Προς το περιεχόμενο

τι μνημες?

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια μπορει κανεις να μου προτινει μνημες. θελω ddr2 αλλα δυνατες αλλα γυρω στα 60 ευρο...

Δημοσ.

Δε λες ούτε πόση RAM χρειάζεσαι, ούτε τι μέγιστη ταχύτητα υποστηρίζει η μητρική σου, ούτε πόσο ενδιαφέρεσαι για o/c, ούτε τι μνήμες έχεις τώρα...

Δημοσ.

θελω 3 gb η μητρικη μεχρι 1200.(μια ερωτηση: εαν η μητρικη υποστηριζει μεχρι 1200 μετα απο overclock θα τρεχουν παραπανω?) τωρα δεν εχω καλες....(μουφα ειναι )

Δημοσ.

chip για μνήμες είναι οι καλύτεροι oveclockers 1200/1300+ απλά σταμάτησαν αρκετούς μήνες την παραγωγή τους και τώρα μόνο used ότι μνήμες βρεις θα πάνε 1100 max αν και καλύτερα πάρε 2χ2Gb και θα είσαι μια χαρά μέχρι τα 1000/1100Mhz βαριά

Δημοσ.

ProMOS :-D

500-550 με το ζόρι τα διαλεγμένα έτσι πάνε και τα καλά elpida στις 2χ2 1115 πάνε οι δικές μου dominator που είναι 2χ2 οπότε δεν υπάρχει λόγος να πάρει ProMOS αν πάρει 2χ1Gb

Δημοσ.
ProMOS :-D

500-550 με το ζόρι τα διαλεγμένα έτσι πάνε και τα καλά elpida στις 2χ2 1115 πάνε οι δικές μου dominator που είναι 2χ2 οπότε δεν υπάρχει λόγος να πάρει ProMOS αν πάρει 2χ1Gb

μπορεις να ου εξηγησεις λιγο καλυτερα?Γιατι ειμαι κανουργιος κ δεν σας καταλαβα απολυτα..

Δημοσ.

τα chip που διαλέγαμε στις DDR2 ήταν με κάποια ονόματα

τα D9χχχ ήταν αυτά που πήγαιναν καλύτερα από όλα

τα ProMOS ήταν normal

τα elpida για τον peonta

τα άλλα άσχετα δεν πήγαιναν βήμα :-)

Δημοσ.

α οκ ευχαριστω για τιν πληροφορια.Μπορεις να μου προτινεις καποιο κιτ λοιπον με D9xxx chip?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...