Προς το περιεχόμενο

Αγορα βιντεοκαμερας

BaLsAmoMenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες ηρθε και η δικια μου ωρα.(:cry::cry::cry::-))

Ηρθε η ωρα να αγορασω και εγω καινουργιο( μιας και ο παλιος μας αφησε ωρες:fear::fear::cry::cry:) camcorder, οπως λενε στην αλλοδαπη.;);) Περα απο καλης ποιοτητας εικονα, χρειαζομαι και αρκετα καλη συμβατοτητα με τον υπολογιστη, γιατι χρησιμοποιουμε και Pemiere Pro μαζι με After Effects;);)

Βασικα αυτο που βρηκα λεγεται Canon hv30 : 772 εουρος απο Adorama. Αξιζει??????????? (αν και πιστευω οτι η απαντηση ειναι ΝΑΙ δακγωτο).

Επισης θα ηθελα να μου πει οποιος ξερει πως αφαιρουμε (αν αφειρειται) τον ενοχλητικο ηχο του καροτσιου-steadicam?( λεω να χρησιμοποιησω καροτσακι απο super market:devil: για εξωτερικες ληψεις).Πως μπορω δηλαδη να τον απομονωσω ψηφιακα ας πουμε με το Soundbooth :rolleyes::rolleyes: η αν δεν κανει αυτο κανα αλλο προγραμμα(θα μου τα φερει ο Θειος ντυμενος Santa): η και τεχνικα, βαζοντας τιποτα στις ροδες (κανα φελιζολ η κατι αλλο). Τελος, μπορει να μου προτεινετε "αληθινα" steadicam σχετικα φτηνα γιατι μαλλον το καροτσακι-steadicam-καλυτερα_να_τρεχω_ο_ιδιος δεν λεει και πολλα.

Αυτα τα ολιγα. Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...