Προς το περιεχόμενο

Αξιοπιστο ταξιδιωτικο πρακτορειο

Greator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους,

Σκεφτομαι τις γιορτες να παω ενα ταξιδι στο εξωτερικο και ψαχνω για ενα καλο και αξιοπιστο ταξιδιωτικο πρακτορειο. Εχω δει αρκετα αλλα πολλα ακουγονται και λεγονται. Υπαρχει καποιος insomniac που να εχει εμπειρια απο καποιο και να εμεινε ευχαριστημενος?Προκειται για Ευρωπη.

Ευχαριστω εκ των προτερων :-)

Δημοσ.

Ο ζορπίδης είναι κακό πρακτορείο κατά την ταπεινή μου άποψη, από προσωπική εμπειρία και όχι μόνο. (Πολυδια)Φημισμένο απλά. Επειδή όμως αντίστοιχα δεν έχω να σου προτείνω κάποιο καλό, το μόνο χιντ που μπορώ να σου δώσω είναι να μάθεις που είναι το ξενοδοχείο του πακέτου το οποίο θα επιλέξεις σε σχέση με το κέντρο της πόλης. Κι αυτό, διότι τα περισσότερα σε βάζουν σε κάτι κωλοπροάστια που το μετρό (αν υπάρχει) και γενικότερα η συγκοινωνία, είναι πολυτέλεια. Και είναι χαζομάρα να μείνεις εγκλωβισμένος σε μια περιοχή, ή να μην έχεις τρόπους μετακίνησης πέρα από το λεωφορείο του χι ζορπίδη/μάνοτουρζ, ιδίως τις βραδινές ώρες.

Δημοσ.
Γεια χαρα σε ολους,

Σκεφτομαι τις γιορτες να παω ενα ταξιδι στο εξωτερικο και ψαχνω για ενα καλο και αξιοπιστο ταξιδιωτικο πρακτορειο. Εχω δει αρκετα αλλα πολλα ακουγονται και λεγονται. Υπαρχει καποιος insomniac που να εχει εμπειρια απο καποιο και να εμεινε ευχαριστημενος?Προκειται για Ευρωπη.

Ευχαριστω εκ των προτερων :-)

μεμονωμένο ταξίδι η group ?

και αξιόπιστο τι ενοεις :S να σου πουλήσουν πχ αεροπορικά εισιτήρια και να μην ισχύουν? η να σου κλείσουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο και να σου πάρουν τα λευτα και να μην έχεις κράτηση?

α και αμα μιλας για grp και βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει να το ψάξεις καλά που πως πότε με πιο τροπο και αν.. πριν αποφασίσεις να πας και γενικά ότι πληρώνεις παίρνεις σε τέτοιες περιπτώσεις. τα ξενοδοχεία μπορείς να τα βρεις στο νετ και το τι έχει κοντά στο maps του γουγλη. για ττο τρόπο μεταφοράς αεροπλάνα πτήσεις μετακίνηση από το γραφείο που κλείνεις.

και σαν τι έχεις δει και έχεις ακούσει? δε σου κάνω επίθεση απλά μου κάνει εντύπωση επειδή δεν έχω ακούσει τπτ και είμαι περίεργος να μάθω

Δημοσ.

Να σου κάνουν αλλαγή τελευταία στιγμή και από πεντάστερο ξενοδοχείο στο κέντρο να βρεθείς στου διαόλου το κέρατο με τρίστερο και να σου πούνε αν σου αρέσει, κι αν δε σου αρέσει η προκαταβολή δεν επιστρέφεται και στην τιμή τελικά δεν συμπεριλαμβάνεται πρωινό είναι αρκετό;

Δημοσ.
Να σου κάνουν αλλαγή τελευταία στιγμή και από πεντάστερο ξενοδοχείο στο κέντρο να βρεθείς στου διαόλου το κέρατο με τρίστερο και να σου πούνε αν σου αρέσει, κι αν δε σου αρέσει η προκαταβολή δεν επιστρέφεται και στην τιμή τελικά δεν συμπεριλαμβάνεται πρωινό είναι αρκετό;

το checkaris Με το hotel που λένε αρχικά

οταν κλεινεις καπιο grp σαν οργανωτης πληρωνεις το ξενοδοχειο.

αν σου πούνε λοιπόν απο το ξενοδοχείο δεν ξέρουμε κάνα grp δε περιμένουμε τπτ τέτοιο εκείνο της μέρες από ελλαδα ε κάτι παίζει. ( απίθανα σκηνικά αλλά αφού πιάνεις τα άκρα..)

