marantonis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον, σκεφτηκα να κανω μια ταινια μικρου μηκους σε flash (εργασια για το σχολειο). Παιζει να τα καταφερω εφοσον δεν εχω ασχοληθει ποτε ή θα ειναι παλουκι? Ειναι απαραιτητη η γνωση και η χρησιμοποιηση καποιου κωδικα? (btw χρονος υπαρχει αρκετος, και δεν ειμαι μονος μου, ειμαστε ομαδα 3ων ατομων) Οποιος γνωριζει ας απαντησει και επισης ας προτεινει καποιο προγραμμα φιλικο για τους αρχαριους...
peravrexei Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Είχα ασχοληθεί πριν κάποια χρονια με το flash MX δεν είναι και εύκολη δουλειά. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση κώδικα εξαρτάται βέβαια τι θέλεις να φτιάξεις. Το Flash MX της macromedia το είχα βρει βολικό και με την βοήθεια κάποιου βιβλίου που είχα πάρει έφτιαχνα αρκετά πράγματα
parsifal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Το να είναι το format της ταινίας σε Flash αποτελεί και αυτό αντικείμενο της εργασίας; Δηλαδή, θα πρέπει να περιοριστείς σε Flash ή θα σου έκανε και κάποιο άλλο, πιο παραδοσιακό video format;
marantonis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Το να είναι το format της ταινίας σε Flash αποτελεί και αυτό αντικείμενο της εργασίας; Δηλαδή, θα πρέπει να περιοριστείς σε Flash ή θα σου έκανε και κάποιο άλλο, πιο παραδοσιακό video format; οχι απαραιτητα flash...
Land_Of_Banania Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Καλύτερα σκέψου τι ακριβώς θέλεις να κάνεις (ή αν έχεις σκεφτεί ήδη γράψε και σε μας) και μετά αποφασίζεις ποιο πρόγραμμα μπορεί να σε εξυπηρετήσει καλύτερα. Πάντως αφού λες πως υπάρχει χρόνος και όρεξη τότε για όποιο πρόβλημα συναντάς μπορείς να ποστάρεις στο θέμα σου και να προχωράτε σιγά σιγά. Για το flash συγκεκριμένα υπάρχει πληθώρα από tutorials στο δίκτυο οπότε πιστεύω θα βγάλετε άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.