Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Oι servers δεν εχω καταλαβει τι ρολο παιζουν ?Επειδη διαβασα οτι το παιχνιδι θελει διαρκη συνδεση στο Internet.Tι πραγμα ειναι αυτο παλι ?Δεν αναφερεται σε Multi etsi ?

Θελει διαρκη, ασταματητη, ντουρα συνδεση στο δικτυο.Ακομα και αν την εχεις, οταν παιζεις (αν καταφερεις να κανεις login) πρεπει να δουλευουν και οι servers της Ubi.Αν κατι απ'ολα αυτα υπολειτουργει τοτε σου βγαινει μια οθονη "Pause" και κοιτας σαν χανος την οθονη.Αφου την κοιτας για κανα 5λεπτο αρχιζεις τα καντηλια γιατι δεν μπορεις να παιξεις και σου εκλεψαν και παλι τα ωραια τα λεφτουδακια.Μετα το 10λεπτο με καθε λογης καντηλια φωναζεις καποιον απο το σπιτι (γυναικα,αδελφος,αδελφη, υιος) να σε παρει απο την οθονη για να μην πληρωνεις και για να αγορασεις νεα lcd.

Δημοσ.

Ακριβώς ότι είπε ο fearwhatnow από πάνω ή με άλλα λόγια, το νέο σύστημα προστασίας της Ubisoft. Τελικά ας μου λύσει κάποιος την απορία για το τι ρόλο βαράει: να εμποδίζει τους πειρατές ή να τιμωρεί όσους αγόρασαν νόμιμα το παιχνίδι...;

Γιατί με τα όσα έγιναν το Σ/Κ...

Δημοσ.

Καλα μιλαμε ρε παιδια δεν μπορω να το πιστεψω.Δηλαδη φτασανε σε τετοια δυσθεωρητα υψη μαλακιας ?Αγοραζουμε παιχνιδια αυθεντικα για να παρουσιαζουν τετοια προβληματα?Το multiplayer του Βιοshock 2 ακομα το βριζω...

---------- Προσθήκη στις 00:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:37 ----------

Στις κονσολες το παρουσιαζει αυτο το προβλημα ?

Δημοσ.
Ναι, το Play.com στέλνει Ελλάδα. Για την παραγγελία σου θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ευρώ (προφανώς) και όχι λίρες αφού είσαι Ελλάδα και όχι Αγγλία. Για το όριο (σε αξία) των αποστολών, απ' όσο γνωρίζω είναι στις £30, αν και καλύτερα θα ήταν να σου πει κάποιος άλλος που να έχει παραγγείλει πρόσφατα αν ισχύει διότι έχω να αγοράσω από το Play.com όντας Ελλάδα πάνω από τρία χρόνια.

Έστειλα e-mail χθες στο [email protected] και η απάντηση είναι:

Your order from Play.com cannot be dispatched to Greece

Due to an excessive customs charges/ postal charges we are unable to

deliver items that exceed £30 in value to your country. Please keep this

in mind when placing future orders with http://www.play.com.

Please accept our apologies for any inconvenience caused to you in this

matter and thank you for your patience and valued custom.

Kind Regards

Customer Support Team

Play.com

Δημοσ.

H πειρατία στα games υπήρχε από το 80 τότε που τα games ήταν σε κασέτα και τα πουλάγανε αντιγραμένα σε καλάθια στα μαγαζιά στην Στουρνάρα :P

Δημοσ.
Α οκ :D

Είναι όπως το ότι δεν έβγαινες από τα αυτοκίνητα στο godfather το πρώτο?

Ναι.Οπως και που δεν μπορουσες να μπεις Ιερουσαλημ στο AC1. :P

Ενα παιχνιδι επρεπε να σπασει ετσι για να βαλουν μυαλο και ακομα τζιφος.

Δημοσ.

Τώρα διαβάζω τι γίνεται στην PC έκδοση και λέω ευτυχώς που το πήρα σε PS3!!! (εξαιρώντας τα slow loading texures, τα slowdowns και τα framerate drops........................). Η καλύτερη επιλογή είναι προς το παρόν στο 360... Ή να περιμένουμε τους καλούς μας γνωστούς rippers να φτιάξουν ένα crack της προκοπής... (στοίχημα ότι η ubi αφού βγει το crack θα το πλασάρει σαν δικό της patch............ Για να "ανακουφίσει" τους gamers από τους μπελάδες που προκάλεσε.....)

Δημοσ.

(στοίχημα ότι η ubi αφού βγει το crack θα το πλασάρει σαν δικό της patch............ Για να "ανακουφίσει" τους gamers από τους μπελάδες που προκάλεσε.....)

Μπααα! λες να ξεπέσουνε τόσο πολύ στην ubisoft?

Δημοσ.
Ρε παιδιά στην αρχή μόλις κάθεται στο Animus ο Desmond η οθόνη παραμένει άσπρη, μόνο εγώ το παθαίνω??? Τι φταίει?

Μπορείς όμως να βρεις savegame το οποίο ξεκινάει αμέσως μετά το animus,αλλά δυστυχώς μπορείς να κάνεις μόνο βόλτες μέσα στην πόλη.Δεν μπορείς να κάνεις αποστολές

Δημοσ.

Εχετε κανει ολοι εγγραφη με τα στοιχεια σας στην ubisoft; Ειναι ακινδυνο δηλαδη;

Δημοσ.
Μπορείς όμως να βρεις savegame το οποίο ξεκινάει αμέσως μετά το animus,αλλά δυστυχώς μπορείς να κάνεις μόνο βόλτες μέσα στην πόλη.Δεν μπορείς να κάνεις αποστολές

Πολλά saves έχουν βγει αλλά όλα είναι αρκετά μετά την πρώτη εισαγωγή στο animus. Χάνεις περίπου 2 ώρες παιχνιδιού (αν δεν "χαζεύεις") και όλη την ιστορία που εξελίσσεται στην αρχή και το πώς τελικά γίνεσαι assassin. Το ξέρω γιατί πριν το πάρω τα είχα ψάξει και εγώ τα συγκεκριμένα saves :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...