bull2222 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω τα παραπάνω από τον τίτλο του θέματος από το e-shop και συνολικά μου βγαινουν 400 ευρώ και κάτι. Είναι καλό? Αξίζει τα λεφτά του?
DimitRi_Del Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εγώ έχω το GH3 στο xbox (με κιθάρα) και το World Tour θα το πάρω στο Wii για ένα κ μόνο λόγο: Γιατί στο Wii μπορώ και παίζω αντίγραφα. Μετάνιωσα που πήρα το GH3 στο xbox, γιατί έχουν βγει τόσα updates και δεν θέλω να τα αγοράσω. Άσε το Guitar Hero: Aerosmith, έδωσα 100€ για το παιχνίδι, να δώσω και άλλα τόσα για τα νέα τραγούδια/πακέτα που προσθέτονται? Όχι.
vassilis_pap Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Καθαρά προσωπική άποψη: 1. Αν ψάχνεσαι ΜΟΝΟ για το τίτλο αυτό, τότε όχι δεν αξίζει (ανεξαρτήτου φορμάτ). Δε το λέω αυτό επειδή δε μου αρέσει το παιχνίδι αυτό (που δε μου αρέσει αλλά όπως και να το κάνουμε 400+ είναι πολλά λεφτά για ένα και μόνο τίτλο ότι τίτλος και να είναι αυτός. Εκτός αν είσαι πλούσιος οπότε πάσο... Πάντως καλό είναι να το δεις το παιχνίδι από κοντά και αν είναι δυνατόν να το παίξει κιόλας (σε κάποιο κατάστημα πχ) ώστε να σχηματίσεις προσωπική άποψη. 2. Αν ψήνεσαι γενικά για μια κονσόλα με τα χαρακτηριστικά του wii και ο τίτλος σου δίνει την αφορμή τότε προχώρα άφοβα. Απλώς ισχύει και εδώ ότι καλά είναι να δεις το software πριν αγοράσεις γιατί δεν αρέσει σε όλους, και είναι και τσουχτερό όπως ξέρεις. 3. Αν ψήνεσαι γενικά για κονσόλα και ο τίτλος σου δίνει την αφορμή τότε εκτός από την επιφύλαξη του 2 καλό είναι να συζητήσουμε και για το πια κονσόλα σου ταιριάζει πρώτα. Στείλε μια απάντηση για να σχηματίσουμε μια άποψη για το τι προφίλ gamer έχεις (πχ πόσο συχνά παίζεις, τι είδη παιχνιδιών σου αρέσουν, πόσα παιχνίδια σκέφτεσαι να αγοράζεις, αν σου αρέσει να παίζεις μόνος ή με παρέα κλπ) και τα ξαναλέμε... Ελπίζω να καλύφθηκες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.