sime Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα σε ολους! ειμαι νεος στην παρεα και στελνω τα χαιρετισματα μου απο την ομορφη Θεσσαλονικη. θα ηθελα την βοηθεια σας για ενα θεμα που ψαχνω καιρο τωρα και δεν μπορω να βρω βοηθεια απο κανεναν.. υπαρχει καποιο προγραμμα που να επεξεργαζεται μια φωτογραφια και να την διαιρει σε πολλες αλλες μικροτερες (διαφορετικες φωτογραφιες) με καποιον τροπο? θα ηθελα δλδ να παρω την φωτο ενος προσωπου και αναλογα οπου το προσωπο φωτιζεται και οπου υπαρχουν σκιες, τα κομματια αυτα να αποτελουνται απο αναλογα φωτινες ή σκοτεινες διαφορετικες φωτογραφιες.. θα ηθελα δλδ να κανω κατι τετοιο: http://facesofbellingham.files.wordpress.com/2008/08/faces-of-bellingham-poster-18x24.jpg ελπιζω στην βοηθεια σας! ευχαριστω πολυ!
sarakinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο μικρό προγραμματάκι που κάνει αυτήν την δουλειά.Παντως γίνεται σίγουρα με το Photoshop.Δεν μπορώ να σου εξηγήσω την διαδικασία φίλε μου γιατί είναι κομματάκι δύσκολούτσικο έτσι όπως το φαντάζομαι εγώ στην υλοποίηση.Υπάρχουν εκκατομίρια tutorials για να ψαχτείς όμως στο net... Ελπίζω να βοήθησα.
sime Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο μικρό προγραμματάκι που κάνει αυτήν την δουλειά.Παντως γίνεται σίγουρα με το Photoshop.Δεν μπορώ να σου εξηγήσω την διαδικασία φίλε μου γιατί είναι κομματάκι δύσκολούτσικο έτσι όπως το φαντάζομαι εγώ στην υλοποίηση.Υπάρχουν εκκατομίρια tutorials για να ψαχτείς όμως στο net...Ελπίζω να βοήθησα. το photoshop το ξερω πολυ καλα αλλα κατι τετοιο δεν εχει πεσει στην αντιλψη μου πως μπορει να γινει.. αν υπαρχει καποια συγκεκριμενη εντολη που ξερεις, σε παρακαλω να μου την πεις και να το ψαξω μονος μου.. σε ευχαριστω πολυ. -----Προστέθηκε 27/11/2008 στις 05 : 41 : 23----- Κάτι τέτοιο δηλαδή; ε ναι, κατι τετοιο (αλλα σε αυτη τη φωτο δεν μπορω να καταλαβω τι απεικονιζεται..)
sarakinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Αυτό το εφέ με τις πολλές εικόνες το είχα κάνει με κάποιες μακρεντολές αλλά δεν θυμάμαι που τις είχα δεί Τώρα για το εφέ από πάνω μπορείς να το κάνεις σε ένα ξεχωριστώ layer (overlay) και να πεξεις με το opacity και κάποια artistic filtres
geogeor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 υπάρχουν προγράμματα που κάνουν αυτό που θές ψάξε για mosaic creator και αν θυμηθώ κάποιο ακόμα θα ποστάρω..
xania4ever Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Facepalm.jpg Η αγαπημένη φωτο του tresh πιστεύω
sime Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Αυτό το εφέ με τις πολλές εικόνες το είχα κάνει με κάποιες μακρεντολές αλλά δεν θυμάμαι που τις είχα δεί Τώρα για το εφέ από πάνω μπορείς να το κάνεις σε ένα ξεχωριστώ layer (overlay) και να πεξεις με το opacity και κάποια artistic filtres αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν θα προτιμουσα να παιξω με το opacity.. θα ηθελα αν υπαρχει καποιο προβλημα, που να ξεχωριζει τις φωτο κυριως απο το φοντο τους (ο φοντος συνηθως δινει την φωτινοτητα στην φωτο) και να τις τοποθετει εκει που πρεπει.. καποιος φιλος παλια μου ειχε πει οτι υπαρχει τετοιο προγραμμα, αλλα δεν ξερω ποιο..
j11h Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ριξε μια ματια εδω: http://mazaika.tripod.com/index.html
parsifal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=252216
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.