Προς το περιεχόμενο

A Disk Read Error Occured. Press Ctrl+Alt+Del to Restart

dennisnv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα ΜΕΓΑΛΟ προβλημα.Προχθες το βραδυ εξαχνα για ενα προγραμα και μολις το περασα μου χαλασε ο Η/Υ.Σκεφτηκα οτι ειναι καπιος ιος και εκανα φορματ και μου βγαζει αυτο το πραγμα τωρα " A Disk Read Error Occured. Press Ctrl+Alt+Del to Restart ".Ξερετε τι ειναι??

Περιμενω αμεσες και αποτελεσματηκες απαντησεις σας παρακαλω.Εχω παει σε ιντερνετ καφε για να σας γραξω. :cry::cry::cry:

Δημοσ.

Για πες μας τι ακριβως έκανες και πότε στο έβγαλε?

-----Προστέθηκε 26/11/2008 στις 10 : 35 : 01-----

Ναι αλλά δεν μας απαντάς!!!

Δημοσ.

Δε νομίζω να είναι κάτι σοβαρό, μοιάζει απλά με χαλασμένο partition/MBR/κάτι τέτοιο. Απλά βάλε το δισκάκι με το λειτουργικό, κάνε boot από το δισκάκι και ξεκίνα την εγκατάσταση. Κατά τη διάρκειά της θα ελέγξει το δίσκο και θα φτιάξει ό,τι χρειάζεται.

Δημοσ.

κατσε ρε φιλε τωρα το ειδα.κατεβασα το Super Internet TV και το εγγατεστησα.Μετα μου εσβησε ο υπολογυστης και δεν ανοιγε.Ε μετα μπηκα με ασφαλη λειτουργια για να κανω φορματ(δεν γινοταν αλλιως).Ε και τωρα λεει αυτο " A Disk Read Error OccuRed. PRess Ctrl+Alt+Del to Restart "

-----Προστέθηκε 26/11/2008 στις 10 : 43 : 12-----

Με πιο απλα ΛΟΓΙΑ??δεν το κατεχω και πολυ

Δημοσ.

Δεν γίνετε ποιο απλά....

Βάζεις το cd των win και κάνεις boot απο αυτο (επέλεξε το απο το bios...del όταν ξεκινάει το pc)

Αν έχει λάπτοπ πες μοντέλο για να σου πούμε συνδυασμό πλήκτρων να βάλεις win απο recovery που είναι ποιο γρήγορο και κομπλέ με drivers κτλ.

Δημοσ.

τι ειναι το boot?

-----Προστέθηκε 26/11/2008 στις 11 : 02 : 14-----

Ρε παιδια PleasE μια μικρη βοηθια πρεπει να το φτιαξω :'(:'(:'(:'(

-----Προστέθηκε 26/11/2008 στις 11 : 43 : 59-----

Το εφτιαξα αλλα μου σβηστικαν τα αρχεια...Τωρα πως θα τα βρω????????????Ειχα πολυ συμαντηκα πραγματα.Απαντηστε τι να κανω????

Δημοσ.

Καλά βρε συμφορουμίτη...

1) Στην πρώτη αναποδιά έκανες format!

2) Αφού φόρμαρες και αφού εγκατέστησες πάλι το λειτουργικό, τώρα θυμήθηκες πως είχες και δεδομένα μέσα!

3) Πρώτα δρας αυτόβουλα και μετά σκέφτεσαι πως χρειάζεται να ρωτήσεις!

Καλώς τα παιδιά: 0-3

Έσχατη λύση:

1) Δεν γράφεις τίποτα άλλο πάνω στο δίσκο.

2) Αναζητάς το "Active File Recovery", το κατεβάζεις κι εκτελείς full scan του δίσκου, μπας κι έχει σωθεί κάτι (που δεν το βλέπω).

Υ.Γ. Όχι πως θα νικήσεις αλλά τουλάχιστον θα πάει το σκορ 1-3 ή 2-3 στην καλύτερη...

Δημοσ.

Αυτό το μήνυμα δεν το είδες?

67462-click-ok-again.gif

Τώρα όπως λένε και οι υπόλοιποι... Κοίτα για κανένα recover πρόγραμμα.. ή πήγαινε σε κανένα κατάστημα υπολογιστών που έχουν καλά προγράμματα για αυτή τη δουλειά.

No offence αλλά δεν πιστεύω να τα καταφέρεις μόνος σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...