Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοιγουν τα παραθυρα...

george___

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τι χρήσιμο για σένα george μπορεί να μην είναι σε κάποιον άλλο, μιας και δεν βλέπεις κάτι χρήσιμο στον FF δεν έχει νόημα αναλωθούμε σε λεπτομέρειες

Ο ΙΕ δεν έχει κάνενα περιθώριο παραμετροποίησης. Αν έχεις πρόβλημα με τα sites βάλε το addon του firefox που κάνει render είτε σε FF είτε σε IE engine με ένα κλίκ με αποτέλεσμα να λειτουργεί με τα ίδια αποτελέσματα (ΙΕ tab λέγεται το addon)

Και γω έχω τον ΙΕ γιατί διαφορετικά δεν γίνεται αλλά τον χρησιμοποιώ μόνο σε sites που δεν φαίνονται καλά σε Opera και FF μιας και οι κατασκευαστές τους τις περισσότερες φορές έχουν activex είτε δεν ξέρουν να κάνουν cross browser σχεδίαση

Τέλος πάντων ότι σε βολεύει καλύτερα

Η παρατήρηση μου πάντως δεν αλλάζει

Ο ΙΕ έχει όντως τα μεγαλύτερα ποσοστά χρήσης γιατί (IMO=in my opinion) οι χρήστες δεν ξέρουν οτι υπάρχουν καλύτερες επιλογές είτε δεν ασχολούνται είτε δεν έχει νόημα γι'αυτούς να το ψάξουν περισσότερο.

Βέβαια απο την άλλη επειδή έχεις FF δεν σημαίνει ότι είσαι ιδιοφυία αλλά τουλάχιστον έχεις ξεφύγει απο το στείρο περιβάλλον του ΙΕ

Μυαχαχαχαχαχαχ τι ειπε το παλικαρι ο opts αχΧαΧαΧαΧΧαΧΧαααχχχΑΑ

Να έλεγα ότι είπα κάτι και δεν το άκουσες, να έλεγα ΟΚ, πιο πάνω είναι ξαναδιαβάσετo

Μη μου πεις ότι και συ είσαι του ΙΕ γιατί με 2 υποστηρικτές του ΙΕ την ίδια στιγμή στο ίδιο topic να πάω να πάρω λαχείο αύριο

Δημοσ.

Λοιπόν θα πω κατι με αφορμή αυτο που ειπε κάποιος "βγαλε τον internet explore βάλε firefox"

Για να εξηγούμαι εγώ έχω firefox,εχω να ανοίξω σελίδα με τον ie πάνω από μισό χρόνο και αυτό τοτε θυμαμαι επειδη δεν μπρούσα να συνδεθώ στο Myspace (λυθηκε μετά) αυτό).δηλαδή ουσιαστικά δεν έχω βρει στον firefox και πολλες σελίδες που δεν θα εμφανιζονται σωστά καμια για του λόγου το αληθές.

αλλα εκνευρίζομαι ρε γαμώτο όταν έχει ενα πρόβλημα καποιος και του λενε βγαλτο αυτό βαλε το αλλο,δηλαδη:

βγαλε ie βάλε firefox

βγάλε windows βάλε Linux

βγάλε windows media palyer βάλε winamp-kmplayer-foobar η ουτε εγώ ξέρω τι

δεν γουσταρει ο φιλος που πστάρει να αλλάξει το πρόγραμμα αλλά θέλει να ΛΥΣΕΙ το υπάρχον πρόβλημα.δεν βρίσκω δηλαδη σαν πρώτη λύση να το αλλάξει το πρόγραμμα με κατι αλλο.

p.s:εκνευρίστηκα και πόσταρα κατι ουσιαστικά offtopic

Δημοσ.

:shifty:Offtopic, αλλα ας πει καποιος στον sourka να κανει χωρο στο mailbox του για να μπορεσω να του στειλω απαντητηριο μυνημα. Το συστημα μου λεει

"O/H sourkas έχει ξεπεράσει το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο αποθηκευμένων προσωπικών μηνυμάτων και δε μπορεί να δεχθεί νέα μηνύματα μέχρι να διαγράψει μερικά."

Δημοσ.
δεν βρίσκω δηλαδη σαν πρώτη λύση να το αλλάξει το πρόγραμμα με κατι αλλο. p.s:εκνευρίστηκα και πόσταρα κατι ουσιαστικά offtopic

Παρόλα αυτά που λες και συ για πρώτη λύση δοκίμασες άλλο browser για να λύσεις το πρόβλημα με το myspace (που όπως λες λύθηκε μετά με τον ΙΕ)

Εφόσον δεν απαντάει κανένας και εφόσον δεν βρίσκει λύση (μέχρι την εγκατάσταση του 7 όπως μπορείς να δεις στο topic) δεν βρίσκω παράλογο να του προτείνω να πάει στον firefox (εγώ του το πρότεινα)

PS : Τέλος δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι, αν όλα τα post εδώ ήταν αποτέλεσμα εκνευρισμών οι ψυχολόγοι θα είχαν πελατεία σε ουρές ακόμα και με την τωρινή οικονομική κρίση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...