Nightmar3 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Εχω otenet και router usr maxg 9108.Ενω ολα ειναι κανονικα,τουλαχιστον φαινομενικα,οταν βαζω να κατεβασω με utorrent κοβετε η συνδεση μου(To λαμπακι τις adsl μενει αναμενο αλλα σβηνει το αλλο της συνδεσης). Στο router εχω ανοιχτο το port του υttorent.Επειδη το εχω και ασυρματο προσπαθω να μπω στο router και μπενει κανονικα.Απλα dsl athentication failure στο wan interface που ειναι η dsl.Εχει κανενας υποψιν τι γινεται?Ειναι κανα ψαλιδι του οτε?Αυτο μου γινεται τον τελευταιο μηνα,παλιοτερα ολα ρολοι και δεν εχω αλαξει κατι απο τοτε σε ρυθμισεις. Με ενα reboot στο router ολα ρολοι παλι μεχρι να βαλω το κατεβαστιρι.
binary_dreamer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασε να αλλάξεις τον αριθμό των session που ανοίγει το πρόγραμμα σου (utorrent) γιατί μάλλον έχεις πρόβλημα με το ΝΑΤ και σου μπουκώνει τον εξοπλισμό. δοκίμασε και πες μας.
Nightmar3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Το δοκιμασα και οχι δεν ειναι αυτο.Μετα απο λιγο παλι τα ιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.