Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Constant net connection required to play Assassin's Creed 2 on PC

If you get disconnected while playing, you're booted out of the game. All your progress since the last checkpoint or savegame is lost, and your only options are to quit to Windows or wait until you're reconnected...

Πω, έχουν αποφασίσει να κάνουν μαρτυρικό το PC gaming.

Λυπάμαι όσους δεν θα διαβάσουν αυτά τα άρθρα -και συνεπώς δεν θα έχουν ιδέα- πριν αγοράσουν το παιχνίδι. Αλλά μετά σκέφτομαι το μαζικό κράξιμο και refunds που θα γονατίσουν το support της Ubi και ηρεμώ κάπως.

Δημοσ.

Θα πεφτουν οι servers τους και θα κλεινει το παιχνιδι για ολους ανα την υφηλιο.Νομιζω αυτο που εκανε Ubi πρεπει να μπει στο guiness της γκαφας και της ανοησιας.Ειμαι σιγουρος οτι ηδη reviewer απο περιοδικο ή site εχει δωσει μονος του την κοπια στα παλικαρακια της σκηνης και ετοιμαζεται ωραιο χουνερι στην Ubi.Περιμενα να αγορασω το παιχνιδι για το Pc, αν και εχω Ps3, για καλυτερα γραφικα αλλα δεν θα τους κανω την χαρη.Το x360 εχει σπασει ολα τα ρεκορ πειρατιας με releases μεχρι και 2 εβδομαδες πριν τις επισημες κυκλοφοριες και αυτοι ακομη τα βαζουν με τους pc gamers.

Δημοσ.

Μάλλον το Settlers θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι από την αγαπητή Ubi. Μια ζωή μλκίες αυτή η εταιρεία, στην πυρά,asap.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Μάλλον το Settlers θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι από την αγαπητή Ubi.

Αν εννοείς το νέο Settlers ελπίζω να πρόσεξες στο παραπάνω άρθρο ότι το ίδιο σύστημα ασφαλείας θα υπάρχει και στο νέο Settlers 7.

Δημοσ.
Αν εννοείς το νέο Settlers ελπίζω να πρόσεξες στο παραπάνω άρθρο ότι το ίδιο σύστημα ασφαλείας θα υπάρχει και στο νέο Settlers 7.

Ε, ναι, το διάβασα, γι' αυτό λέω ότι θα είναι το τελευταίο. Τι να κάνω, να μην παίξω τη λατρεία?

Αφού το περιμένω πώς και πώς, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς :-)

Δημοσ.
Ε, ναι, το διάβασα, γι' αυτό λέω ότι θα είναι το τελευταίο. Τι να κάνω, να μην παίξω τη λατρεία?

Αφού το περιμένω πώς και πώς, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς :-)

Eκει πονταρουν για να σου φανε παλι τα λεφτα αφου προηγουμενως σε κοροιδευουν ασυστολα.Γνωμη μου ειναι να τους μποικοταρεις.

Δημοσ.
Eκει πονταρουν για να σου φανε παλι τα λεφτα αφου προηγουμενως σε κοροιδευουν ασυστολα.Γνωμη μου ειναι να τους μποικοταρεις.

Κοίτα, το Settlers 7 είναι παιχνίδι που με γυρίζει σε άλλες εποχές gaming κι ακόμη κι αν πρέπει να υποκύψω στον όποιο εκβιασμό της καριόλας Ubisoft θα το πράξω με πλήρη συναίσθηση, ακόμα κι αν ξέρω ότι αυτό εκμεταλλεύεται η κωλοεταιρεία.

Απλώς, για εμένα, αυτή ακριβώς θα είναι η αρχή του τέλους της. Σε λίγο θα μας βάζει να αγοράσουμε και gamecard για να παίξουμε την επόμενη πίστα... :mad:

Δημοσ.

Η απαρχή του τέλους έρχεται για σχεδόν ολόκληρη την βιομηχανία του PC-Gaming, πάνε για μεγάλη κατάρρευση, η κατάντια έχει ξεκινήσει εδώ και 4-5 χρόνια, λίγοι είχαν μυριστεί τον καπνό στον αέρα. Μόνον οι ανεξάρτητοι θα επιβιώσουν.

Δημοσ.
Η απαρχή του τέλους έρχεται για σχεδόν ολόκληρη την βιομηχανία του PC-Gaming, πάνε για μεγάλη κατάρρευση, η κατάντια έχει ξεκινήσει εδώ και 4-5 χρόνια, λίγοι είχαν μυριστεί τον καπνό στον αέρα. Μόνον οι ανεξάρτητοι θα επιβιώσουν.

Μια χαρα.Δεν θα μας λειψουν καθολου εταιριες τυπου ΕΑ,Ubi κτλ.Τα καλυτερα παιχνιδια τα τελευταια χρονια βγηκαν απο indepedent developers.Στα τσακιδια λοιπον.Κουραστηκαμε να βλεπουμε αηδιες σαν τα Prototype,Dark Void,Red Faction και αλλα τραγικα.

Δημοσ.

Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στον αιώνα τον άπαντα. Ξεχνάς ότι πίσω από κάθε game που βγαίνει υπάρχει μία ολόκληρη βιομηχανία παραγωγής hardware που πολλές φορές ένα κομμάτι τους, λέγε με gpu, κοστίζει παραπάνω από οποιαδήποτε κονσόλα.

Το PC gaming δεν πρόκειται να πεθάνει, ακόμα κι αν χρειαστεί να αναλάβει το development η Nvidia με την ATi.

Δημοσ.
Μια χαρα.Δεν θα μας λειψουν καθολου εταιριες τυπου ΕΑ,Ubi κτλ.Τα καλυτερα παιχνιδια τα τελευταια χρονια βγηκαν απο indepedent developers.Στα τσακιδια λοιπον.Κουραστηκαμε να βλεπουμε αηδιες σαν τα Prototype,Dark Void,Red Faction και αλλα τραγικα.

ΕΕ λίγα το λόγια σ για το prototype!! :P

Aν κ δεν νομίζω να υπάρξει κάτι τέτοιο σύντομα,άμα συμβεί κάτι θα περιμένεις πολύ κάθε φορα για να βγαίνει κάποιο (πραγματικό)παιχνίδι τις προκοπής.Κ Btw εγώ περιμένω πως κ πως να βγει το AC2 να το λιώσω μιας κ δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο άλλο τώρα απο independent εταιρία μιας κ το τελευταίο π έπαιξα ήταν το 2009.

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι ζούμε την αρχή του τέλους το console gaming και ότι λίγοι στον χώρο το έχουν καταλάβει και έχουν αρχίσει να πέρνουν τα μέτρα τους. Το gaming αλλάζει ρυζικά με αυτό που γνωρίζουμε ώς τώρα αλλά τουλάχιστον τα pc λόγο του πολήπλευρου ρόλου τους θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να τρέχουν παιχνίδια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...