Προς το περιεχόμενο

Είναι τα Mac τόσο καλά οσο φαίνονται?

Vasilis89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aρα ο λογος αποκτησης ενος Mac ειναι η αξιοπιστια(Δεν κολλαει δεν μασαει),αισθητικη και ποιοτητα.

Αυτο ηθελα να ακουσω.Εψαχνα μεσα σε πολλα Forum για να καταλαβω τι ειναι αυτο που κανει τοσο ξεχωριστα τα Apple ειναι για καποια συγκεκριμενη εφαρμογη που τρεχει μονο σε mac,ειναι μονο για μια συγκεκριμενη ομαδα χρηστων?Τελικα δεν βρηκα κατι...

Εκτος απο το Mac os X που ειναι πραγματικα το μεγαλο του οπλο αλλα απο εκει και περα......

Σημειωση δεν θελω να ασχοληθω μονο με τα Mac αλλα και με κατι αλλες μαιμουδιες τυπου VAIO που πληρωνεις το design και την "αξιοπιστια" και τα εχουμε κανει θεους.

Οσο designato και οσο και αν θεωρειται Trend,In,Must ή και εγω δεν ξερω τι αλλο δεν δικαιολογει την τιμη του σε καμοια περιπτωση να μου πεις οτι ηταν φτιαχμενο απο Χρυσο οκ,οσο για την αξιοπιστια οταν βαλεις οτι πιο ακριβο κυκλοφορει σε Hardware και το συνδιασεις και με μια οθοναρα δεν εχει σχεση αν ειναι Mac,Pac,Lac,αλλα αποψη μου βεβαια δεν θα εδινα ποτε χρηματα για ενα Mac αφου στην τελικη οπως ειπες και εσυ το PC και τα παραθυρια ειναι αναγκαιο κακο.

Α και μην ξεχνιωμαστε εδω ειναι Ελλαδα ειναι μετρημενοι αυτοι που χρησιμοποιουν τα Laptop επειδη ειναι ολη μερα στον δρομο ή τρεχουν απο υποκαταστημα σε υποκαταστημα για να μην χασουν τα email απο τον προμηθευτη στην Ιαπωνια,παιδακια ειναι οι περισσοτεροι που το laptop εχει αποκτησει μονιμη θεση στο σαλονι και αντε σε κανενα πλοιο για μια ταινια..

Οι περισσότεροι που έχουν Mac είναι επαγγελματίες.... Αυτό τα λέει όλα....

Αυτή είναι η Guernica:

PicassoGuernica.jpg

Αυτή είναι μια συλλογική παπαριά των χρηστών του ινσόμνια σε ένα τόπικ παλιό:

paint9vu2.jpg

Και τα δύο είναι "πίνακες". Το πρώτο το έφτιαξε ο Πικάσσο και το δεύτερο ο Τούφας, εγώ και κάτι άλλοι καμένοι.

Ο Τούφας είναι γαμώ τα παιδιά.

Αλλά Πικάσσο δεν είναι.

:lol: :lol: :lol:

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

NiCk_

Thanx τωρα ειδα το post σου.

Εσυ πραγματικα με καλυψες

punky εισαι απλα αστειος.

Κανεις σαν το παιδακι που του εθειξαν το αγαπημενο του αρκουδακι.

Ολα αυτα που ειπες μου ακουστηκαν σαν μια καραμελα που πρεπει να εχεις βαρεθει να λες για να πνιξεις εστω και λιγο τις "κακιες" που ξεστομιζουν αυτοι οι ελεεινοι χρηστες των Windows ή Copy Paste απο ενα φυλλαδιο της Apple (Rainbow Ηellas νομιζω ειναι ο αντιπροσωπος της Apple).

Χαιρομαι που μιλησες με τοσο τρανταχτα επιχειρηματα και με αποστομοσες παω να ακουσω τα κλαρινα μου τωρα να ανεβει λιγο το mood καλιτεχνικες ανησυχιες δεν εχω για να παρω mac αλλα αν ειναι να εχεις ενα mac μονο και μονο για να φτιαχνεις βιντεακια και να μπαινεις στο internet χαρισμα σου.

Το λειτουργικο ειπα το θαυμαζω ειναι τελειο προσφερει της Παναγιας τα ματια και δεν υπαρχει κανενας που μπορει να πει το αντιθετο.

BTW το λες και μονος σου,σου πιανουν τον κωλο αλλα εκει δεν ειναι οτι δεν σκεφτεσαι τα 400€ αλλα δεν εχεις αλλη λυση αρα τα εχεις μπερδεψει λιγο.

Παντα φιλικα :)

Δημοσ.

Αγαπητέ Soto, είσαι κόπανος.

Πάντα φιλικά, ε;

ps Ξέρεις, πολύ μου αρέσει αυτή η εξυπνακίστικη τακτική του να προσβάλουμε έναν άγνωστο, και μετά να κλείνουμε με το "Πάντα φιλικά".

Δημοσ.
Αυτή είναι η Guernica:

[...]

Αυτή είναι μια συλλογική παπαριά των χρηστών του ινσόμνια σε ένα τόπικ παλιό:

[...]

Και τα δύο είναι "πίνακες". Το πρώτο το έφτιαξε ο Πικάσσο και το δεύτερο ο Τούφας, εγώ και κάτι άλλοι καμένοι.

Ο Τούφας είναι γαμώ τα παιδιά.

Αλλά Πικάσσο δεν είναι.

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το δεύτερο είναι προφανώς ανολοκλήρωτο. Επίσης ο Πικάσσο έχει πεθάνει. Το ότι είναι απ τους λίγους που αναγνωρίστηκε πριν το θάνατό του είναι εξαίρεση.

Συνεχίστε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, μην συνεχίζετε.

Άλλο flame δεν γίνεται να αντέξουμε εδώ μέσα. Αν δεν έχετε επιχειρήματα, μην αναμασάτε μπούρδες.

Στην τελική, η λύση είναι απλή:

- Όποιος γουστάρει παίρνει. Όποιος παίρνει δεν είναι ούτε παιδάκι ούτε κορόιδο.

- Όποιος δεν γουστάρει δεν παίρνει.

Απλά τα πράγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...