spid_x Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Έχω ταχυτητα στην otenet 2mbps και θελω να την αλλαξω σε 8. Μου ειπαν οτι το sagem modem που εχω μεχρι τωρα δεν κανει για τετοια ταχυτητα αλλα πρεπει να αγορασω αλλο. Εγω εχω το Linksys Wireless - G ADSL Home Gateway. Κατι τετοιο πανω κατω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615102 (δε βρισκω ακριβες link). α) Θα δω καμια διαφορα με την αλλαγη ταχυτητας ή τζαμπα η αλλαγη? Και αν ναι σε ποιους τομεις? Εννοω sites downloading games... β) Το θεμα μου ειναι οτι εγω δεν θελω να εχω ασυρματη συνδεση ωστε να μην μπαινει και κανενας μεσω της δικης μου συνδεσης. Μπορει να δουλεψει το linksys χωρις να ειναι ασυρματο? Και αν ναι πως? Το χρησιμοποιουσα παλια και για το Playstation αλλα μου ειπε καποιος οτι καλυτερα να μην εχω ασυρματη για να μην με κλεβει κανεις. Απο κει και περα το router ειχε φαει ενα κολημμα αλλα πιστευω με ενα reset θα διορθωθει.
victz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Αυτο που δειχνεις στο λινκ, παιζει με την 8αρα γραμμη. Μπορεις μεσω του λογισμικου του, να απενεργοποιησεις το ασυρματο μια χαρα.
spid_x Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Η συνδεση παραμενει ίδια? Line στη γραμμη και ethernet στη μητρικη?
koprodogis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Καταρχας αν κανεθς τετοια αναβαθμιση ο οτε θα σου δοσει νεο εξοπλοισμο, παρε ενα τηλ στο 134 και ρωτα τι σου δινουν ακριβως. Το linksys μια χαρα θα ειναι με μια 8αρα γραμμη. Οσο για το ασυρματο σε ολα τα ρουτερ εχει επιλογη στο μενου να το κλεισεις αν και δε σπανε ευκολα οι προστασιες και δεν εχουμε ολοι γυρο μας εναν χακερ
spid_x Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Τηλεφωνησε αυτη απο τον ΟΤΕ και ειπε οτι πρεπει να αγορασω δικο μου Modem. Γιατι νομιζω πως παρεχεται εαν κανεις νεα συνδεση και παρεις το πακετο. Οχι αν κανεις αλλαγη ταχυτητας.(εχω το φοιτητικο.)
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 to sagem αντεχει οχτω αλλα προς θεου πετατο και βαλε τοlinksys.kane to τελευταιο firmware update για να εισαι οκ.ναι ιδια συνδεσμολογια ολα ιδια.το ασυρματο κλειδωσε το με wpa η wpa2 οχι με wep που σπαει η κλειστο τελειως αμα δεν το θες.ναι θα δεις διαφορα σε ολα και ειδικα downloads αρκει να κατεβαζεις απο γρηγορους servers.πχ σε emule Ποθ ειναι για κλαματα δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα διοτι το emule Πανω απο 100 δεν κατεβαζει ποτε.se private trackers rapid εννοειτε μεγαλη διαφορα.
spid_x Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Καλα το λετε εσεις να κλειδωσω το ασυρματο αλλα εγω δεν ξερω πως γινεται! Μπορει να εξηγησει καποιος αναλυτικα? :fear:
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 θα υπαρχει μια καρτελλα για το ασυρματο.απο εκει βαζεις κλειδι wpa η wpa 2.καλο θα ειναι να κανεις ολες τις ρυθμισεις ενσυρματα και αφου τελιωσεις τοτε δοκιμαζεις ασυρματα.αν μας πεις τι ρουτερ εχεις θα σου πουμε και τιποτα παραπανω.δεν ειναι τιποτα δυσκολο.και το manual να διαβαζεις στο cd του λογικα θα το κανεις.an milame για το linksys εχει καρτελλα wireless και απο κατω wireless security.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.