mindtrapper Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Αν δεν είναι το PS9 όπως το δείχνουν σ' αυτή τη διαφήμιση, θα ληφθεί κάποιο μέτρο; Κάθε 6 χρόνια βγαίνει νέο PS μέτρα 36 χρόνια από το 2006, θα το μάθουμε το 2042 λοιπόν Ελάτε ρε παιδιά τώρα, μην ακούω χαζομάρες. Σιγά μην ασχολούμαστε με το PS9 το 2042... Αφού θα έχει βγει πριν από μερικούς μήνες καινούργιο XBOX!
mariosCS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Καλά πότε θα εμπεδώσει ο άλλος ότι στις διαφημίσεις υπάρχουν υπερβολές;Γενικά για την παραπλάνηση καλώς απαγορεύουν διαφημίσεις,αλλά αυτοί οι 17 πρέπει να είναι μεγάλα τούβλα. Εεεε... Μην το βλέπεις και σαν κάτι μακρινό... Εδώ ξέρω περίπτωση (όοοοταν δούλευα ΟΤΕ), που κάποια κυρία που είχε αγοράσει conn-X talk, είχε την εξής συζήτηση με το customer support: " - Εμ, νομίζω δεν έχω ίντερνετ - Είναι συνδεδεμένο το μόντεμ με τον υπολογιστή κανονικά? - Ποιόν υπολογιστή... ? " Η διαφήμιση βλέπεις έλεγε internet και τηλέφωνο. Δεν έλεγε κάτι για υπολογιστή Τώρα θα μου πεις "δεν ήξερες δε ρώταγες" αλλά αυτό απλά για να σου πω πως όταν ο άλλος δεν έχει και πολύ σχέση με κάποιο θέμα, μπορεί να κάνει κουλά πράγματα (χιντ χιντ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα