Προς το περιεχόμενο

ATI 4850 VS NVIDIA 9800GTX

xlembouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι προτείνετε ?

Κιτα να δεις η 9800 ειναι απλα καλη, αλλα αν σκευτεις οτι ειναι ξαναζεσταμενο φαγητο

( 8800@640 ~ 8800@512 ~ 9800gtx ~ 9800gtx+ ) θα καταλαβεις οτι προκιτε για ενα αρκετα εμπορικο τρικ της nvidia, για να μην πω απελπιστικη εσχροκερδια στην προσπαθεια της να πιασει την 4850.

απο μενα 4850 γιατι ειναι νεο μοντελο και το οποιο εχει αποδειξει την αξια του

• Moderators
Δημοσ.
Κιτα να δεις η 9800 ειναι απλα καλη, αλλα αν σκευτεις οτι ειναι ξαναζεσταμενο φαγητο

( 8800@640 ~ 8800@512 ~ 9800gtx ~ 9800gtx+ ) θα καταλαβεις οτι προκιτε για ενα αρκετα εμπορικο τρικ της nvidia, για να μην πω απελπιστικη εσχροκερδια στην προσπαθεια της να πιασει την 4850.

απο μενα 4850 γιατι ειναι νεο μοντελο και το οποιο εχει αποδειξει την αξια του

Ειμαι αναγκασμενος να συμφωνησω.

Η 9800GTX+ δε δικαιολογει το 50ρικο παραπανω που ζηταει σε σχεση με την Ati...

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1136089&category=69977735&page=2&x=30&catalog=20

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1185314&category=69977735&page=2&x=30&catalog=20

30 euro διαφορά σε τιμές καταστήματος για ισάξιες επιδόσεις, μόνο που η 9800GTX+ είναι πιο αθόρυβη και πολύ πιο κρύα και πετάει τον ζεστό αέρα έξω από το κουτί...

• Moderators
Δημοσ.

Καθολου πιο αθορυβη δεν ειναι η 9800GTX+...

Απλα εχει καλυτερες θερμοκρασιες.

Και οντως, ειναι αρκετα δελεαστικη προταση η συγκεκριμενη EVGA.

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι απλά καλύτερες θερμοκρασίες, πολύ καλύτερες θερμοκρασίες...

η μαμίσια ψύκτρα της 4850 είναι απλά για τα κλάμματα...

Δημοσ.

Απαραδεκτα δε θα τα ελεγα, απολυτως αρυθμιστα ναι :mad:

Αλλωστε, εαν ηταν ακαταλληλα, ανεβαζοντας στροφες,

δε θα βελτιωνοταν τοσο πολυ οι θερμοκρασιες τους B)

Δημοσ.

Εγώ έχω 9800GTX(σκέτη) και είμαι πολύ ευχαριστημένος από κάθε άποψη και η + είναι η σκέτη με ανεβασμένα ρολόγια, οπότε πάνε τσίμπα τη ;)

Δημοσ.

Δεν μου φαίνονται και πολλά...

Ποσοστιαία η 4850 πρέπει να είναι πιο O/Cable αλλά δεν ξέρω σε ποια από τις δύο τα ρολόγια γυρνάνε πιο "άδεια" :rolleyes:

Time to search the benches B) :cool: B)

• Super Moderators
Δημοσ.

ahem, καλά ναι δεν φαίνονται πολλά αλλά μην ξεχνάς ότι δεν υπάρχει άμεση σύγκριση στα mhz των core clocks των 2 εταιριών...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...