WaReZaKiaS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Τι γνωμη εχετε για αυτο το κουτι: NZXT Hush Case Blue απο θεμα ποιτητας γιατι απο ομορφια μου αρεσει πολυ! Και επισης οι ανεμιστηρες που εχει μεσα ειναι αθορυβοι ή να βαλω δικους μου?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Γενικα τα NZXT φημιζονται πολυ περισσοτερο για την ''μουρη'' τους παρα για την ποιοτητα τους..
phanispal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Πάντως οι ανεμιστήρες του NZXT Tempest είναι μια χαρά αθόρυβοι...
oneofthem Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 σε ένα pc μου έχω τέτοιο κουτί - οπτικά είναι ίδιο τώρα δεν ξέρω αν διαφέρει κάπου, διαφορετική έκδοση κλπ παράπονο δεν έχω, αλλά δεν είχα και μεγάλες απαιτήσεις μικρό είναι, μουράτο και αυτήν εδώ την χώρεσε: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1093169 άρα υποθέτω πως θα χωράει και άλλες σχετικά μεγάλες ψύκτρες οι ανεμιστήρες του δεν είναι αθόρυβοι (σχετικά μιλώντας έτσι) αλλά παίρνει 12άρηδες όπως θα είδες και δλδ δεν κάνουν θόρυβο όπως κάνουν οι 80άρηδες ανεμιστήρες κι επίσης αν τους αλλάξεις με λίγο καλύτερους τότε απλά δεν θα ακούγονται το ζητούμενο είναι η τιμή βέβαια, εγώ δεν ξέρω τι παίζει στα ίδια λεφτά για να σου πω αν αξίζει ή όχι
Finn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Αυτό το case έχω εγώ.Πολύ καλό κουτί,με καλή ηχομόνωση.Μπορώ να πω ότι δεν ακούω τπτ Το μόνο μείον είναι ότι ειναι μικρό και τα χω στριμώξει λίγο μέσα παρολαυτά είμαι αρκετά δροσερός!
Dante80 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Με τα ίδια λεφτά μπορείς να αγοράσεις το Centuriom RC-590 και (μέχρι πρότινος) τα lian li pc-7 και pc-7f. Το hush είναι καλό κουτάκι, αλλά όχι τόσο καλό στο θέμα silent computing όσο θέλει να του προσάψει η NZXT.
WaReZaKiaS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Ναι το ξερω το κουτακι που μου λες οντωσ ειναι παρα πολυ καλο αλλα δεν μ αρεσει καθολου τουλαχιστον απο τισ εικονες! Ε κακα τα ψεματα αμα δεν ειναι και λιγο ομορφο δεν λεει! Αλλα οσο λες για το θεμα του θορυβου λεει οτι εχει επενδυση ηχομονωσης μεσα δεν κανει δουλεια αυτο? Επισης ειδα και ενα βιντεακι που το εδιχνε να λειτουργει με τους μαμισιους ανεμιστηρες και δεν ακουγοταν τιποτα μετα απο λιγο εβγαζε τ καπακι κ ακουγοταν καποιος θορυβος μετα το ξαναεβαζε και τιποτα! Απο οτι μου φανηκε εκει εκανε πολυ καλη δουλεια η ηχομονωση και ηταν πραγματικα αθορυβο! Αλλα κανεις δεν ξερει!Δεν ειναι δυσκολο να αφερεσεις τον ηχο απο ενα βιντεακι Α μια τελευταια ερωτηση αν τελικα παρω το κουτι που λεω θα χωραει το συστηματακι μου ανετα? χωρισ να εχει προβληματα αερα χωρις να τα στριμοξω και τετοια? INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX Scythe Cooler Ninja 2 DFI LP DK P45-T2RS (s775, DDR2, P45) Corsair 650W CMPSU-650TXEU Adata Ram 4GB DDR2 Kit 800+ Sapphire 4870 SVGA (PCI-Εxpress, 1GB, DDR5) Western Digital 640GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata, WD6400AAKS)
Dante80 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Το κουτάκι τα χωράει όλα μια χαρά. Το θέμα της εμφάνισης είναι καθαρά προσωπικό, αυτό που με χαλάει προσωπικά πάντως είναι οι πολλές πλαστικούρες μέσα/έξω, όπως και τα led κτλ κτλ. Για το hush, ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα, από αυτό το post και κάτω. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=282971&page=2 Απλά έχε υπόψιν σου πως οι ηχομονώσεις αυτές έχουν σχεδόν μηδενική διαφορά στην ένταση του ήχου, μικρή στην χροιά και συχνότητα/κυματομορφή και μεγάλη διαφορά στις θερμοκρασίες, ειδικά στην περίπτωση που θέλεις να κρατήσεις τον θόρυβο χαμηλά (αρα να μειώσεις το airflow). Επίσης για silent computing το κουτί είναι σχετικά μέτριο.
talaiporos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες, έχοντας το κουτί αυτό εδώ και δυο μήνες. Παρά το ηχομωνοτικό του υλικό, δεν είναι πιο αθόρυβο από ένα απλό κουτί, και οι ανεμιστήρες του θα χρειαστούν αλλαγή αν σε ενδιαφέρει η ησυχία - το υλικό αυτό όμως σου ανεβάζει και λίγο τις θερμοκρασίες υπόψιν. Το πιο σημαντικό του μειονέκτημα για εμένα είναι ότι είναι λίγο μικρό, και επειδή έχω και εγώ τη ninja για να καταλάβεις, για να κάνω οτιδήποτε (π.χ. να αλλάξω ανεμιστήρα και να τον κουμπώσω στο 3pin) κατεβάζω το πάνθεον κάθε φορά. Ένα πόντο αέρα να είχε σε κάθε πλευρά θα έκανε μεγάλη διαφορά. Σε κάθε περίπτωση, τα reviews που διάβασα στο net προτού το πάρω ήταν τουλάχιστον υπερβολικά (ιδιαίτερα αυτό με τον ανεμιστήρα που ανοίγει-κλείνει το πλαινό, είναι χοντρή υπερβολή) Βέβαια, αυτά είναι τα αρνητικά του μόνο, έτσι
WaReZaKiaS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Για αυτο το κουτακι τι λετε σε συγκριση με το αλλο αλλα και γενικοτερα? Lian Li PC-60FB Black
Dante80 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Είναι φοβερό κουτάκι, αν και το PC7F που ήταν ακριβώς το ίδιο είχε 10euro λιγότερα. Κατά τα άλλα, τα γνωστά. Η lian li είναι η Mercedes των pc cases, πληρώνεις πάντα premium αλλά το αξίζει...
WaReZaKiaS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 οκ ευχαριστω για την βοηθεια! Α μια τελευταια ερωτηση τα fan του να τα κρατησω ή να βαλω δικα μου τι λεσ?
Dante80 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Αν αναφέρεσαι στο lian li, είναι ήδη στημένο για αθόρυβη λειτουργία. Εννοείται πως τα κρατάς...
WaReZaKiaS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ναι στο lian li αναφερομουν και παλι ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.