george___ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ξαφνικα κατι δεν παει καλα, σε καποιες ιστοσελιδες που εiμαι συχνος επισκεπτης κλικαρω αλλα δεν ανοιγουν τα παραθυρα, πχ. contra.gr->εφημεριδες, κλικαρω ενα πρωτοσελιδο αλλα δε βγαινει. Και στο youtube δεν μου εβγαζε τα βιντεο και μου ελεγε να βαλω flash player(το εβαλα και τα ειδα). Μηπως ξερετε τι συνεβη ξαφνικα και πως διορθωνεται? (ie 6.0)
Blondeamon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 πατάς στο σκουληκάκι κάτω δεξιά και κάνεις allow
opts Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασε κανα άλλο browser για να δείς αν είναι πρόβλημα του ΙΕ ή όχι (μπας και έχεις βάλει π.χ. κανα περίεργο toolbar) ή το javascript είναι off όπως αναφέρθηκε πριν
george___ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δοκιμασα με opera και τα links δουλευουν κανονικα... Δε καταλαβαινω τι επαθε ξαφνικα, πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο Σκεψου φιλε Οpt, οτι παταω τα links της υπογραφης σου και δεν βγαινουν... δεν κινειται τιποτα! Ποιο "σκουληκακι" φιλε Βlondeamon? δε βλεπω τιποτα τετοιο.
opts Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δες λίγο τις ρυθμίσεις του IE (αν και όπως καταλαβαίνεις και απο το link στην υπογραφή προτείνω να φύγεις και να πας σε Opera ή τουλάχιστον σε Firefox. Κάποιοι θα διαφωνήσουν όσων αφορά τη σειρά που στα ανέφερα αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση τώρα είναι "ευκαιρία" με το πρόβλημα που σου παρουσιάστηκε να "την κάνεις" απο τον Internet Explorer Είτε έχεις βάλει κανα toolbar και κάνει block τα popup και τα new windows είτε έχει γενικά κάποιο πρόβλημα ο IE
george___ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Tι ακριβως να κοιταξω στις ρυθμισεις του ie? Ξερεις πως κανω enabled το javascript? Δε σκοπευω να ξεσυνηθισω απ τον ie. Eιχα 2 toolbars, του google και ενος torrentαδικου, τα εβγαλα αλλα το προβλημα παραμενει. Αν κλικαρω καποιο απ τα links της υπογραφης σου, απλως αναβοσβηνει ελαφρα η γαλαζια μπαρα του παραθυρου του ie...
dennisnv Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Ειναι προβλημα απο το explorer.Δοκιμασε το Safarι...!
george___ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Bρε τι μανια ειναι αυτη να αλλαξω browser... O ενας opera, ο αλλος mozila, ο αλλος safari:rolleyes: Tελικα το μυστηριο προβλημα το ελυσα αλλαζοντας τον internet explorer 6: Eβαλα τον internet explorer 7:lol::devil:
opts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Bρε τι μανια ειναι αυτη να αλλαξω browser...O ενας opera, ο αλλος mozila, ο αλλος safari:rolleyes: Tελικα το μυστηριο προβλημα το ελυσα αλλαζοντας τον internet explorer 6: Eβαλα τον internet explorer 7:lol::devil: και αυτό το θεωρείς ως λύση των προβλημάτων ? Αν είχες 6 προβλήματα πριν τώρα έχεις 7 Αν μπορούσα θα τον έκανα uninstall
george___ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 και αυτό το θεωρείς ως λύση των προβλημάτων ?Αν είχες 6 προβλήματα πριν τώρα έχεις 7 Αν μπορούσα θα τον έκανα uninstall To θεωρω ως λυση συγκεκριμενου προβληματος (που πρωτη φορα ειδα και μου φανηκε ανεξηγητο). Κατα τα αλλα δεν εχω προβληματα με τον ie και ασφαλως συνηθισμενα προβληματα εχουν ολοι οι browsers. Eσυ προφανως ανηκεις στη μειοψηφια που δεν εχει ie. Αυτο που μου προκαλει παντα εντυπωση ειναι η μανια που εχετε εσεις οι χρηστες αυτης της μειοψηφιας να πεισετε οτι ο ie δεν ειναι καλος και οτι πρεπει να βαλουμε καποιον αλλον...
adi32 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Εγω σπανια βλεπω ανθρωπο να χρησιμοποιει IE τη σημερον ημερα μη σου πω 1 στους 100
opts Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δεν θέλω να γίνει flame το topic ή να υπονοήσω κάτι για τον οποιονδήποτε αλλά η χρήση του IE πλέον σε σχέση με τον οποιονδήποτε άλλο browser δείχνει αν ασχολείται αρκετά ο χρήστης με το internet ή όχι Αρκετοί νομίζουν ότι ο ΙΕ είναι το internet και όχι απλά ένα πρόγραμμα ΓΙΑ το internet Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως και μόνο τα θέματα ασφάλειας και λειτουργικότητας να θίξουμε ο ΙΕ έχει πάει σπίτι του. Ας βρει τα μισά addon του firefox ή την ταχύτητα της Opera και το ξανασυζητάμε Αν όμως τίποτα απο τα παραπάνω δεν είναι το ζητούμενο απο τον χρήστη μια χαρά είναι και ο IE.
george___ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δεν θέλω να γίνει flame το topic ή να υπονοήσω κάτι για τον οποιονδήποτε αλλά η χρήση του IE πλέον σε σχέση με τον οποιονδήποτε άλλο browser δείχνει αν ασχολείται αρκετά ο χρήστης με το internet ή όχι Tι θες να πεις με αυτο? Προσωπικα ασχολουμαι αρκετα με το ιντερνετ εδω και χρονια και χρησμοποιω τον ie. Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως και μόνο τα θέματα ασφάλειας και λειτουργικότητας να θίξουμε ο ΙΕ έχει πάει σπίτι του. Ας βρει τα μισά addon του firefox ή την ταχύτητα της Opera και το ξανασυζητάμε Αν όμως τίποτα απο τα παραπάνω δεν είναι το ζητούμενο απο τον χρήστη μια χαρά είναι και ο IE. Ε καλα, αυτη ειναι η προσωπικη σου αποψη, εγω εχω διαφορετικη. Εχω δοκιμασει κι αλλους browsers αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος. Εξαλλου ο ie ειναι ο μόνος browser που εχει προσβαση σε ολα τα sites. Τι χρησιμα addon εχει ο firefox? Αν μου βρεις κατι πραγματικα χρησιμο, να τον βαλω. Που εχει προβλημα ασφαλειας & λειτουργικοτητας o ie? Ποτέ δεν ειχα προβλημα ασφαλειας ενω θα ηθελα να μου πεις που ακριβως υστερει λειτουργικως σε σχεση με αλλον συγκεκριμενο browser. Τον opera τον εχω ετσι κι αλλιως αλλα σαν δευτερευοντα browser, οχι default. Γιατι μπροστα στον ie μοιαζει με φτωχο συγγενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.