altagir Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρξει καποιο προβλημα που επελε3α στο unintall των drivers της ATI την δευτευρη επιλογη επενεγκαταστασης (απενεγκαταστη ολοκληρωμενου κυκλωματος ΑΤΙ/AMD) Αν ναι...θα ηθελα να μου πειτε πως θα το επαναφερω... ευχαριστω
Tenshi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρξει καποιο προβλημα που επελε3α στο unintall των drivers της ATI την δευτευρη επιλογη επενεγκαταστασης (απενεγκαταστη ολοκληρωμενου κυκλωματος ΑΤΙ/AMD) Όχι Αν ναι...θα ηθελα να μου πειτε πως θα το επαναφερω... ευχαριστω Με επανεγκατάσταση των οδηγών
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εάν κατάλαβα καλά, έκανες 'Full uninstallation' δηλαδή απεγκατέστησες όλα τα αρχεία της κάρτας γραφικών...Με άλλα λόγια το σύστημα ρωτούσε εάν θέλεις να διατηρήσεις κάποια files ή να κάνεις remove οριστικά? Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποια αρχεία ΔΕΝ χρειάζεται να απεγκαθιστώνται από το σύστημα γιατί πρόκειται για 'common shared files' που χρειάζονται αλλες εφαρμογές... Μπορείς να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις πάλι τους ATI drivers...
altagir Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Αν εχεται και εσεις ΑΤΙ catalyst...Εχουν φτια3ει ενα uninstall.exe για τα drivers. Εχω επιλεξει οπως ειπα το 2nd uninstall αλλα απο τοτε δεν 3ερω αν φταιει αυτο(μαλλον οχι) αλλα το fun manual δεν δουλευει μετα την επανεγκατασταση των drivers...γι'αυτο και προχωρησα και σε αυτο το post. Το ιδιο προβλημα εχω και με τον 8.10 κ 8.11 catalyst.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εάν κατάλαβα καλά, έκανες 'Full uninstallation' δηλαδή απεγκατέστησες όλα τα αρχεία της κάρτας γραφικών...Με άλλα λόγια το σύστημα ρωτούσε εάν θέλεις να διατηρήσεις κάποια files ή να κάνεις remove οριστικά? Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποια αρχεία ΔΕΝ χρειάζεται να απεγκαθιστώνται από το σύστημα γιατί πρόκειται για 'common shared files' που χρειάζονται αλλες εφαρμογές... Μπορείς να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις πάλι τους ATI drivers...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.