Προς το περιεχόμενο

Συγκριση οθονων

WaReZaKiaS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν δεις απάντηση, διάβασε πρώτα αυτό.

Συγκεκριμένα

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

• Να μην δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομου υλικού ή υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Καλό θα ήταν να αλλάξεις τουλάχιστον την υπογραφή σου.

Δημοσ.

Απλα το εγραψα σαν ονομα γιατι μου αρεσε!

Δεν κανω διαφημιση!

Οποιος δεν το ξερει το site ουτε καν του περναει απο το μυαλο προφανως εσυ το ηξερες! Αρα δεν παταω του κανονες πιστευω!

Παρακαλω μην ξεφευγουμε απο το θεμα! Ευχαριστω!

Δημοσ.
Απλα το εγραψα σαν ονομα γιατι μου αρεσε!

Δεν κανω διαφημιση!

Δεν τίθεται θέμα διαφήμισης, αλλά παρανομίας.

Οποιος δεν το ξερει το site ουτε καν του περναει απο το μυαλο προφανως εσυ το ηξερες! Αρα δεν παταω του κανονες πιστευω!

Παρακαλω μην ξεφευγουμε απο το θεμα! Ευχαριστω!

Επειδή προφανώς αγνοείς την σημασία της λέξης warez, διάβασε αυτό.

Νομίζω πως το πρώτο πράγμα που πάει το μυαλό κάποιου, είναι πως πρόκειται για ιστοσελίδα πειρατικού περιεχομένου.

(και για να μην φανώ Δον Κιχώτης, κι εγώ κατεβάζω πειρατικό περιεχόμενο με το τσουβάλι).

Anyway, αφού πιστεύεις πως δεν "πατάς" κάποιο κανόνα, ας το κρίνουν οι υπεύθυνοι.

Δημοσ.

Ελεος πραγματικα τοσο θεμα για το τιποτα!! Αν σε ενοχλει τοσο θα βγαλω την υπογραφη τουλαχιστον αυτο μπορω μονο να κανω!

Δημοσ.

Δεν ενοχλεί εμένα προσωπικά ρε man, πιο πολύ για σένα το λέω...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Όσον αφορά τι θέμα σου:

Έχεις δει/δουλέψει από κοντά 20άρα wide? Σε βολέυει για δικούς σου λόγους?

Με αυτά τα λεφτά μπορείς να πας και σε μία αξιοπρεπέστατη 22".

Δημοσ.

δεν τις μπορω τοσο μεγαλες οθονες στο pc και την 20αρα για την αναλυση την πειρα αλλιως συνηθως περνω 19αρες ειμαι της παλιας σχολης:P

Θελω μια απο τισ 2 εχω καταληξει σε αυτες που προτεινα το θεμα ειναι πια ειναι η καλυτερη ? και δεν εχω χρησιμοποιηση wide εχω χρονια να αλλαξω οθονη! Το μονο π δεν θελω να πειραχτει ειναι ιντσες της δεν θελωω ουτε παραπανω ουτε λιγοτερα απο εκει και υστερα αμα εχετε κατι καλυτερο να προτινετε δεκτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...