επίσης άμα δίνεις 100 ευρω και σου λένε πενταστερο ε πάλι κάτι παίζει.(τυχαίο ποσό λέω)

οι αλαγες δεν γινοντε έτσι απλά πρέπει να πέσεις σε απατεώνες.

είναι το σύστημα έτσι που πχ το ξενοδοχείο δε σου κάνει πουστιά ούτε τα αεροπλάνα

υπάρχουν συμβόλαια που υπογραφοντε με τον ταξιδιωτικό πράκτορα ώστε να νε κατοχυρωμένοι και οι 2 πλευρές

τώρα εσύ θα ρωτήσεις εγώ πως κατοχυρωνομε

εσύ είσαι ο καταναλωτής. λίγο μυαλό θέλει ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ πακέτα από αλλού πάρε κάνα τηλεφωνακι το ξενοδοχείο. ψαχνέ γραφεία ΗΑΤΤΑ και ΙΑΤΑ.

τέτοια γραφεία δύσκολα σου κάνουν πουστιά γτ χτίζουν όνομα και το χαλάνε άμα δεν είναι συνεπείς. μη νομίζεις δε τους νοιάζει. μια εκδρομή που πας σε οργανωμένο δεν είναι όλα τα άτομα που αποτελούν το γρπ από το ίδιο γραφείο. όλα τα γραφεία συνεργαζοντε με άλλα και χαλώντας το όνομα τους χαλάει η κίνηση του στη αγορά, χανει την εμπιστοσυνη προς τους τριτους που συνεργαζεται ο ιδιος και αυτο τον τσουζει.

τέτοιο παράδειγμα που έδωσες πάντως αν σου χει τύχει και όχι να έχεις ακούσει φαρφαλες απο τρίτους κάνεις καταγγελία στον εοτ hatta κτλ μέχρι και δικαστικά πας φτάνει να έχεις αποδείξεις ότι το ξενοδοχείο είναι μικρότερης κατηγορίας από αυτό που σου δώσανε ΓΡΑΠΤΑ και το πληρωσες.

Δημοσ.

Προφανώς μέσα σε δυο γραμμές που χρησιμοποίησα παραπάνω δε θα μπορούσα να έχω συμπεριλάβει τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού όμως ε; Το καταλαβαίνεις αυτό, έτσι δεν είναι;

Τώρα αναφορικά με το λίγο μυαλό που χρειάζεται για να ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, τις μηνύσεις και το ψάξιμο που πρέπει να κάνω, τις φαρφάλες ως νέα προσθήκη στο φτωχό λεξικό μου, τις συμβουλές και τα ρέστα, σ' ευχαριστώ, θα τα λάβω όλα σοβαρά υπ' όψη μου. Νασκαλά.

Δημοσ.

Παντως εγω στις αρχες επειδη τωρα τα κλείνω ολα μεσω net χρησιμοποιούσα το manessis travel για οργανωμένες εκδρομές εξωτερικού και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλημερα. ειμαστε μια ομαδα απο 15 ατομα και θελουμε να παμε μαζι παρισι η βουδαπεστη, εχουμε βρει αυτην την προσφορα http://www.zorpidis.gr/main.html

ειναι καλη προσφορα ? πιστευετε πως σαν γκρουπακι μπορουμε να εχουμε καλυτερη τιμη?

Δημοσ.

To καλυτερο κατα τη γνωμη μου ειναι να κλεισεις ξενοδοχειο μεσω ιντερνετ κ να πας μονος σου. Ολα τα αλλα ειναι επιφοβα κ ενα καπελο θα το πληρωσεις.

Η βουδαπεστη εχει πολλα (αθλια) ξενοδοχεια κ πολλα απιστευτα αλλα πανακριβα. Μην κοιτας τα αστερια μπορει να ειναι ερειπιο το κτιριο

Δημοσ.
To καλυτερο κατα τη γνωμη μου ειναι να κλεισεις ξενοδοχειο μεσω ιντερνετ κ να πας μονος σου. Ολα τα αλλα ειναι επιφοβα κ ενα καπελο θα το πληρωσεις.

Συμφωνω απολυτα , προσοχη ομως οταν καταληξεις σε ξενοδοχειο ξαναμπες σε ολα τα SITE και τσεκαρε τις τιμες απο site σε site για το συγκεκριμενο .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...