EJ_Gova Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Το PC μου κάνει επανεκκίνηση συνεχώς, αμέσως μετά το lon in. Δεν φταίει κάποιο κομμάτι του hardware γιατί αυτό συμβαίνει μόνο στον κανονικό λογαριασμό που χρησιμοποιώ καθημερινά. Δεν παρουσιάζει προβλήματα αν μπώ ως administrator π.χ. Άρα συμπεραίνω ότι υπαίτιος είναι κάποιος ιός. Κάποια βοήθεια παρακαλώ??
Mourgolikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασε πρώτα να κάνεις boot με "last known good configuration". Αλλίώς μπές σε safe mode και κάνε ένα scan με κάποιο anti-virus, anti-spyware με τα σύγχρονα update του. Επίσης κοίτα στο start-up μήπως είναι περασμένο κάποιο πρόγραμμα που προκαλλεί την επανεκκίνηση.
EJ_Gova Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Τα έκανα αυτά φίλε μου. Κανένα αποτέλεσμα. Με βλέπω για format πάλι ρε γαμώτο. -----Προστέθηκε 26/11/2008 στις 09 : 16 : 43----- Επίσης δοκίμασα να κάνω system restore αλλά μου είχε μόνο ένα restore point, πριν μια εβδομάδα, το οποίο δεν μπορούσε να φορτώσει όμως για κάποιο λόγο.
antonl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μπες από safe mode και δες τι φορτώνει στην έναρξη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το msconfig (ρίξε μια ματιά και στα services) ή το autoruns.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.