Προς το περιεχόμενο

Εμφάνιση κρυφών φακέλων στα Windows

--- .. .-- -. -

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

μετά από την εγκατάσταση των Windows XP στο laptop μου, δεν ξέρω για ποιό λόγο, αλλά τα Windows μου δεν κρατάνε την επιλογή των φακέλων για προβολή των κρυφών αρχείων και φακέλων με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω τους κρυφούς μου φακέλους, :fear: οι οποίοι περιέχουν αρχεία της δουλειάς και πρέπει με κάποιο τρόπο να το λύσω...

Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό;;;

Είχα ακούσει παλιότερα για κάποιο πρόγραμμα το οποίο έδινε λύση σε αυτό το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ...:confused:

Μήπως έχει κανείς να προτίνει κάτι ή μήπως ξέρει κανείς το όνομα του προγράμματος;

Ευχαριστώ!;)

Δημοσ.

Κατέβασε κάποιο anti-spyware (αν έχει και anti-virus ακόμη καλύτερα (βλέπε AVG, NOD32 Smart Security)) και κάνε ένα scan. 99% μολύνθηκες από κάποιο USB Stick.

Δημοσ.

99% αυτό που λες είναι σωστό, αλλά το πρόβλημα είναι ότι έκανα και scan με antivirus και antispyware και το σύστημα και το πρόβλημα παραμένει ακόμα και μετά το καθάρισμα του συστήματος...

Δημοσ.

Καλά ούτε το F-Secure φημίζεται πια. Μπορείς αν θες να κατεβάσεις το AVG free να κάνεις κανά scan.

Πάντως το ότι δεν μπορείς να τους δεις τους φακέλους δεν σου απαγορεύει να μπεις κιόλας σε αυτούς, εφ'όσον υπάρχουν φυσικά. Πάτα [Win] + [R] γράψε τη διαδρομή αν τη θυμάσαι πάτα Enter και θα μπεις.

Δημοσ.
Πάντως το ότι δεν μπορείς να τους δεις τους φακέλους δεν σου απαγορεύει να μπεις κιόλας σε αυτούς, εφ'όσον υπάρχουν φυσικά. Πάτα [Win] + [R] γράψε τη διαδρομή αν τη θυμάσαι πάτα Enter και θα μπεις.

Κι εγώ έτσι έλεγα, αλλά το είχα ήδη δοκιμάσει και ενώ με έβαζε μια χαρά μέσα στους φακέλους, τα αρχεία που έχουν μέσα δε μου τα δείχνει...:fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...