dreaming123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Έχω το εξής προβληματισμό... Θα μετακομίσω σε άλλο σπίτι στην ίδια περιοχή και θα κάνω μεταφορά του τηλεφωνικού μου αριθμού (ΟΤΕ). Η forthnet δεν μπορει να κανει την μεταφορα σύνδεσης (4mbps) και μου λεει οτι πρέπει να κάνω καινούργια αίτηση για σύνδεση adsl. Tα ερωτήματα είναι τα εξής: 1)Aν δεν κάνω καινούργια συνδεση θα πρέπει να πληρώσω το τέλος της διακοπής?(είμαι ένα εξάμηνο)... Απο την στιγμή που δεν ευθύνομαι εγω για την μη μεταφορά της σύνδεσης γιατι να πληρώσω? Αν δεν πληρώσω θα έχω κάποια επίπτωση? Ο καινούργιος λογαρισμός της υπάρχουσας σύνδεσης θα εκδοθεί στης 6/12 ενω το τηλεφωνο θα γινει η διακοπή για την μεταφορά την 1/12 (λογικά δεν θα μου έρθει ο λογαριασμός απο την forthnet ή αν έρθει δεν τον πληρώνω και ενημερώνεται απο το ΟΤΕ οτι η συγκεκριμένη σύνδεση κόπηκε στης 1/12? Τι μπορώ να κάνω ωστε να διακόψω χωρις να πληρώσω τα 70€? Και να κάνω αίτηση στη hol? Δεν είχα κανένα λόγο και θα έκανα και νέα αίτηση αλλά δεν μπορώ να περιμένω την κοροίδια των 24mbps(που πληρώνω και έχω μόνο 4) που κάθε δίμηνο αλλάζει και χρόνο υλοποίησης. Sorry αν σας κούρασα αλλά τα έχω <πάρει> παρόλο που πλεόν δεν πρέπει να περιμένεις ένα ημιχρονο μπάσκετ για να το σηκώσουν 4 φορές που πήρα τηλεφωνο μου είπαν 4 διαφορετικές γνώμες...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Φίλε μου η μετακόμιση σίγουρα δεν είναι δική τους υπαιτιότητα αλλά δική σου απόφαση...
dreaming123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Η μετακόμιση ναι αλλά όταν λέει δωρεάν μεταφόρα γραμμής σε άλλο τηλεφωνο και δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει τι φταίω εγώ? Δεν μπορώ να μπω σε αναμονή για 15μέρες και όταν θελήσω όταν με το καλό έρθει το double play να περιμένω άλλες 15 μέρες να ενεργοποιηθει...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Η μετακόμιση ναι αλλά όταν λέει δωρεάν μεταφόρα γραμμής σε άλλο τηλεφωνο και δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει τι φταίω εγώ?Δεν μπορώ να μπω σε αναμονή για 15μέρες και όταν θελήσω όταν με το καλό έρθει το double play να περιμένω άλλες 15 μέρες να ενεργοποιηθει... Έχεις 2 επιλογές τότε... ή conn-x ή άλλη εταιρία με μεγαλύτερη αναμονή και τέλος αποσύνδεσης προς forthnet... Μια τρίτη επιλογή είναι η μεταφορά, δε βλέπω κάποια παρατυπία από πλευρά της forthnet... Εγώ πάντως στη θέση σου θα έβαζα conn-x
liopyr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Καλά Χρισούγεννα. (με όλη της σημασία της έκφρασης)
dreaming123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Καλά το ξέρω οτι θα φάω γαλοπούλα με όποια και να κάνω αλλά αυτο που με νευριάζει είναι οτι μας κοροιδέυουν οι της forthnet με την υλοποιηση του double play...Και δεν έχουν μια ξεκάθαρη στάση απάντηση στα ερωτήματα μου... + οτι με την νέα αίτηση ειναι σαν να ξεκινάω απο την αρχή οπότε αν τυχόν θέλω να διακόψω θα πρέπει να περιμένω ενα χρόνο και όχι ένα εξάμηνο. Υπολογίζω ένα μηνα περίπου απεξάρτηση αλλά με βλέπω μετά να μπάινω ποιο <βαθιά> στο λιώσιμο...Μεχρι τότε ταινίες σειρές και παίχνιδια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.