Προς το περιεχόμενο

Αργό boot σε laptop

trelofanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα καινουριο laptop εδω και 2 μηνες Acer Aspire 5930g και παρατηρω οτι κανει πολυ ωρα να ξεκινησει...απο τη στιγμη που παταω το κουμπι δηλαδη μεχρι να φορτωσει και την toolbar περνει 3 λεπτα ισως και παραπανω...

Δεν πορω να καταλαβω γιατι....Εχω εγκαταστημενο το free antivirus Avira(το ιδιο εκανε και με eset ωστοσο)...

Εχω ξετικαρει απο το start up παρα πολλα προγραμματα...στην ουσια δε κεηιναει τιποτα περαν του antivirus,windows slide bar,και 2 προγραμματακια ελαφρια της acer ενα για τον ηχο και ενα launch manager...

Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο???εχει να προτεινει καποιος κατι????

Επισης και να ρυθμιζω να μη ξεκιναει το live messenger απο το start up αυτο ωστοσο μετα απο λιγες εκκινησεις ξεκιναει παλι...

Πως κανω την εκκιηση ρε παιδια πιο γρηγορη?:-(

Δημοσ.

Οχι στην μπαρα με τα τουβλακια...7 φορες περνανε...καθυστερει μετα οπου δειχνει μαυρη οθονη μεχρι να μπω στο περιβαλλον που μου ζηταει να βαλω username kai password...και μετα οταν ανοιγει φυσικα...

Δημοσ.

Μια Λυση παντως που μπορει να βοηθησει ασχετος ,ποιο ειναι το προβλημα και αργει τοσο, ειναι να μην κανεις shut down αλλα hibernation (αδρανοποιηση αντι για κλησιμο) Συνηθως ειναι πολυ ταχυτερο. Δοκιμασε και θα δεις..

Δημοσ.

συατη την περιπτωση δουλευει ο υπολογιστης σιωπηλα????

δε νομιζω να ναι καλο να δουλευει εστω και στα low του συνεχεια το συστημα

-----Προστέθηκε 29/11/2008 στις 08 : 06 : 54-----

θα μου πει κανενας ρε παιδια???

ρε παιδια???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...