BaLsAmoMenos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Παιδες ηρθε και η δικια μου ωρα.(:cry:) Ηρθε η ωρα να αγορασω και εγω καινουργιο( μιας και ο παλιος μας αφησε ωρες:fear::cry:) camcorder, οπως λενε στην αλλοδαπη.;) Περα απο καλης ποιοτητας εικονα, χρειαζομαι και αρκετα καλη συμβατοτητα με τον υπολογιστη, γιατι χρησιμοποιουμε και Pemiere Pro μαζι με After Effects;) Βασικα αυτο που βρηκα λεγεται Canon hv30 : 772 εουρος απο Adorama. Αξιζει??????????? (αν και πιστευω οτι η απαντηση ειναι ΝΑΙ δακγωτο). Επισης θα ηθελα να μου πει οποιος ξερει πως αφαιρουμε (αν αφειρειται) τον ενοχλητικο ηχο του καροτσιου-steadicam?( λεω να χρησιμοποιησω καροτσακι απο super market:devil: για εξωτερικες ληψεις).Πως μπορω δηλαδη να τον απομονωσω ψηφιακα ας πουμε με το Soundbooth :rolleyes: η αν δεν κανει αυτο κανα αλλο προγραμμα(θα μου τα φερει ο Θειος ντυμενος Santa): η και τεχνικα, βαζοντας τιποτα στις ροδες (κανα φελιζολ η κατι αλλο). Τελος, μπορει να μου προτεινετε "αληθινα" steadicam σχετικα φτηνα γιατι μαλλον το καροτσακι-steadicam-καλυτερα_να_τρεχω_ο_ιδιος δεν λεει και πολλα. Αυτα τα ολιγα. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.