michael92 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Αν δεν είναι το PS9 όπως το δείχνουν σ' αυτή τη διαφήμιση, θα ληφθεί κάποιο μέτρο; Κάθε 6 χρόνια βγαίνει νέο PS μέτρα 36 χρόνια από το 2006, θα το μάθουμε το 2042 λοιπόν Καλά πότε θα εμπεδώσει ο άλλος ότι στις διαφημίσεις υπάρχουν υπερβολές;Γενικά για την παραπλάνηση καλώς απαγορεύουν διαφημίσεις,αλλά αυτοί οι 17 πρέπει να είναι μεγάλα τούβλα. ps:Ποιος ψήνεται να μηνύσουμε μία μεγάλη πατατακοεταιρία;Πάντως εγώ μπορώ να φάω μόνο ένα,με παραπλάνησαν και τ' αγόρασα :lol::lol:
firewalker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Πάντως όταν η TELAS (νομίζω) διαφήμιζε την βιντεοκλήση σε σταθερό τηλέφωνο, μετά από παράπονα που έγιναν αναγκάστηκε να γράφει με ευανάγνωστα γράμματα ότι η ποιότητα τις εικόνας είναι βελτιωμένη για το διαφημιστικό και ότι στην πραγματικότητα η ποιότητα διαφέρει κατά πολύ.
FarCry Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Τουλάχιστον στη Μ.Βρετανία δουλέυει και κάτι. 17 καταγγελίες ήταν αρκετές κι ας πρόκειται για για την Apple... όλα δουλεύουν στην βρετανία
fsbmaniac Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 ελα ρε Ελληναρα ωραιος ..επειδη δεν το εχεις το κραζεις ? πες μου ποιο κινητο εχει τετοιες εφαρμογες ? Ποιο κινητο εχει τετοιο Interface ? internet-multimedia δεν λεω τιποτα ... Και τοσα αλλα ... οκ δεν εχει mms αλλα και παλι βαζεις προγραμμα και ολα ειναι οκ ... Λυσεις βγηκαν...και το κινητο εχει φυγει χρονια μπροστα ... Ελεος με το κραξιμο
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Γενικά για την παραπλάνηση καλώς απαγορεύουν διαφημίσεις,αλλά αυτοί οι 17 πρέπει να είναι μεγάλα τούβλα. Μα φίλε μου,εδώ στην Αγγλία είναι όλοι τούβλα κ ''ανάπηροι'' στον πάνω όροφο,δν τους λειτουργεί. Μν νομίζετε ότι είναι τπτ της προκοπής άνθρωποι! Μάλλον οι 17 αυτοί,ήταν οι λιγότερο ''πυρότουβλα'' από τν μάζα.
iced Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 lol παντως στη διαφημιση αυτη λες και γινονται ολα αστραπιαια. ουτε στο pc τετοιες ταχυτητες Απο τα πολυ μεγαλα μειονεκτηματα, και το τονιζω επειδη μπορει να λυθει με διαφορετικη λειτουργια της cache. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν το κανουν και καθε φορα φορτωνει την σελιδα οταν παμε μπροστα πισω...
djuan1988 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Απο τα πολυ μεγαλα μειονεκτηματα, και το τονιζω επειδη μπορει να λυθει με διαφορετικη λειτουργια της cache. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν το κανουν και καθε φορα φορτωνει την σελιδα οταν παμε μπροστα πισω... Για να σου τρώει τα λεφτά και η vodafone!
million_voices Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 ποσο αφελης πρεπει να εισαι για να πιστευεις αυτα που δειχνουν οι διαφημισεις? δλδ για να βγει ενα κουτακι coca cola απο τον αυτοματο πωλητη κινειτοποιειται απο πισω ολοκληρος μικροκοσμος? η μηπως μπορεις να αγορασεις Daewoo Matiz απο αυτοματο πωλητη?
superor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν είμαι "off-topic" στη συζήτηση , αλλά τελικά το βιντεάκι με το 3G είναι διαφορετικό από αυτό που υπάρχει στην είδηση! Προφανώς υπάρχουν πάνω από μία απαγορευμένες διαφημίσεις!! http://www.youtube.com/watch?v=OknElEusVhM Όσο για τη συζήτηση, λοιπόν εγώ έχω το iPod Touch και άλλο κινητό... Νομίζω ότι δε χάνω και τίποτα! Το iPhone είναι παρεπιπτόντως και κινητό... αλλά για τους περισσότερους απλούς χρήστες αυτό είναι αρκετό!
elteo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 ελα ρε Ελληναρα ωραιος ..επειδη δεν το εχεις το κραζεις ? Ελεος με το κραξιμο γιατί δεν το έχει; Επειδή είναι ακριβό; Δεν νομίζω όταν η πλειοψηφία έχει κινητά 400-500 ακομα και 700 ευρώ.
million_voices Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 γιατί δεν το έχει; Επειδή είναι ακριβό; Δεν νομίζω όταν η πλειοψηφία έχει κινητά 400-500 ακομα και 700 ευρώ. ευτυχως
Alxnks Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 στην αγγλια τουλαχιστον καποια πραγματα δουλευουν σωστα (καποια αλλα σιγουρα οχι απο 6χρονη προσωπικη εμπειρια)...για να γινοταν κατι αντιστοιχο εδω.. οι 17 καταγγελιες θα ειχαν απλα πεταχτει σε κανα καλαθι σκουπιδιων. ετσι οπως εχουμε καταντησει μονο οταν καποιος βγει σε πρωιναδικο (αυτια, παπαδακη και σια) ή σε κανα δελτιο ειδησεων, μπορει να γινει κατι.
Alex_gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Τραγούδα ρε φιλαράκι να ακούσουμε και τη φωνή σου πέρα απο τις ατάκες.. Βρες μου άλλο κινητό που να τα πάει τόσο καλά με τα μουλτιμιντιαζ και το mobile internet και θα πάω να το αγοράσω. Μέχρι τότε.. σσσσ Ξέχασες να βοσκήσεις τα προβατα όμως πριν κανεις post ... σσσσσσ πρρρρρ...
Robertox25 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 χαχαχαχαχα.... πολυ καλο!!!! βεβαια αν στην ελλαδα καποιος διαμαρτυρηθει μαλλον θα τον συνδεσουν με καιρο που λεμε... τοσο εξωπραγματικο γιατα ελληνικα δεδομενα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα