tzinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Σε win xp me sp3, τωρα τελευταια συμβενει το εξης περιεργο, δεν μου ανοιγουν αρχεια setup.exe. Το παρατηρησα οταν πηγα να κανω εγκατασταση το νεο τομπ ραιντερ, παταο δεν ανοιγει τιποτα, σαν να μην πατιετε. Αυτο απο γραμενο dvd. Το ειχα και στον σκληρο σε ισο, δοκιμαζο απο εκει, το ιδιο. Μετα κατεβαζω νεους ντραιβερς για την καρτα γραφικων, παταω το σεταπ, παλι τιποτα. Ετσι για να επιβεβαιωθο ψαχνω για ενα αλλο τυχαιο προγραμα, ουτε εκει τιποτα. Τι μπορει να παιζει? -----Προστέθηκε 27/11/2008 στις 03 : 31 : 04----- ρε σεις δεν μπορο να κανω ουτε φορματ. Βαζω το σιντι των windows, βαζω boot from cd και αυτο συνεχιζει και μπαινει κανονικα στα windows αντι να μου φορτωσει υλικο για νεα εγκατασταση. Αμα κλικαρω στο εικονιδιο του σιντι μετα μου λεει setup.exe application error. απο οτι ψιλιαζομαι οταν κανω επανεκινηση και παει να μπουταρει απο το σιντι, δεν λειτουργει το setup και συνεχιζει και φορτωνει τα windows απο τον σκληρο. Εντωμεταξυ εκανα φουλ σκαν ολους τους σκληρους και το nod32 δεν μου βρισκει τιποτα για ιους. -----Προστέθηκε 27/11/2008 στις 02 : 29 : 20----- καμια ιδεα ρε παιδια? κανας τροπος να το καταφερω τουλαχιστον να κανει φορματ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.