firewalker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Ναι, ισχύει σίγουρα 100%. Δυστυχώς. Ο ΟΗΕς ως συνήθως απέναντι στις ΗΠΑ παίζει το πουλάκι του.
Praetorianos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μισό, όταν κάτι είναι open source encryption δεν σημαίνει ότι δουλεύει όλος ο κόσμος πάνω του για να κλείσει τις τυχόν τρύπες που υπάρχουν, ενώ αν το είχε εταιρία στην καλύτερη θα δούλευαν 10 προγραμματιστές? Άρα δεν γίνεται αυτόματα πιο ασφαλές έτσι? Επίσης σε μερικές χώρες του τρίτου κόσμου που ελέγχουν οι ΗΠΑ έχουν πατεντάρει τους σπόρους και το νερό. Οι κάτοικοι απαγορεύετε να συγκεντρώνουν ακόμη και το βρόχινο νερό. Όταν το κάνουν συλλαμβάνονται. Όταν βάζουν άλλους σπόρους ους χαλάνε τις καλλιέργειες. αυτό σίγουρα ισχύει; ο οηες τι κάνει; όλες οι δήθεν ανθρωπιστικές μλκς τα τρώνε στεγνά προς άγνοια του υπόλοιπου κόσμου; Ναι ισχύει σίγουρα, το αναφέρει νομίζω στο ντοκιμαντερ "the Corporation"
FarCry Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ναι ισχύει σίγουρα, το αναφέρει νομίζω στο ντοκιμαντερ "the Corporation" wrong .... Amidst Bolivia's nationwide economic collapse and growing national unrest over the state of the economy, the Bolivian government withdrew the water contract. http://en.wikipedia.org/wiki/Bechtel_Corporation#2000_to_present όταν λέτε κάτι να κοιτάτε πρώτα την σημερινή κατάσταση και να μη βασίζεστε σε documentaries γιατί οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα από ότι πιστεύετε
Praetorianos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 όταν λέτε κάτι να κοιτάτε πρώτα την σημερινή κατάσταση και να μη βασίζεστε σε documentaries γιατί οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα από ότι πιστεύετε Σωστός ο FarCry. Βασικά δεν το περίμενα ότι τόσο γρήγορα μετά από το ντοκυμαντέρ θα άλλαζε αυτό, γιατί παρουσιαζόταν σαν de facto γεγονός, με αποδείξεις "ντοκουμέντα" και άλλα ωραία. Γι'αυτό ανέφερα και την πηγή της ενημέρωσης για να μπορούν να διασταυρωθούν αυτά που λέω Συγκεκριμένα στο 1.40.51 αναφέρει "Όταν η Βολιβία θέλησε να ενισχύσει την ύδρευση της 3ης σε πληθυσμό πόλης της η Παγκόσμια Τράπεζα απαίτησε να ιδιωτικοποιηθεί η τοπική εταιρία υδάτων. Η Bechtel από το Σαν Φρανσίσκο απέκτησε τον έλεγχο όλων των υδάτων της Κοτσαμπάμπα, ακόμα και της βροχής. [...]Η μη πληρωμή των λογαριασμών, έδινε στην εταιρία δικαίωμα να κατασχέσει τα σπίτια των οφειλετών. [...]Η Βολιβία θα υπερασπιζ όταν το δικαίωμα της Βechtel να χρεώνει το 1/4 του εισοδήματός για το νερό, 'Οσο μεγάλωνε η αντίδραση για την ιδιωτικοποίηση του νερού, τόσο πιο βίαιες οι ενέργειες για την καταστολή της. " Στο τέλος εμένα αυτό την αίσθηση μου άφησε, ότι τελικά έγινε η ιδιωτικοποίηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.