα μαζικής μεταφοράς...

Δημοσ.
Πολυ τον αγαπας βλεπω τον φιλο σου. :shock: Θελεις να του σπασεις τα νευρα?Αν θες να τον αποτελειωσεις παρε του πακετο και το Silent Hunter 5.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Απλά του άρεσε το 1... Και περιμένει τόσους μήνες για το 2........ Λέτε θα τον καταστρέψω ε? :fear: Θα σας πω πως θα είναι αφού παίξει B) Το παράγγειλα 27 ευρώ...:o

• Moderators
Δημοσ.
Λέτε θα τον καταστρέψω ε? :fear:

Θα ήταν καλό να ρίξεις μια ματιά σε reviews για το παιχνίδι για να καταλάβεις για τι μιλάμε (δεν ξέρω αν θα τον καταστρέψεις, αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να του σπάσουν τα νεύρα :-D). Δίνει ένα ο John2 στην προηγούμενη σελίδα, ενώ έχει γίνει ψιλοσάλος (= γενική δυσαρέσκεια) με το νέο DRM σύστημα της Ubisoft.

Το παράγγειλα 27 ευρώ...:o

Uh, oh, πολύ αργά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...