gyiama Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Χαιρετω την ομορφη παρεα.λοιπον η ερωτηση μου ειναι η εξης.εχω συνδεσει το pc μου με το ιντερνετ ασυρματα μεσω usb stik και ολα ειναι ο.δλδ μπαινει κανονικα στο ιντερνετ,αλλα εχω το εξησ προβλημα δεν μου εμφανιζει τα διαθεσιμα δικτυα οταν παταω προβολη ασυρματων δικτυων!πρεπει να κανω το παρακατω για αν μου τα εμφανισει (πινακασ ελεγχου -επιδοσεισ και συντηρηση- εραγλεια διαχειρισησ-υπηρεσιεσ-Αρχική ρύθμιση παραμέτρων ασύρματης επικοινωνίας-εκκινηση)και τοτε μου εμφανιζει κανονικα ολα τα διαθεσιμα δικτυα.να πω οτι εκει που παταω εκκινηση η επιλογη ειναι στο αυτοματο δλδ κανονικα μετα απο επανεκκινηση θα επρεπε να ειναι ενεργο αλλα δυστυχωσ ειναι παλι ανενεργο και πρεπει νακανω παλι αυτη τη διαδικασια.Να τονισω οτι αυτο εγινε μαλλον μετα απο καποια ενημερωση που εκαναν τα windows εννω πριν δουλευε κανονικα!υπαρχει καποια λυση στο προβλημα αυτο? ΥΓ υποψην ο υπολογιστησ ειναι καθαροσ απο ιουσ κλπ διοτι μολισ εγινε φορματ και μολισ εγιναν ολα εγκατασταση και αρχισαν τα windows να κανουν ενημερωσεισ περουσιαστικε το θεματακι αυτο!
gyiama Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 και γω που νομιζα οτι ηταν κατι δυσκολο...απλα επρεπε να πατησω το w που στα ελληνικα ειναι ς.ευχαριστω
gyiama Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 καμια λυση παιδια στο θεμα?εχω αγανακτισει πια με αυτο το πραγμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.