censOred Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον παιδες ακούστε το πρόβλημα. Κατέβασα ε γκουχου γκουχου (δεν έχει σημασια αυτό) ένα photoshop tutorial και συγκεκριμένα το dvd Photshop Top secret. όλα ωραία.αυτό ήταν ένα αρχείο iso το οποίο έχει μέσα ένα φάκελο data ένα φακελο project files και ενα αρχειο html το οποίο και ανοίγεις και μετά επιλέγεις τι θελεις να παρακολουθήσεις,εχει 10 καρτέλες/ αν επιλέξω μια υποτίθεται πρεπει να μ δείξει ένα video να δω αλλα το μόνο που μου δείχνει στην σελίδα είναι ένα loading controls καιδ εν παίζει το tutorial video.αν πάω απο το φακελο data και ανοίξω το αντιστοιχο αρχειο swf θα μου το παίξει κανονικά.τι τρέχει?
parsifal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 αν πάω απο το φακελο data και ανοίξω το αντιστοιχο αρχειο swf θα μου το παίξει κανονικά. Ποιο πρόγραμμα φορτώνεται σε αυτήν την περίπτωση; Κάποιος media player μήπως; Για το άνοιγμα SWF εντός του browser, υπεύθυνο είναι το Flash plugin της Adobe. Εκεί ίσως να είναι το πρόβλημα...
censOred Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Με τον kmplayer τα παιζω τα περισσοτερα αρχεια video οπως και αυτό. όσο για το plugin αν κάνεις δεξί κλικ εκει που θα πρεπει να εμφανίζεται το video (στο Loading controls )μου βγάζει settings και about adobe flash player το οποίο με πηγαινει στην σελίδα της adobe π με ενημερώνει you have version 10,0,12,36 installed.
parsifal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δεν αποκλείεται να υπάρχει πρόβλημα με την αναβάθμιση του Flash plugin σε έκδοση 10. Δες π.χ. αυτό το θέμα: προβλημα με flash player version στο Internet. Αν μπορείς να γυρίσεις προσωρινά σε έκδοση 9 του plugin, κάνε το για να δεις αν θα αποκατασταθεί η δυνατότητα αναπαραγωγής στο συγκεκριμένο SWF...
censOred Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δεν αποκλείεται να υπάρχει πρόβλημα με την αναβάθμιση του Flash plugin σε έκδοση 10. Δες π.χ. αυτό το θέμα: προβλημα με flash player version στο Internet. Αν μπορείς να γυρίσεις προσωρινά σε έκδοση 9 του plugin, κάνε το για να δεις αν θα αποκατασταθεί η δυνατότητα αναπαραγωγής στο συγκεκριμένο SWF... Και πως γυρνάω στην εκδοση 9 αγαπημενε mod?θα μ'αφήσει το σύστημα?
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Πριν μπλέξεις με degrades θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Όταν λες "...και ενα αρχειο html το οποίο και ανοίγεις και μετά επιλέγεις τι θελεις να παρακολουθήσεις", εννοείς ότι 1. ανοίγεις το iso με κάποιο πρόγραμμα όπως το ultraiso/winrar, το αποσυμπιέζεις και το τρέχεις από εκεί, ή 2. το έχεις κάψει σε δισκάκι/το έχεις φορτώσει στο daemon και το τρέχεις έτσι; Αν έκανες την 1η περίπτωση είναι φυσικό να μην βρίσκει το swf μέσα από το path που είναι δηλωμένο. Αν ισχύει η 2η τότε, δοκίμασε να κατεβάσεις πρώτα το shokwave player αν δεν το έχεις ήδη και μετά κοίτα για upgrades/degrades.
censOred Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν έχω το power iso με αυτό ανοιξα το iso που είχα κατεβάσει εκανα extract τα αρχεία σε φακελο και απο εκει ανοιγα το html.δηλαδη τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? το σκεφτηκα και εγώ οτι κάτι με τα paths τρέχει/
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Το καλύτερο είναι να το κάνεις mount με το daemon tools ή αν έχεις ενεργοποιήσεις το virtual drive που έχει το poweriso, να το κάνεις mount μέσα από αυτό. Έτσι θα σιγουρευτείς αν φταίει ή όχι κάτι από τα windows πριν αρχίσεις τα μαγειρέματα.
censOred Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Το καλύτερο είναι να το κάνεις mount με το daemon tools ή αν έχεις ενεργοποιήσεις το virtual drive που έχει το poweriso, να το κάνεις mount μέσα από αυτό.Έτσι θα σιγουρευτείς αν φταίει ή όχι κάτι από τα windows πριν αρχίσεις τα μαγειρέματα. Εντάξει το έκανα mount μεσα απο ενα virtual drive και μου επαιξε μια χαρά.ευχαριστώ για τη βοήθεια. αλλα εχω ερώτηση τι μπορεί να εφταιγε και δεν ανοιγε αλλιώς μεσα απο τον extracted φάκελο?
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Όπως υποψιάστηκες κι εσύ, κάτι με τα paths. Ίσως να έψαχνε να βρει τα βίντεο σε κάποιον φάκελο στο root του cd, π.χ .\tutorials\video και όταν το αποσυμπίεζες σε κάποιον υποφάκελο π.χ. C:\photoshop top secret\ o υποφάκελος tutorials\video δεν ήταν πλέον στο root αλλά μέσα σε άλλον φάκελο. Γενικά, όταν έχεις κάτι που τρέχει απ' ευθείας από cd χωρίς εγκατάσταση, αν εξάγεις τα περιεχόμενα στον δίσκο υπάρχει πιθανότητα να μην δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.