Προς το περιεχόμενο

Απατη με χρέωση υπηρεσιων απο γνωστή τηλεφωνική εταιρία?

corsakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε έγγραφο απο δικηγορική εταιρία ( και καλά) ότι έχω υπόλοιπο λογαριασμου στη forthnet για παροχή υπηρεσιών-τοκισμένα μάλιστα και ότι αν δεν το πληρώσω θα εχω σημαντικες οικονομικές επιβαρύνσεις!

Μυρίζομαι απάτη και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά.

Να προσθέσω ότι κάλεσα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εν λογω τηλεφωνικής εταιριας και ζήτησα να μου βεβαιώσουν αν είμαι συνδρομητής τους. Εδωσα το σταθερο τηλέφωνο και δεν του "εβγαλε στοιχεία". Μου ζήτησε το ΑΦΜ για να επιβεβαίωση αλλά δεν το έδωσα φυσικα.

Απο αυτό βγάζω συμπέρασμα ότι δεν είμαι συνδρομητής αρα δεν χρωστάω.

Το αν ήμουν κάποτε συνδρομητής -με βαση τα λεγόμενα τους- μένει να διασταυρώσω και να αρχίσω τα μπινελίκια!

Να σημειώσω ότι η αξίωση χρημάτων είναι απο εμένα ενω η τηλεφωνική γραμμή δεν είναι στο όνομα μου.

Τετοια γίνοννται και τους βγαίνει το όνομα των απατεωνων!!:mad:

Δημοσ.

Αν δεν ήσουν ποτέ συνδρομητής της Forthnet μάλλον για συνωνυμία πρόκειται. Ειδικά αφού το τηλέφωνο δεν είναι στο όνομά σου. Πάνε σε ένα κατάστημα Forthnet και ζήτα να σε συνδέσουν με κάποιον σχετικό και προϊστάμενο, αν δεν βρουν πουθενά ιστορικό σύνδεσης ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό προσκόμισαν στην "δικηγορική εταιρία" για τη δίωξη, είναι λάθος και θα πάρουν τα @@ σου. Αν πάλι δεν γνωρίζουν καν τη δικηγορική εταιρία αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον...;)

ενημέρωσέ μας πάντως γιατί πολλά λαμόγια μαζευτήκαμε σε 131.940 τ.km...

Δημοσ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες εδώ: ADSLGR.com Συζήτηση. Συζητείται εκεί το θέμα διεξοδικά. Πάντως εφόσον αν ποτέ είχες λογαριασμό στη Forthnet και τώρα έχει λείξει πράγματι δε θα φαίνεται πουθενά τώρα με βάση το νούμερο του τηλεφώνου.

Αν όμως τους δώσεις το ΑΦΜ σίγουρα θα βρουν το πως και γιατί και καλά τους χρωστάς. Το ίδιο έχει γίνει σε μένα και σε πάρα πολλούς άλλους χρήστες. Οι περισσότεροι έχουν αποδείξεις ότι έχουν πληρώσει κάποιοι όμως μετά από 2-3 χρόνια δεν τις έχουν κρατήσει (συμπερελαμβανομένου και μένα) και τρέχουμε φίλε μου, άστα καθίκια μεγάλα λέμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...